4

До Батко

преди 13 години

Казват, че в Италя мафията се е срастнала с държавата. Същото казват и за България.... прав си само,че Италианската икономика може да си позволи загубите от мафията... за разлика от нашата !!! Още повече,че там всяка област си има клан,който се занимава с организирана престъпност...в момента Ндрангета (Калабрия,Пуля) е най-мощната престъпна група в Италия! Сицилянците ряпа да ядат пред тези!

3

До Батко

преди 13 години

Не си прав за това, че всичко се правело така, че да не издържи пред съда. Мога да ти кажа, че много голяма част от полицията си скъсва дупето от работа (ти недей да гледаш катаджиите и по тях да съдиш за всички полицаи), но в крайна сметка всичко зависи от съда. Каквото каже съда, по вътршно убеждение...А убеждението е много вътрешно, както се вижда постоянно!

2

Батко

преди 13 години

Казват, че в Италя мафията се е срастнала с държавата. Същото казват и за България. Дори и рядко, чуваме новини от Апенините за такива грандиозни акции, при това забележете, че има съдебно решение, а не просто изненадваща полицейска акция, както правят тук. Т.е. работата е докарана до край. При нас това никога няма да се случи. Всичко се прави така, че да не издържи пред съда. Ако пък случайно в съда влезне нещо годно, винаги го извъртат и го оправдават. Справка: Ковачки. Наковаха ни го. Отново.

1

Владислав

преди 13 години

До година и у нас :)