70

kapka

преди 13 години

kakvi sa balgarskite standarti za zdravi balgarki i balgari - ima li takiva zdravnoto ni ministerstvo - po kilogrami , rast za maje i jeni?po vazrast?

69

санитар

преди 13 години

Идеята за снимката е хубава, само дето доматчето си е чисто ГМО - с кочана и дебелата ***... Де го онзи домат от Пазарджишко например!

68

ха-ха

преди 13 години

рекламното каре отгоре е върха - "Цирк Балкански - всеки ден"!!!!Не искам за засягам цирка, но направо се посмях.

67

Узунов

преди 13 години

За пореден път ще кажа че това със стандартите е много хубаво и приложимо,но не и в България!!!!!Тук българските тарикати не се интересуват от стандарти.За тях е важно да има пара за коли ,къщи и ***.Не разбирам тези които вият против стандартите.Да разбирам ли че предпочитате да ядете сегашните ***.Това че цените се качват не са виновни стандартите,а българските тарикати.Вдигат цените заради това че държавата ги кара да произвеждат храните както би трябвало.Това е бг. тарикатлък!!!!

66

Анонимен

преди 13 години

Постигането и подържането на качество не е работа на работника, така че заплатата му не зависи от това. Качеството е работа на собственика, но той гледа да влага ***, да не плаща заплати и да граби. Затова ядембоклуци, работниците не са платени, а измислените бизнесмени в България трупат имоти, коли и т.н. Това е истината за бизнеса в България - измислена работа. Работи само за лично и партийно обогатяване.

65

снимков коментар

преди 13 години

Обядът на позамогнал се пастир

64

Симеонов

преди 13 години

След водевила "Стара Планина" следва продължение. Да живеят чуждите вериги, които ни внасят колбаси. За последно купих български *** преди около 3-4 месеца и не мисля повече да опитвам.

63

Ив.Котев

преди 13 години

До 59Тъпо парче си такова ще си умреш!!!И 1000 000 лева да ти е заплатата, като си тъпо парче пак няма да се стараеш да влагаш качество.Да правителството успее да смачка всички фирми които чрез далавера за сметка здравето на хората трупат печалби!!!

62

Ив.Котев

преди 13 години

Дали пък поради факта, че се набърка в бизнеса на много фирми които освен за далавера за друго не мислят, не му искат постоянно оставката на Министър Найденов?Да не спират проверките и да се налагат сурови наказания за всички далавераджии в хранителния бранш.

61

БДС

преди 13 години

"Шумно прокламираният стандарт за месните продукти, които трябваше да бъдат единствено от месо, се оказаха пълни със соя". След това изречение, спрях да чета по-нататък. Поредната глупост, сътворена от некомпетентен журналист (или платена ***). А за тези, които са недоволни от БГ производителите - да отиват в LIDL и да си купуват "кренвирши от месо" за 2-3 лв/кг или на Камарко изрезките. Те са по стандарт и в тях няма и грам ... месо.

60

До 59

преди 13 години

Заплатите малки ама шефа на фирмата всяка година сменя джипа със все по скъп и луксозен и 2 месеца в годината е по почивки в чужбина...... иначе е криза работниците сме зле, няма как трябва да му изработим поредния джип....

59

Анонимен

преди 13 години

Трябва да има контрол на качеството. Писна ми да ям ***.

58

Анонимен

преди 13 години

Вие какво сте очаквали?Правителството смачка всички фирми,повечето от тях са на ръба на оцеляване.Основната цел на една фирма е да оцелее,а качеството на продукцията остава на заден план.Заплатите в сектора са мизерно ниски,да не кажа африкански. С 350лв на месец нито един работник няма да се старае да влага качество.

57

Анонимен

преди 13 години

Преди валяха полицейски акции с *** имена, сега валят стандарти. Предлагам на министър Нейков да наложи всеки българин да покрие някакви спортни нормативи.

56

дедо Груйо

преди 13 години

да ми стандартизират ***.той отдавна не изпълнява никакви стандарти

55

Красивото бобче

преди 13 години

Ах, как ми се яде това от снимката. Някъде сред природа - още по-добре...

54

Анонимен

преди 13 години

Нормално сирене не съм ял от сто години. Даже не мога точно да си спомня, какво беше на вкус. Сегашното има някакви твърди частици, като натрошен тебешир, а за вкуса и да не говорим.:(

53

Анонимен

преди 13 години

При тези широко отворени граници и многобройни производители, разпилени къде ли не - контролът е труден, почти невъзможен, дори и да иска някой наистина да го осъществи. И да не забравяме - когато се гони печалба, най-вече.

52

Анонимен

преди 13 години

БДС без ГМО няма как да се направи вече.Нито лютеница,нито колбаси нито хляб.Семената са други,генномодифицирани са.Фуражите също.Е ако някоя баба на село си пази семена от едно време и си сади само от тях да.Но за промишлено производство и дума неможе да става.

51

Анонимен

преди 13 години

Моите поздравления на екипа на Днес.бг за снимката. Нещо мно ми се доядоха горепоказаното някъде на открито в планината на слънцеприпек.:)