23

Анонимен

преди 12 години

Абсолютен нагъл ***, унищожи Плевен, разсипа целия град и икономиката, изгони хиляди хора от града. Да се маха тоя селски гашник, защото от Плевен не остана нищо след неговото кметуване.

22

сменете закона

преди 13 години

Кметовете трябва да нямат право на повече от два поредни мандата , съответно и на кандидатура за повече от два. Всичко друго е не демокрация, а тоталитарен феодализъм.

21

Анонимен

преди 13 години

Не искаме мандат от ***! Да се маха, че града е пропаднал окончателно!

20

незнаещ

преди 13 години

СИНЬОГОРСКИ къв демократ като майка му и баща му от с Садовец са дърти комунисти и ОФ деатели !??айде стига политически циркове! ББ пожарникаря коминсти до мозъка на костите си сега изведнъж стана ДЕМОКРАТ!?ИВАН костовият *** политикономия завършил изведнъж стана и той демократ !???Да плачеш ли да се смееш:))))

19

Анонимен

преди 13 години

А ще даде ли Зеленогорски едно свястно обяснение за далаверите с фалиралата автогара?Ще намери ли очи да говори с феновете на спорта?Ясно е от чий джоб ще са 20 млн. заем за градоустройство, но нещо не се вижда. Ще каже ли няколко думи на хората от плевенските села, които живеят в непрестанен ужас от *** набези? А за набезите из вилните зони?

18

Знаещ

преди 13 години

Заводите ги закриват крадливите и некомпетенти правителства.Ама за това са виновни ***, като избраха пожарникар и даскал по физкултура да ни управляват.Независимо кой е градът, кметът му и да иска няма възможност нито да открие, нито да закрие завод. Затова и всички упреци към безработица, икономика и други от този род всъщност се отнасят за правителството, а не за местната власт. Зеленогорски се справя чудесно, Плевен е добре в сравнение с останалите градове.

17

Плевенчанин

преди 13 години

Найден ще е. Няма кой друг. От толкова пътуване из страната не съм видял по-уреден и добре поддържан град. В София пък е най-голямата мизерия и мръсотия. Кварталите в Плевен са по-добре от центъра на столицата.

16

IVo

преди 13 години

В Плевен няма икономика. ДАвам ви примр любимия ни кмет си отвори завод за производсвтво на арматура, и иска сега завода Ганецки да се затвори за да може той да печели. В града няма Макдоналдс , няма Кфц , само дюнерите Аладин , защото собственика им е в общинския съвет и е казал че няма да допусне тези вериги да влязат в града. Закриха циментовия завод който беше собственост на гръцка фирма,сега ще закрият още 2-3 предприятия.Е това ако не е корупция здраве му кажи. Зеленегорски вън

15

bs

преди 13 години

v burgas njama dupki po ulicite

14

ann

преди 13 години

Тези, които критикуват Зеленогроски - Вие кого предлагате за кмет? В кой друг български град няма дупки по улиците? Някой от Вас да е ходил скоро до Шумен например? В София да сте видели работещо улично осветление освен на жълтите павета? Да, града запада, но запада и цяла Северна България. Не защитавам никого - разсъждавам реално.

13

Hristo

преди 13 години

NETRQBVA DA STAVA ZA 4 PAT KMET ... IZGONI MLADITE HORA OT GRADA ..KMETA POSTROI MNOGO MOLOVE I T.N. NE GI E POSTROIL A PRODAL ZEMQTA BEZ PARI I WZEL KOMISIONNA ... KAKVO PRAVI ZA KWARTAL DRUJBA I KVARTAK KAILAKA NI6TO ... ZATOWA WAN

12

Анонимен

преди 13 години

Това мъж ли е? Какво е това.

11

плевенчанин

преди 13 години

Тоя същият разсипа и унищожи града и икономиката. След неговото управление все едно е минал ураган. Разсипа цялата индустия и общинските фирми. За сметка на това тоя нагъл тип обиколи света няколко пъти на гърба на данъкоплатците. Изгони няколко десетки хиляди хора от Плевен. Мисли само и едниствено за собствения си ***. Обгради се с една малка група негови лакеи, и не допуска до себе си интелигетни хора. Пълна отврат. Загубата му ще бъде огромна на изборите. Напълно се е самозабравил.

10

Сион до 3

преди 13 години

Тоя пък див фен..Де живееш ти бре..Сигурно в някое село около Плевен..Града се подържа идеално , имаме едни от най добре уредените център , паркове , инфраструктура..Трябва някой вярно да е *** да каже че Плевен на фона на останалите градове е зле..Ще спечели Зеленогорски на 100%.Миналият път размаза и на БСП малоумният кандидат и овцата Тетка дето я гласят за президентка..То това оставаше -*** мутра министър председател и шлосерка-комунистка президент.Дет според нея петела бил безгръбно:)

9

bez ime

преди 13 години

Dimitir Mihailov ot grad General Toshevo ste igrae 5 mandat ot nego po golqm nqma.Prosto drugite za ni6to ne stavat ne 4e sam kumunqga ,no se se kandidatirat edni ne6tsnici nqmma kadarni kakvo da se praivi

8

попа

преди 13 години

ще спечели не само 4 мандат а и пети щот го харесват хората

7

Нашият

преди 13 години

Нашият в Генерал Тошево ще играе за пети мандат.Зеленогорски догонва.*** и мамата и демокрация.Та това е жив феодализъм.

6

чичо от село

преди 13 години

това момче си боядисва косата

5

888

преди 13 години

"Ще съм по-полезен като кмет, обясни той" Да, ама на с. Садовец.

4

VASILIS QNIS GERMAN

преди 13 години

DA DOBAR E MNOGO..........NA TABLA...