26

Анонимен

преди 13 години

Италия се отказва от аец!А ние?Щото сме "по-умни" от тях,се насаждаме на пачи яйца??"Италианското правителство предложи на парламента да отмени окончателно плановете си за развиване на атомна енергетика след аварията в японската АЕЦ "Фукушима-1", съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес в сряда.Правителството направи изменение в указ за ядрената енергетика, което отменя всички досегашни разпоредби, отнасящи се до изграждането на атомни електроцентрали."

25

ккк

преди 13 години

Седят си мечо пух и прасчо !И неочаквано Мечо пух набива една плесница на Прасчо.Прасчо: Мечо пух аз си мислех , че сме приятеле.Мечо пух : Трай бе *** аз откъде да знам какво си мислиш!Това описва всички.....

24

Анонимен

преди 13 години

Експертната оценка за АЕЦ Белене ще се изготвя от другарят Владимир Каролев човекът с картончето, едни и същи мутри ни вземат парите.

23

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Трайков допусна възможност за ново отлагане на решението за БеленеТрайчо, да ти кажа :Не се напъвай да допускаш..Ще допускаш ТОВА , което златевчето и руската мафия ти позволят да ..допускаш..Имат си и слуга- рапона..Такава ти е бандата , в която си..Има си йерархия и при руските агенти:)) и без значение , как се казва бандата СИК или ИПОН или ВИСТАМ , в тази банда , членуваш :) )))) :) :D

22

Анонимен

преди 13 години

Носът на Трайчето е станал по-голям, но не е от лъжите

21

Анонимен

преди 13 години

Кой би спечелил най-много от строежа на нов аец?БГ Олигархията (+)БГ Народът (-)

20

Анонимен

преди 13 години

Удължете срока до 2120-та година,и ще гласувам с две ръце за вас!Не искам ядрено-финансов загробващ хомот за 100 години напред!

19

ДО 19

преди 13 години

ПИШЕШ В ГООГЛЕТО: 07.06.2010 г. Бюджетна измама за над 1 млрд. лв. на Бойко Борисов и Дянков

18

Анонимен

преди 13 години

до 11:Откъде ги имаш тези данни? Източник ?

17

Анонимен

преди 13 години

Що не вземете да удължите срока с около 100-150 год.? Тогава хич няма да ми пука какви ще ги дробите, а и човечеството може и да не съществува дотогава..

16

СТАР МОРАЛ

преди 13 години

ВМЕСТО ДА УВОЛНЯТ ЛЪЖЕЦА ТРАЙКОВ КАКТО СТАНА ЯСТО, ТЕ УВОЛНИХА ШЕФА НА НЕК ДЕТО КАЗА ИСТИНАТА ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И КАКВИ ЧИСТИ ЛЪЖЦИ СА.

15

ДО 14

преди 13 години

Журналистите към Дянков:-Господин Дянков как смятате да се справите с кризата която сам направихте с неразплащането си в България?-Дянков: Има човек има проблем! Няма човек няма проблем!Следват бурни аплодисменти...

14

До анонимен 12

преди 13 години

Този дето е дал кредита на Дянков му е оценил възможностите и професионалният потенциал. Тебе за колко те оцениха?

13

Анонимен

преди 13 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ Е НАПЪЛНО НЕНУЖЕН КАЗАХА ЕКСПЕРТИ.ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ ОТ 1.5 МИЛЯРДА СА В ОСНОВИ И НЕ СЕ ГУБЯТ.ДОГОВОРА НЕ Е ДО 1 ЮЛИ ДА СЕ ПОДПИШЕ И МОЖЕ ДА СЕ ОТЛОЖИ С ДОСТА.В БЪДЕЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НО НЕ СЕГА.

12

Анонимен

преди 13 години

Вицепремиерът Дянков изплаща ипотечен кредит в размер на 540 000 долара на къща за 2 млн. долара със заплата 3182 лева ...Блажиш ли бажиш, дедо попе.

11

ИЗЕДНИЦИТЕ НА НАРОДА

преди 13 години

07.06.2010 г. Бюджетна измама за над 1 млрд. лв. на Бойко Борисов и Дянков Симеон Дянков обяви сензационно, че правителството е открило скрити задължения на предишното правителство за 2,15 млрд. лв. за 2009 г.Премиера Бойко Борисов и финансовия министър Симеон Дянков са хванати в голяма лъжа и манипулиране на данните за държавния бюджет, представяни пред обществото с цел двамата да прикрият своя провал и да прехвърлят вината на предходното правителство. Дянков и Борисов е трябвало да избират между лъжата и признаването на пълния си провал. И са избрали лъжата.Бюджетът за 2009 г. завърши с кешов дефицит от 530 млн. лв. Официално записаният в Евростат дефицит на България за 2009 г. беше с близо 400 млн. лв. повече В началото на юни 2010-та правителството внесе в парламента актуализация на бюджета за 2010 г. То залага касов дефицит от 3.3 млрд.лв. Там обаче има само 660 млн. лв. за покриване на стари задължения към бизнеса. Въпросът е какво става с останалите обявени задължения известните 400 млн. лв. плюс "откритите" преди два месеца 1,5 млрд. лв. Губят се поне 1,2 млрд. лв. Единственият логичен отговор е, че никога не е имало такива задължения. И ако има някакви задължения, те са други (например към болници, невърнато ДДС и др.), а не "откритите" през април 2010-та. Тоест това са задължения на сегашното, а не на предишното правителство.

10

КОМИСЬОНЧО

преди 13 години

ДА ДОЙДАТ В КАБИНЕТА МИ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ЦЕНАТА КАЗА БОРИСОВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.ЯСЕН СИ НИ БОРИСОВ ЯСЕН СИ НИ.БОРИСОВ ЩЕ НИ НАБУТА С ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕИЗГОДНИЯ ДОГОВОР ЗА БЕЛЕНЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ТОВА НИ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ.ВАЖНОТО Е НА БОРИСОВ ДА МУ Е ДОБРЕ. И ДАЖЕ ЩЕ НИ УБЕДИ, ЧЕ САМИ СИ ГО ИСКАМЕ ЧРЕЗ ФЪРЧАЩИ ПРОУЧВАНИЯ ОТ ТАЯ И ОНАЯ ИЗМИСЛЕНА МАРКЕТИНГОВА АГЕНЦИЯ.

9

ЧИСТИ ЛЪЖЦИ

преди 13 години

Парафирането на двумесечен период, в който да се изчистят всички въпроси по "Белене", не обвързва страната ни с конкретна дата на подписване на договор.ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА КАКВИ ЛЪЖЦИ СА ТРАЙКОВ И АТОМСТРОЙ.СЛЕЗ 3 МЕСЕЦА ВЛИЗАТ В СИЛА НОВИ ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСТНОСТ ОТ ЕС И СЕ БЪРЗА ДА ПОДПИШАТ НЕЩО ПРЕДИ ТЯХ, ЧЕ ГИ Е СТРАХ ДА НЕ ИМ ПРОПАДНЕ ПРОЕКТЧЕТО.ПЪРВО НАТОПИХА ШЕФА НА НЕК КАТО НЕ СТАНА БОРИСОВ СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ С ТРАЙКОВ.

8

Сексолог

преди 13 години

Трайка е лека жена ,с палав и игрив *** който го върти като за световно....

7

crus

преди 13 години

корпорациите отдавна владеят света ... в топ 100 на най-богатите има 50 корпорации....очевидно всичките ни политици са мекотели ....как пък един не почна да прави необходимите неща за да тръгне БГ на горе .....