114

Анонимен

преди 13 години

Защо ли изобщо не се учудвам на ситуацията.милите ни Герберчета това могат - това правят.Тази депутатка трябва да си отиде!!!Това едно на ръка.Как кмет може да уволни съветник?А какво ще се случи с госпожата за тортата с надпис ГЕРБ.До там ли я закъсаха другарчетата от тази партия,че опитват такива глупости.Ако не беше жалко ,щеше да е много смешно.Това са депутатите на ГЕРБ.ха кажете ми как да им вярвам.Утре може и в някоя ясла да отидат на агитация.Ако не са отишли до сега

113

gogo

преди 13 години

Тя не е общински съветник а завежда отдела който е на подчинение на децка педагоги4еска стая.

112

Анонимен

преди 13 години

"Общинският съвет се състои от общински съветници, които се избират от населението на общината". И тука питам , как кмета уволнява общински съветник?Освен, шефа на общинска комисия ,да не е общински съветник?! Или общинските съветници са назначени??????

111

gogo

преди 13 години

до 82 Първо на първо Симеонова не е основател на ГЕРБ в Пещера/поинтересувай се кой е/ и не се исказвай неподготвен.Второ да ти кажа, че 3 дни след като Симеонова бе избрана за депутат беше на разходка с мастития доктор и от тогава в неините очи няма по добър . И трето така сплоти структурата на ГЕРБ и младите, че вчера на откриването на новиа офис на герб и представяне на новиа управителен съвет от 250 члена/преди една година/са дошли 20 българи и 30 роми.И половината не са членове а лапачи

110

Щъркел

преди 13 години

Толкова са я закъсали от ГЕРБ та опряха до пропаганда до децата в училищата."...комунисти, комсомолци, пионери сме в единен строй...."Нещо познато от близкото минало. ГЕРБ е новата комунистическа партия, скоро ще върнат и член 1 от Живковата конституция.Щом действат на принципа който не е с нас е против нас е тоталитарно.Демокрацията е в опастност у нас...

109

Садо-мазо политикант

преди 13 години

Сложих ти "плюсче"! Ама разбира се, всички от ГЕРБ трябва да си подадат оставките и да дойдат... Масларова, Долорес Арсенова, СерГейчо, Муфтаджиев, Свинкаров... е, тоя народ вечно си е бил садистичен мазохист!!! Евалла сънародници!!!

108

***

преди 13 години

За да е предедател на тази комисия,въпросния господин е озщински съветник.И как точно кмета го е уволнил?

107

Алчо

преди 13 години

"НИЕ СМЕ ГЕРБ ! БЕЗ ДЕЦАТА СМЕ БЕЗСИЛНИ! "

106

ъъъъъъ

преди 13 години

Трябва всички от управляващите да си подадат дружно оставките и да се проведат предсрочни парламентарни избори.

105

Гафа

преди 13 години

700 дена, 700 гафа!Що е то?

104

ivza

преди 13 години

Не ги корете-толкова са им силите ,знанията и опита, толкова могат.Това се отнася за всички, но едните са по-хитри и не допускат такива гафове.карай-идват избори.

103

Масажиста на уши

преди 13 години

Неведоми са пътищата чинивнически ...Не може да си чиновник и да не си нечий!!!

102

Анонимен

преди 13 години

"Ние сме ГЕРБ." "С теб сме по-силни." Обърнете внимание на подчертаното тъпоумие на този лозунг. За кого или какво точно се отнася второто изречение?

101

избирателБраво

преди 13 години

Що не виждам никаква разлика между ГЕРБ сега и БКП преди?...Сетих се., все едни и същи са!

100

clearly

преди 13 години

Ха ха нали не си мислите ,че тоя председател на ОБщинската комисия ей така е решил да организира на своя глава това мероприятие?Това няма как да стане .Обаче се чудя защо точно той го отнася ??Отговорността пада изцяло на тия чукундури от Герб които са си инициаторите.

99

Мен

преди 13 години

БСП са ***,а днес.бг *** !!! И двете ''групи'' от *** са в комбина !

98

Читател

преди 13 години

Кметът на Пещера Ст. Варсанов обяви, че уволнява шефа на общинска комисия за борба с противообществените прояви, който е организатор на ученическото състезание, довело до сглобяването на лозунга "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни". Не трябва да уволнявате шефа на Общинската комисия, г-н кмете, а да поискате от Б.Б. и Цура Цачева да изискат от депутатката Красимира Симеонова да си подаде оставката, затова че когато е предложила да изигрят тази игра, е мислила не с главата си, а с някоя друга част на тялото си! Толков а ли е акъла й: в тази обстановка, когато и отляво, и отдясно, и от Трактора, и от РЗС се сипят стрели по ръководството на ГЕРБ, да предложи тази инициатива! Ега ти първобитното мислене и желанието да се подмаже на Б.Б.!! Мисля,че точно обратното е направила!

97

Читател

преди 13 години

Кметът на Пещера Ст. Варсанов обяви, че уволнява шефа на общинска комисия за борба с противообществените прояви, който е организатор на ученическото състезание, довело до сглобяването на лозунга "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни". Не трябва да уволнявате шефа на Общинската комисия, г-н кмете, а да поискате от Б.Б. и Цура Цачева да изискат от депутатката Красимира Симеонова да си подаде оставката, затова че когато е предложила да изигрят тази игра, е мислила не с главата си, а с някоя друга част на тялото си! Толков а ли й е акъла: в тази обстановка, когато и отляво, и отдясно, и от Трактора, и от РЗС се сипят стрели по ръководството на ГЕРБ, да предложи тази инициатива! Ега ти първобитното мислене и желанието да се подмаже на ББ!! Мисля,че точно обратното е направила!

96

но комент

преди 13 години

Герб наистина са проект на БСП.Служат им като боксова круша!

95

Анонимен

преди 13 години

Аз ли съм *** или не виздам с какво е виновен уволнения ? мини бушон ?ама колко са ми тъпиии