48

balgari

преди 13 години

napalno viarno e tursite iskat da zavzemat po golama teritoria kato zaraziha omisleno kravite sas sap selta im e da progoniat horata zadase zaseliat te tam i pravitelstvoto go znae tova no si mal4at sresto solidni pari ot tursite

47

Анонимен

преди 13 години

maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolko si krasiva ...

46

селски

преди 13 години

Това с шапа е турска диверсия.

45

чобанин

преди 13 години

Президентът като е такъв голям ловец сигурно знае, че ловец не се става от началото на правителството до сега! Не се знае тогава, защо се опитва отново да се оправдае с тях(правителството)....ако ловците не си могат това е друго.

44

Гошо

преди 13 години

Правителството се оплете като *** в калчища в проблема с лудите крави .Няма правителствена инициатива ,която да не е зацикляла Така е с проблема Белене ,с фалита на общините ,със здравеопазването и с всички проблеми на общественото развитие.Вместо един лесничей и четирима горски Борисов изпраща цяла армия-напълно безуспешно. Позор.

43

Триколор

преди 13 години

Утрепахме си икономиката и здравеопазването, утрепахме бъдещето на децата си, държавността изчезна ... Сега очакваме едни палячовци, но нагли, да могат да решат проблем с кравите! Как?! То се иска мозък! По- скоро екшън ще заснемат и в гърдите ще се бият до посиняване после.

42

Абе какви луди крави

преди 13 години

Лудите са тези които ги гонят за да ги убиват,грозно ,много грозно.Май нагазиха в големи ***.

41

Боже,Боже,

преди 13 години

Доживяхме и това да видим,заради нашите управници горките добичета го отнесоха.С този номер на Шапа,луда крава на какво ли не са способни,може би е заразна болест ,но май не животните са болни ,а тези които ги обстрелват.Не ви ли стига че животни вече няма ,но и с това че има луди крави,шап и какволи още ще измислите.Гадни *** ...

40

super_star

преди 13 години

Какво става сега бе хора????????????Нашата държава с едни крави не може да се справи , до тук ли го докарахме.Или излиза че говедата са по-умни от нас .За по *** от говедата ли ни имат?

39

бойкоТ

преди 13 години

Хахахахаха, не е истина, хахахаха това е като виц!!!

38

В Индия

преди 13 години

Кравите са свещени животни. Имало защо. Нашенските са по умни от управляващите ни ***.

37

Упражнение

преди 13 години

Невероятно глупаво упражнение по словестност!

36

Анонимен

преди 13 години

Добро е :) браво!

35

ветеринар

преди 13 години

изпитвам срам от изказванията на моите колеги войнов и найденов.призовавам професорите които са ги пуснали на изпит по инфекциозни болести да се разграничат от това срамно дело.жалко че ерудиране професори мълчат по въпроса за шапа а се изказват някакви рабфагаджии.

34

пандемия

преди 13 години

Очаквам с голямо нетърпение " *** Грип " защото всички останали си изпатиха от "птичи грип" , " свински грип" . "луди крави " и луди жаби .

33

Анонимен

преди 13 години

Пълна скука. Хубаво, че автора не си изкарва прехраната със сатира, защото ще умре от глад.

32

Спонги

преди 13 години

Няма област в която да са се докоснали герберите и след това да не са станали за смях. По-добре е обаче да се смеем докато можем, защото всъщност няма нищо смешно в трагичното им управление.

31

АЗ до бай Кольо

преди 13 години

Бай Кольо,кравите ни не са двайсетина,а са стотици!Овцете пък са хиляди!Болни,здрави всичко в ямата,защото сме си дали *** на ЕС!А ветеринарите уверяват,че не са опасни за хората.Е и....

30

:)

преди 13 години

Неееееееее, това е много добро :)Браво за статията :)

29

jj

преди 13 години

Ох, доживяхме и борба със свръхинтелигентни крави...Утре ни чака изтребление от диви прасета, които тайно разработват ядрени оръжия.