22

glgsgoq

преди 13 години

21

Анонимен

преди 13 години

tiq da vzemat nekvi merki tepko li sa kvi sa a pravitelstvoto im za ni6to ne stava 6tom ne vzimat u4astie adekvatno oblaka e stignal do romuniq 6e oblu4at celia svqd dokato se nakanqt da napravqt ne6to adekvatno d...a glupcite

20

Анонимен

преди 13 години

Японците са едни азиатски лицемерни гадове, прикрити зад маската на любезността! Долни криминалисти, жадни за печалба. Тази трагедия отдавна надмина щетите от Чернобил, но демократичните световни агенции си мълчат. Заети са да защитават цивилните в Либия.

19

Анонимен

преди 13 години

edva li qponcite gi gree mnogo mnogo,pri polojenie che super mnogo artisti si pravqt koncertite v evropa v momenta

18

Мдам...

преди 13 години

Ммм,като гледам снимката на очи се набиват поразителните прилики със снимки на реакторната зала на Чернобил преди да я закрият със саркофага-същите разрушения и хаос.Япошките здраво покриха информацията кво става там от целия свят

17

VDCH

преди 13 години

само 10% от световното производство на електроенергия идва от АЕЦ. В индустриалните страни е много повече. А такива като Гърциа, Дания, Австия, които нямат АЕЦ внасят от тези, които имат като Германия например. Само мога да си представя какво ще стане ако Германия си ги закрие. Пише го Джордж Оруел в "1984".

16

Разумен

преди 13 години

Бонев, в МАЕЕ работят хора от лобито на АЕЦ! Те могат да кажат максимум, че АЕЦ Козлодуй не е по малко опасна от средното ниво за Европа, но никога няма да ни принудят да направим промяна в пропуск в сигурността характерен за повечето АЕЦ. Това специалистите го наричат "приемлив" риск, а атомното лоби си плаща за да не им хвръкнат разходите за сигурност в небесата и да се окаже, че енергията от АЕЦ е една от най скъпата в света!

15

Росен

преди 13 години

НЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ!!!!

14

Анонимен

преди 13 години

Бонев, те и японските специалисти само това повтаряха, че са върха на техниката, но виж какво стана. Всичко което човек проверява е несъвършенно!Инциденти с АЕЦ вече има на всички континенти, в държави с уж голям контрол и пак нищо не се оправя...В момента само 10% от световното производство на електроенергия идва от АЕЦ! Почти няма да се усети ако забранят всички АЕЦ в света!

13

Бонев

преди 13 години

АЕЦ Козлодуй е една от най-сигурните АЕЦ в света. Това е и най-проверяваната в света централа от МАЕЕ. Под всеки реактори има специална шахта, кояот служи за погребване на реактора при ядрен инцидент. Това е изискване въведено от МАЕЕ след аварията в щатите и последвалата авария в Чернобил. Това е и нещото което половината японски централи го нямат, въпреки преписанията. Така че се страхувайте по скоро за румънската АЕЦ "Черна Вода" и за турските покрай черноморието.

12

Анонимен

преди 13 години

Гадове, отровихте океана и само се туткате!!!

11

язе

преди 13 години

В скоро време трябва да очакваме и нови океански видове, ужас.

10

Анонимен

преди 13 години

Японците обещават за 6-9 месеца да овладеят ситуацията... Какво ли ще стане ако гръмне АЕЦ Белене или Козлодуй...

9

####

преди 13 години

ИЗПОМПАНА НО КЪДЕ ? ЗАЩО НЕ Я УКОПАХА ТАЗИ ЦЕНТРАЛА . ЗАЩО НИЩО НЕ СТАВА ? НЕ МОЖЕЛИ ?

8

Съни

преди 13 години

Руските медии от един месец коментират, че е абсурд да изтича само радиоактивен Йод и най-после и японците си признаха, че има изтичане на цезий!Мислех си, чи японците са горди и честни хора, но явно и те лъжат и мажат...

7

Анонимен

преди 13 години

Хора пазете се и внимавайте какво и как ядете защото тази авария е доста по голяма от чернобилската. Един приятел наскоро си купи някакъв уред за измерване на радиация и резултатите съвсем не са такива каквито ни ги съобщават (измервал я е на няколко места извън София). Същото ще стане и с морската храна - риба, скариди и т.н. Просто никой не иска да става паника и да се свива потреблението затова ни лъжат най-нагло

6

А-6

преди 13 години

Имаме си втори Чернобил!А това значи- и втори Горбачов,който го прикрива!

5

Анонимен

преди 13 години

Господи, как ли живеят там тези хора.

4

Анонимен

преди 13 години

" Водата е прехвърляна в технически резервоар за течни отпадъци. По-рано днес приключиха работите по неговата херметизация"

3

А-95

преди 13 години

Така де... и аз пожелавам скорошно измъкване от тази ситуация, но просто се зачудих.