46

стинг

преди 13 години

ама защо само с 1%???после ще търсят спекула за увеличените цени..

45

Анонимен

преди 13 години

".Масово хората са с пипани електромери, които отчитат по-малко."Грешка,приятелю,масово хората са с пипани електромери, които отчитат ПОВЕЧЕ.Инкасатора каза,че от 15 електромера,които занесъл за проверка 13 отчитали повече.Така че кой краде?Монополистите от народа ,не обратното!

44

Токът е поскъпнал

преди 13 години

от 12/09 до12/10г. с доста проценти,над 40% проверете си фактурите и ще се уверите в това.При мен е следното,12/09 потребление 3100 киловата-цена 243 лв,12/10потребление 1570киловата-цена 229лв.И това след като си подмених всички осв.и отоплителни тела с енергоспестяващи,тоест получава се,като при горивата-купувайте коли с нисък разход,за да не усещате високата цена на бензина,а да плащате повече.Добре,че се преместих на място без пиявиците ТЕЦ,те са като СПИН,живееш с тях до гроб или умираш и

43

axa

преди 13 години

Трябва на всички служители от енергото в цяла БГ да бъдат проверени,електромери къщите плевни и всички отоплителни тела,60 проц от тях имат нарушения,защото познавам хора близки на хора от енергото които крадът ток,а камоли за тях.

42

Knock

преди 13 години

Хомоолигофрени! Марш от България, мамка ви!

41

an

преди 13 години

ZA KAKVO GI HRANIME TIQ OT DKVERETO, KATO NITO VEDNAJ NE SA ZA6TITILI OBIKNOVENNIQT 4OVEK? TAKA E ZA6TOTO OBIKNOVENNIQT 4OVEK NQMA DUMATA. MUTRO-KOMUNISTITE 21 GODINI PRAVQT PSEVDO-DEMOKRACIQ, KOTO E UGODNA ZA DA SI NAPALNQT DJOBOVETE, OT OGRABVANETO NA OBIKNOVENNIQT 4OVEK, KOITO GO DOKARAHA DO MIZERIQ I GLAD. LO6OTO E 4E EDNA 6EPA OLIGOFRENI HODQT GLASUVAT, I KA4VAT NA VLAST PO GOLEMI OLIGOFRENI, OT TQH SAMITE. NEMA TAKAVA DARJAVA, I TAKOVA 6I.ANO PLEME, NIKADE DRUGADE PO SVETA.

40

boza

преди 13 години

Veche gi e strah i ne slagat nulata sled edinicata----prosto ni imat za ***

39

до37

преди 13 години

Някои от Вашите ръководители не вземат ли по 2000лв.за консултации на час.Говори се за много прилични заплати в енергетиката.

38

Стоянов

преди 13 години

До РаботникАми приятелю то тока и със 300 % да го вдигнат ти пак ще си вземаш 450 лв. щото не си нищо повече от един работник на който работата му е да работи и да мълчи.Тия пари ще отидат на някого в джоба но не и в твоя, повярвай ми. Така че не чакай тока дапоскъпне за да ти се вдигне заплатата а попитай за нея още сега, обаче не ти стиска!

37

до работник

преди 13 години

Някой да те е вързал да стоиш в енергото, махай се от там и къде ти видят очите.

36

Работник

преди 13 години

А вие какво искате бе, аз цял живот ли да бачкам в Енергото за тая заплата 450 лева? И ние сме хора, и ние искаме по-високи доходи, от къде да дойдат парите?

35

прецакан абонат

преди 13 години

Що за наглост , като ще поскъпва тока да поскъпва. Защо наскоро Семерджиев си показа неприятната муцуна по ТВ-то и заяви, че цената на тока трябва да се намали с 3 процента защото от 1 год. сме плащали за ток от незаработила и до момента централа и ЕРП-тата трябва да ни връщат пари. От това по-голямо лицемерие няма. Чумата да ви налази.

34

Анонимен

преди 13 години

Стегнете си ЕРП-тата. Аз от ЕВН съм доволен.

33

Христо Еленков

преди 13 години

Дали ще доживея един ден в който да кажат намаляваме цената на тока ?

32

razvigor

преди 13 години

Chestito! Neka ot CHEZ, EON i drugite kompanii da pocherpqt.

31

Анонимен

преди 13 години

какво недоволствате? ГЕРБ прави всичко възможно да защити хората! затова има само 1% поскъпване!!!

30

Анонимен

преди 13 години

До като ги търпим все ще е така!

29

До luser''..Сега чакам увеличение на заплатите. Всъщност, дали ще го доживея?..''НЕ!!!НЯМА ДА ГО ДОЖИВЕЕШ!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

28

Анонимен

преди 13 години

новина е токът поевтинява с 8.99%,а това дет го пишете не е никва новина

27

То само с ОПТИМИЗЪМ,НАДЕЖДИ И МОЛИТВИ,държава се не управлява......С хленч,че уния са виновни и ви пречат в настоящем.......също.