328

:)

преди 13 години

Абе, големи специалисти се извъдихте всички!В болниците повечето хора оздравяват, но на някои им се случва и да умрат. Така е било и така ще бъде във всяка една болница по света. Ако пациентите бяха здрави, нямаше да са пациенти и да са в билница. А болните понякога са толкова болни, че умират. Такъв е животът! Все някога му идва краят.

327

Анонимен

преди 13 години

Хич не ни интересува кое колко струва защото тук се говори за животи. Имам дълбоки подозрения, че нещо в тези обяснения не е както трябва, както и за момичето изписано след операцията. Не може майката да има кърма след като два месеца след раждането детето е престояо в дом. Така че като измилсят оравдания , поне и да мислят, ане като с бебето в Горна Оряховица, където всички прочетохме как ще го давят, пък то било вече мъртво. Като е мъртво защо ще го дават, та и в този случай нещо не е наред.

326

332,сложи си компрес

преди 13 години

327 разказва случая кратко и ясно, но 332 ми обра точките! Лекарите в Бг вече не достигат, а той предлага, докато *** спи, някой да й дундурка детето. И то не някой здравен работник с по-нисък ранг, а ЛЕКАР! А бе мислител, ти знаеш ли колко струва и на държавата, и на родителите, едно следване по специалността медицина?! А колко коства на самият лекар да се изгради като добър специалист? И накрая ти го пращаш да е бавачка на бебето на ***, защото на нея й се спяло!

325

KLETVA ??

преди 13 години

PROCHETETE HIPOKRATOVATA KLETVA ----- TAM LEKARITE SE KALNAT V EZICHESKI BOGOVE I BOGINI ! ETO VI REZULTATA !

324

gaga

преди 13 години

AMAN OT NEKADARNICI S KYPENI DIPLOMI-PAZI BOJE DA NE STIGA6 DO BOLNICAZABRAVIHA I HIPOKRATOVATA KLETVA I SLEDVAT SAMO FINIKIISKATA BOKLYCITE...

323

Анонимен

преди 13 години

е че майката като заспала, нали е била в болницата доктора и той ли заспал??като знае че има рискове, не трябва ли да наблюдава?? за какво взима пари???

322

бафанабафана

преди 13 години

е тая майка нещо не е наред! Накърмила го и заспала!!!!! Малко ми звучи ***. проявила е груба небрежност. Така казано вината е в нея.... Жалко за хлапенцето :(

321

11

преди 13 години

Слушай бе отворко,на лекарите това им е работата,те живеят денонощно с нещастието на хората, аз не съм видял щастлив болен. Само не разбрах адвокатите от какво печелят, не е ли от същото? В топ 10 на най платените професии в света са 7 лекарски специалности, а адвокатите са на 24 място.

320

Марк

преди 13 години

Какви са лекарите, като съсловие, можете да си направите още веднъж извода, като имате впредвид решението, което вчера взе Лекраският съюз!А именно преглед при лекар без направление да струва минимум 24 /двадесет и четири/ лева!А, колко са ***, сравняват това с тарифите на адвокатите!Изредиха се един куп експерти да им обясняват разликата и че това не може да е задължително решение!Но е показателно за това , че лекарите са изключително алчни, възползващи се от нещастието на хората!

319

уу

преди 13 години

Журналистите си ''търсят хляба'' винаги е имало смърт в болници ....срамота..

318

кукуф

преди 13 години

"Починалото дете се е родило 2 месеца преди термина. Майката, която е от ромски произход, го поверила на грижите на социалните работници. Така то било преместено в детската клиника - с диагноза възпаление на белите дробове. През януари е било успешно лекувано"Майка му най-малко го е гледала.Седмици по-късно отново влязло в болницата. Тогава майката решила да си го прибере. Това станало на 2 март. Месец по-късно - на 7 април, то отново постъпило в болницата, където починало този понеделник.

317

Нещастен случай е

преди 13 години

Кой друг да бди над детето, ако не майка му?!Някой лекар-специалист ли да сложат до детето, за да му бърше нослето, докато майката спи? Ако е ходила на детски консултации,там би трябвало да са й казали какво да прави, за да не се задушава бебето, докато тя спи /защото никой не твърди,че майките нямат нужда от сън/. Ако е искала някой зорко да бди над детето й непрекъснато - 24 часа в денонощието, да си е наела 3 бавачки на 3 смени!Жалко за детенцето, но не виждам какво са виновни тук лекарите?

316

a

преди 13 години

Какво ви става бе журналисти прости.Толкова ли няма за какво да пишете,че сте захапали лекарите? За съжаление човек не е безсмъртен. Ежедневно в болниците на България умират сигурно над 100 човека и си мисля направо да си отворите отделна рубрика,лешояди миризливи. Цинизма ви е уникален. Защо не звъните сутрин по болниците и не питате колко са спасени от сигурна смърт? Естествено защото това не е новина и не е интересно. ***.

315

до 316

преди 13 години

всички пожелания да ви се върнат двойно и тройно

314

до 321

преди 13 години

Кой е кух.....няма значение ама май си ти .....ха ха ха да си сменят работата.....а ти стига вися в сайта...досаждаш..

313

айде сега

преди 13 години

За сметка на това от Лекараския съюз искат минималната цена на преглед да не бъде под 25 лв. От къде на къде, някой може да иска да работи за 15 лв.? Това си е картел отвсякъде. Не можел кабинет да съществува под тази цена. Това е дълбоко невярно. Първо - вложените консумативи са минимални в тези кабинети не се правят операции, а само консултации. И второ докторите масово не издават касов бон и следователно не плащат данъци. Да ги бойкотирамеееее.

312

sas

преди 13 години

до мимито Че в тая държава на кой му е лесно, освен на кухи *** като теб? Като не им е лесно, да си сменят работата.

311

мимито

преди 13 години

До чичко Марк.........е упрека.

310

мимито

преди 13 години

Мнооого си умен,чичко...тц тц...ами ти си на възраст и трябва да уважаваш лекарите...защотоооо.Не насаждай омраза към лекарите и на тях не им е лесно.

309

sas

преди 13 години

Сега пък майката ли ще изкарат виновна??? Хора, не е зле да се вдигнем и ние заедно със столипиновци. *** май са по-подготвени за гражданско общество от нас. Но пък след гласуваната сума от 24 лева за минимална цева за преглед, изпитах истинско удоволствие от новината за набития лекар.