97

:)

преди 13 години

Религията ни е запазила като народ! Толкова българи са умирали за нея! Недейте хулете че един ден Господ няма да чуе молитвите ви! :)

96

stamen

преди 13 години

Защо съществува такова невежество в тази държава? Защото хората не четат Свещеното Писание, за да намерят там истината и да разберат какво точно се прави и какво не се прави в събота, а се ръководят от собствените си традиции, насърчавани от дявола, с цел да ги държат далече именно от....Библията.

95

Димитрова

преди 13 години

Преди няколко години бабата на съпруга ми (сега е на 92г.) ме научи да меся козунаци. Оттогава всяка година го правя... Не се получават твърде добре, признавам, но съм решила да упорствам. Надявам се с опита да се подобрят. А бабата - да е жива и здрава - всеки път се усмихва, клати глава и твърди, че били хубави! Бъдете здрави!

94

Бойко

преди 13 години

80% от Депутатите от БСП в Народното Събрание са Мулти милионери затова защото Българския народ е заспал и го КРАДЪТ- NON STOP. А ти се надай коньо за зелена трева и 4акаш някой да те оправи пълни глупости докато Българският народ не се вдигне да ги изрита от Народното Събрание и Президенсвото.МИЛИАРДЕРИТЕ СА НА ДОНДУКОВ 1иДОНДУКОВ 2.Приятно прекарване на Възкресение Христово...моята маса ще бъде празна за кой ли път за вашата не знам.!!!!!!ДА ЖИВЕЕ КРИВОРАЗБРАНАТА ДЕМОкрадциЯ

93

4444

преди 13 години

На Великден май повече плюскаме отколкото вярваме в прераждането.

92

Ананас

преди 13 години

Аз знамение не съм виждал и не ми трябва.Ти, сигурно, си виждал, но не ти трябва.Следователно, знаменията не са нужни никому...

91

Диана

преди 13 години

Религиите /всичките/ са чудовища породени от съня на разума.Тези хилядолетни кошмари пречат на човешкия ум да достигне до същността на Бог и най-вече да осъзнае, че той също е част от него и с делата си, макар и прашинки ,пряко участва в хармонията на Вселената. Бъдете светли и добри!

90

до 136

преди 13 години

Великден е християнски празник, ако ти си търсиш поводи за празнуване- празнувай, но не пиши тук глупости. Смисъла на днешния ден не е в печеното агне, козунаците, яденето и пиенето на корем...традицията и вярата са различни неща...но не е тук мястото а и не искам никого да убеждавам, просто ме подразни това тълкувание на ВЕЛИКДЕН- ВЪЗКРЕСЕНИЕТО ХРИСТОВО

89

Аз

преди 13 години

Великден си е Великден. Кой както го разбира. Не е необходимо да си религиозен за да празнуваш Великден. Важното е да се спазват традициите, а не да парадираш дали си религиозен или не. Традициите ако са религия, тогава аз съм религиозна.

88

кресльо

преди 13 години

Хубав празник ,да е велик и в бъдещето ! Стигнахме до ада обаче и как ще ни изведе Христос ,един Бог знай.

87

Боби

преди 13 години

Начервихме яйцата - 60 броя и не успяхме нито едно да пукнем :)

86

Мими

преди 13 години

Ти си онова гадно сатанистче , където си решило да затриеш България...за това и пишеш такива простотии умишлено го правиш да вкарваш в грях непросветените...

85

Анонимен

преди 13 години

хахаааааа религиозна просвета хаха какъв виц хаха не виждате ли че Религията изчезва година по година бе Мауци?

84

Мими към 129

преди 13 години

Мен пък не ме интересуват медийните ти скандали нито партийните ти борби нито проектите ти АБВ нито пък дали ще свършиш парите преди и след изборите и дали ще оцелееш във властта!

83

ГЕРБЕР

преди 13 години

ЗДРАВЕЙТЕ БЪЛГАРИ! БОЯДИСАХТЕ ЛИ СИ КАРТОФИТЕ, А-А-А?

82

Анонимен

преди 13 години

ще спрете ли с този Великден на всяка тема не сме длъжни да ви четем за този Еврейски празник Пасха аман от такива теми всеки ден!

81

Анонимен

преди 13 години

шарите вие онея двете яйца под Манджука хаха

80

Мими

преди 13 години

Което говори, че час по-скоро трябва да се въведе религиозна просвета за хората, за да не бъдат въвеждани непрекъснато в грях от подобни драскачи!

79

Анонимен

преди 13 години

До 125Даже старите хора са пазели от боята за яйца и ако случайно са свършили яйцата, да могат да боядисат отново, този път специално за мъртвите. Ама това е било във времена, когато на "Христос воскресе" не се е отговаряло с "Мерси, подобно!".

78

Мина

преди 13 години

Права си Мими,преди Велик ден не се раздава яйца нито хлябове особенно за умрелите.Но малко са тези които знаят това,на гробища се ходи с чървени яйца една седмица след Велик ден.