155

sapun

преди 13 години

ako edin rom otkradne edno par4 meden kabel 6ego obesite mamka vi. no go borisov ako nebe6 gotov za tozi stol nebitrybvalo da sedne na tozi .....

154

Анонимен

преди 13 години

не защитавам масларката,но все пак какво е откраднала,некакви си 11 милиона.доста рехави пари в техния бранш.никои министър и депутат няма да ги вземе на сериозно,тва е смешна сума за съдене.а за съдии и прокурори срещу една сума нема как да те осъдят.даже да си убил 5 роба.

153

uladislau

преди 13 години

Тъжно, тъжно, 157.и потресаващо вярно...ахх, как искам некой ден да им **** на всичката тая пастмина в устичките.Дано съжаляват някой ден и те, дано са безпомощни както сега се чувстваме ние тук по форумите...

152

napanforii

преди 13 години

be tazi lisiza mazna se vizdawe 4e e lisiza owe kato soz. ministar. posle si izmisli visoko kravno nalqgane a sega mozebi bolno sarze. na ewafoda! na ewafoda!

151

Анонимен

преди 13 години

ДО 158 ... ХОРА,РАЗБЕРЕТЕ СЪДЯТ СЪДИИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ АГЕНТА ГОЦЕ ... И ТОВА ЩЕ Е ДОКАТО ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ОСВОБОДИ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ...

150

Анонимен

преди 13 години

В ПАНДИЗА ДОЖИВОТ...

149

crus

преди 13 години

Лелчето с бентлито ...че за какво да се притеснява ...за 20 години сигурно има няма 5 в които да не е била министър....отракън и обигран кадър .... подозирам поредната оправдана гадинка ....крайно време е герб да осъдят някои ....идват избори а ние помним .....

148

Баба Яга

преди 13 години

Притеснения могат да имат само българите без връзки.Права си е масларката...за какво да се притеснява? По милионче на съдия от тези 11 каймета.Ще излезе по-чиста и от Дева Мария.Ще осъди държавата за нанесени морални щети и влошено здравословно състояние от "несправедливия процес".Ще се кандидатира пак и пак ще я изберат ***,а тя доволно ще потрива ръчички и ще се надсмива над робската ни психика.Това е за съжаление.А на нас ще ни остане само дрането по форума!

147

ИСТИНАТА

преди 13 години

Kой е Лазар Груев? Бивш съветник на Първанов, председател на президентския юридически съвет. Кой е главният прокурор на България? Борис Велчев, внук на друг един Борис Велчев, член на Политбюро на ЦК на БКП също бивш съветник на президента. Кой е председател на Конституционния съд? Евгени Танчев, син на небезизвестния Петър Танчев, втория човек в йерархията на държавата по време на Живковия режим. Той, както и конституционните съдии Димитър Токушев, Пламен Киров и Ванюшка Ангушева са посочени от сегашния президент. Кой заседава във ВСС и определя кадровата политика и приоритетите на съдебната власт? Съставът, избран от парламентарното мнозинство и президентската квота при управлението на тройната коалиция, на която бабуваше отново Първанов. Изводът: въпреки че по Конституция няма никакви правомощия, благодарение на калпавия основен закон президентът е поставил свои хора на всички важни позиции в съдебната власт което му позволява много успешно да саботира всякакви опити за борба с корупцията и организираната престъпност.

146

Марк

преди 13 години

Уорлик назначи вече шефа на комисията Кушлев!Ако назначи и американски следователи, съдии и прокурори може да я осъдят! Иначе не!

145

teo

преди 13 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ДРУГАРКО МАСЛАРОВА! НИКОЙ ОТ ВАС НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА, ДОКАТО КОРУМПИРАНИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ СА НА ЛИНИЯ!!! ВРЕМЕТО ВСЕ ОЩЕ Е ВАШЕ ПРИ СТРАХЛИВАТА МИНИСТЪРКА ПОПОВА, КОЯТО Е НА ВАША СТРАНА,ОК? ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ БОЙКО ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖИ ТРОЯНСКИЯ КОН ПОПОВА НА ПОСТА СИ!!

144

Анонимен

преди 13 години

Никой да не си прави илюзии,че др.Масларова ще бъде осъдена,такова нещо в България няма!Не забравяйте,че съдебните ни системи са две,за тези,които плащат яко и за обикновения данъкоплатец и гласоподавател!

143

Анонимен

преди 13 години

Чета коментарите и искам да задам един въпрос "ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ДР.МАСЛАРОВА И АГЕНТА ГОЦЕ? Въпросът е без повишена трудност,резонен като за наближаващи избори!

142

ами да

преди 13 години

Масларова да си избере: 1.---1 г.-условно 2. --2 г.условно 3.--3 г. условно,а ефективната присъда е забранена ,за...... богати !

141

Анонимен

преди 13 години

Да се остави на социален минимум, да живее в панелка в някой квартарл, за да види как живеят повечето българи. Нейните имоти, които е придобила да се направят на почивни станции за деца, а с присвоени милиони да се подпомогне здравеопазването в България.

140

Рени

преди 13 години

Иска условна присъда - добре, НО, нека комисията Кушлев и отнеме незаконно придобитото - по всякаква линия.И после 10 години принудителен труд - чистачка в дом за стари хора, с 240 лева заплата. Да се запознае по-добре със социалните нужди на народа!

139

ter

преди 13 години

Taia jenitsa niama da jivee dalgo ,ne jelaia da bade izma4vana ,zapomnete tova...gadaia po nasledstvo

138

лъжльото

преди 13 години

Ама няма никакво съмнение, че лъже. Гоце отричаше и за агентурното си минало, докато не излезе картончето.После каза, че се гордее. Това е - нашият президент си лъже. Той не даде един отговор на куп въпроси, сега плаче, че го обидили на "милионер". Като спонсорите му са подсъдни за милиони, ние какво да си мислим

137

д-р Чуклев

преди 13 години

тази когато и да я утрепят все ще е късно

136

ДЪБЛИН

преди 13 години

То в Корумпестан всичко ТРЪГВА,ама до къде стига и какъв е РЕЗУЛТАТЪТ.Затова сте там където сте.