57

Анонимен

преди 13 години

Най-страшен е "пророк" който говори 99.9% истина но подвежда с почти невидимо зрънце лъжа. Какво ни учи 2000 години история. Само няколко години след идването на християните на власт започва средновековието, а мракобесието и сега продължава. Посочете ми поне една от тези 2000 години в която някоя християнска държава да не е водила агресивна война и да не е избивала хора с най-модерните за момента средства

56

тж

преди 13 години

За сведение на всички умници съмняващисе дали Йешу(Исус) е Евреин.Обрязването на евреите се прави на седмият ден след раждането.Той е роден на 25 декември .Летоброенето по христянската религия е неговото обрязване. 1 Януари.ЧНГ слепци.

55

Николай

преди 13 години

Не богохулствувай!

54

Анонимен

преди 13 години

Исляма залязва като полумесец и няма да изгрее в утрото на Христовото възкресение.

53

NE HULETE !

преди 13 години

NE HULETE , SPRETE S ZINIZMITE !!! NE SE PODIGRAVAITE NA VARVAWTITE HRISTIANI ! BOGOHULSTVATE ------------- A TOVA E STRAWNO ZA VAS !!!

52

www

преди 13 години

*** ЕДИН Е ГОСПОД А СЪВСЕМ ДРУГ Е ИСУС ХРИСТОС !!!!!

51

Анонимен

преди 13 години

Само евреите са хора, неевреите не са хора (а гои). (Kerithuth 6b S. 78, Jebammoth 61a) Неевреите са създадени, за да служат на евреите. (Midrasch Talpioth 225) Неевреите трябва да бъдат отбягвани дори повече от болни прасета. (Orach Chaiim 57, 6a) Сношението с неевреи е като сношение с животни. (Kethuboth 3b) Раждаемостта на неевреите трябва силно да се ограничава. (Zohar II, 4b) Както заменяш изгубени крави и магарета, така трябва да заменяш и умрелите неевреи. (Iore Dea 337, 1) Да удариш евреин по челюстта, е все едно да нападнеш Бог. (Sanhedrin 58b) Бог (Яхве) никога не е сърдит на евреи, той се сърди на неевреи. (Talmud V/2/43b 44a) Където и да отидат (евреите), те ще бъдат принцове и лордове. (Sanhedrin 104а) Вие сте родоначалник на всички народи, вие сте избраният между народите, вие сте владетелят между народите. Вие сте обичаният между народите, вие сте най-добрият между народите, вие сте най-довереният между народите. (Shabbat 105а) Гоите не притежават жени техните жени не им принадлежат. (Talmud IV/4/81 + 82 ah) Вие (евреите) направихте мен (Яхве) единствения Бог в света. Аз ще ви направя единствения владетел в света. Умният се занимава с парични въпроси, тъй като нищо в Тората не е по-важно от това те са като бликащ извор. Евреите винаги трябва да се опитват да заблуждават неевреите. (Zoharl, 168а) Върши търговия с неевреи, ако те ти плащат пари за това. (Abhodah Zarah 2а Т) Нееврейска собственост е като пуста земя и принадлежи на онзи евреин, който пръв я завземе. (Babha Bathra 54b) Ако двама евреи измамят неевреин, трябва да си поделят печалбата. (Choschen Ham 183, 7) На всеки евреин е позволено да използва лъжи и лъжесвидетелства, за да разори неевреин. (Babha Kama 113а) На евреина е позволено да се възползва от грешката на неевреин и да го заблуди. (Talmud IV/2/2/70b)

50

анти чифут

преди 13 години

Ся че преебем целата църкава,ама сакам да питам.Тогава инвитрото не е било чак толкова разпространено.Как са го гепили тойо СВЕТИ дух за семеннна течност?Он гладен като църковна мишка ,а я да му се молим да ми помага..............

49

анти чифут

преди 13 години

до 50Аре стига бе човек.Светия Дух мутра ли е бил?Ти ще кажеш и ,че Мария е и магистралка.Сопри се малко ,че ще се изнервят у форума!

48

joan

преди 13 години

Isus Hristos e SIN na Jivia BOG.ne e s zemna nasledstvenost i narodnost...drugo da se pishe za "nacionalnosta" na Gospoda e smeshno,ako ne sramno.no ot vsekigo po vuzmmojiste mu.

47

Mutrata

преди 13 години

Mrazq evrei, a tatko e mason

46

Анонимен

преди 13 години

46добавен от: Анонимен преди 17 минути==евреите ще си носят греховете за всичко, за което трябва. Не ги закачай

45

Анонимен

преди 13 години

Смирете бесовете си. Това е много грозно, което говорите за евреите. Българин съм, но ме хваща гнус от такива българи като в темата.

44

до 45

преди 13 години

Ами аз само писах факти за живота на Христос които са малко известни. Не искам да пиша за политика и т.н.В смисъл че Христос е еврейн е само терория и то от 5 век.В наши дни има теория че е от Галилеа. Това не го прави еврейн.Галилеа тогава е била подвластна територия на Йерусалим и юдаистите.А тук не мисля че е точно мястото да се говори за ДС и т.н.В смисъл тук темата е Христос.

43

Анонимен

преди 13 години

то тва през тези 20 години и преход не е то е тотално разграбване...........

42

анти чифут

преди 13 години

до 40Извинявам се ,че се намесвам ,но отвори който си искаш медицински буквар и чети какво пише на първа страница!Не е лошо да се спазват божиите постулати,но назначените милионери от ДС не ги спазват.Трябва ли според теб да се намеси Магьосника от ОЗ или не?Дай друга идея?Прехода е тотален провал и това вече и АБВ-о го съзря.Сами да си трепят чудовището което създадоха *** ***.

41

Анонимен

преди 13 години

е тоз е прав че Еврейте владеят всичко и глупавите хора немогат да го осъзнаят то от една територийка идете вижте каква държава са си основали от къде тез средства от къде тва чудо

40

Анонимен

преди 13 години

От wiki чета фактите и си правя изводите. Ако wiki ти говори нещо. Няма да ти пиша цялото име на сайта че ще ме цензурират.

39

Анонимен

преди 13 години

абе къде ги четеш тези Бисери бе човек ?

38

АНОНИМЕН

преди 13 години

В отговор на 39. Аз не съм мишок, но Вие сте *** затова, че не разбирате лъжата забулена под булото на демокрацията. Това са всички управлявали страната ни за последните 20 години, бесепари, демократи, депесари, царисти и коили не още в това число и сегашните от ГЕРБ