41

Анонимен

преди 13 години

Хората си го показват по интернет и по телевизията и даже на живо, а в Русия всичко е забулено от строго секретни тайни хаха

40

Etien

преди 13 години

От страницата на НАСА може да се гледа на живо и с високо качество вече. Spacevidcast също предават HD. 6:15 a.m. - STS-134 Fueling Coverage Begins - KSC (All Channels)10:30 a.m. - STS-134 Launch Coverage Begins (will begin as soon as ISS Progress 42 docking is confirmed) - KSC (All Channels)3:47 p.m. - Launch of Endeavour on the STS-134 Mission - KSC (All Channels)4:45 p.m. - Post-Launch News ConferenceВсички времена са EDT като трябва да добавите и +7 часа.

39

А-95

преди 13 години

На 2-ри ред да "тех" да се чете "тях".

38

A-95

преди 13 години

Къде сме ние...къде са те...Така де, не че искам да кажа нещо лошо за нас, Българите...по-скоро искам да кажа нещо хубаво за тех. Добре, че те поне се занимават с по-стойностни неща от чалга, кюфтета и ***!

37

ас

преди 13 години

Успешен полет :) Дано се завърне невредима и успех на новия космически кораб "Дракон" . За злобните коментари - вие не сте нормални ! ПС: Надявам се сега частния сектор на принципа на конкуренцията да влезне в една космическа надпревара както едно време Русия и Америка се съревноваваха. За сега май се очертава Американски частни компании и европейски такива да се състезават само че вторите поръчват части от Русия :) Ще е интересно !

36

123

преди 13 години

Доста по-полезно за наблюдаване събитие от Сватбата !

35

ves666

преди 13 години

toia sovalka mai shte gramne kato ia gledam taka na tam otiva rabotata...

34

Анонимен

преди 13 години

Велико постижение на науката са тези совалки. как мога и аз да гледам изстрелването? Ще има ли кратък репортаж по нашите телевизии? Успех на момчетата! Щастливо завръщане на земята!

33

ves666

преди 13 години

taia sovalka kato izbyhne i tia veche niama da ima kvo da prashtat nakadeto i da e bilo.

32

Анонимен

преди 13 години

нали предния път беше за последно

31

До 26

преди 13 години

Да, произнася се Индевър. Ако трябваше да е Индийвър щеше да се пише endeaver а не endeavor

30

аоо

преди 13 години

САЩ са едни кърлежи в света.За да живеят са им необходими такива държави като нашата,ние работим за тях те да са добре в момента това трябва да го проумеете.А ББ е напълно промит мозак и немога да се съглася че той е Българин,по скоро е някакво ***.И още повече ме е яд че продължаваме да го търпим.

29

аья

преди 13 години

Като ви чета коментарите ми стана лошо.Ей за тва БГ няма да се оправи никога.Много злоба има тука излята във тези коментари.Какъвто народа такава и управата ни.Виждам че има хора който са чели много ама нищо не са разбрали дано някога проумеят нещата.А совалката да си лети е...ал съм я.Ама хубаво да беше на нея качен и ББ и цалата му комунистическа пасмина дето я избрахте щото сте много умни,ама нали на Българина трябва да му го туриш и тогава да се осъзнае

28

Анонимен

преди 13 години

ето това е. Да ограбиш целия свят, за да можеш да финансираш една ракета като тази, за което изтрелване ще се похарчат десетки милиони долари и после ще кажат.. ет ние САЩ сме номер 1, благодарение на нас науката напредва. А всъщност това е резултат от безобразното ограбване на света , от недояждането на хората, от геноцида, които САЩ извършван над по-малките народи като нашия...

27

До 30

преди 13 години

ПЕДЬО, що не отидеш на майната си!

26

мисията

преди 13 години

на совалката е да направи снимки на живота в рая и ада и да докаже съществуването им , тогава всички безбожници ще се засрамят и ще повярват в съществуването на Бог,рай и ад ! Също така Бог е пратил послание до НАСА ,че искал да прати със совалката няколко грешници от ада в България .

25

за 22

преди 13 години

7 плюса за идиотският коментар.........пичове, това ще да е от радиацията

24

Etien

преди 13 години

До 1: има доста интересно инфо относно товара ;)Ще бъде голямо шоу, спор няма. Дори съм си взел отново 2 почивни дена за да гледам на живо. Половин милион - хич не е зле :) А за "Атлантис" ще са 5 милиона посетители. Ще бъде събитието на годината. Сватби матби ай сиктир.

23

до 23

преди 13 години

Ако това е библейската логика, жената е по-висша от мъжа?.. И изобщо спрете да пишете тъпотии - и привържениците на науката, и тези на религията, ако изобщо има някакво противоречие между тези двете.

22

Анонимен

преди 13 години

Наистина ли четенето е "Индевър" а не "Индийвър"?