147

Анонимен

преди 13 години

Каква кастрация,бе?Те не ме чукат...те лаят,вият,хапят,***,пикаят и разнасят кучешка тения,бълхи и краста по градинките и улиците,където играят децата и внуците ни.Защо тия любители на бездомни *** не си ги вземат в къщи,да си им плащат такса "домашен любимец",да си им сложат чип и да си ги водят на каишка с намордник и да им събират в плик фекалиите.Обичам животните,но мразя кучкарите.Те не са собственници на кучета,те са собственност на кучетата си.И вият като тях и са агресивни като тях!

146

Анонимен

преди 13 години

Аз сега ще отида да хвърля малко месо на два песа пред около блока, с цел да ви дразня всички дето пишете тук :) !

145

Vesso

преди 13 години

Уморихме се да им обясмяваме на невежите кучкари,че мерките които налагат на българските власти са по дефиниция неефективни.В Германия през 70-те или 80-те са ИЗБИЛИ всички бездомните кучета и след това са наложили СТРОГ КОНТРОЛ.В България при тази популация,недостъпни *** гета,социално слаби бабички,които крият кучетата когато минават екипите на съответните служби това няма как да стане.Намазали кучетата със син антибиотик,*** ревят по медиите,че кучетата са пребивани в приютите.

144

Немска Овчарка

преди 13 години

То както е тръгнало след години в България бездомните хора ще са повече от бездомните кучета

143

Адам Смит

преди 13 години

Да се заплати по 100 лева на убито бездомно псе, общо един милион и половина лева(слагам и измамите) и решаваме проблема за средно десет дни.

142

Цецо - до 142

преди 13 години

Явно са емигрирали... в други квартали?!?:))

141

Силвия

преди 13 години

В Дървеница кучетата са много по-малко, а също и в Студентски град. Не казвам, че са изчезнали, но в тези квартали броят им беше огромен.

140

Петър

преди 13 години

Ами ще расте броят им.....когато едни ги хващат,а други ги пускат на свобода. А да не говорим, че голяма част от тях са домашни любимци. Много е лесно да се каже, че нищо не се прави...

139

Росица

преди 13 години

Мразя бездомните кучета и преди 1-2 години се страхувах да изляза в парка с малката ми дъщеря. Мисля, че този проблем е много труден за решаване, но има напредък. Сега виждам все по-малко кучета.

138

Мими

преди 13 години

Не съм съгласна, че броят на бездомните кучета расте. В Студентски град са значително по-малко.

137

e.t.

преди 13 години

Дъщеря ми не желае да ходи на тренировки сама защото се СТРАХУВА от бездомните кучета. Мисля че живеем в 21 век в Европа, а не в джунглата.На който не му харесва да живее цивилизовано, да си ходи в гората. Нямат място БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА в съвременния град!!!!!!!!

136

Анонимен

преди 13 години

не е хубаво да се малтретират кучетата, но означава ли че децата ни трябва да са нахапани! Има организации за защита на животните, които са добре финансирани, но къде са отганизациите за защита на децата! На кого да се оплача, че дъщеря ми е нападната от безпризорни кучета докато се прибира от училище?

135

Анонимен

преди 13 години

Този проблем е машина за пари! Този който взима пари за кастрация и други процедури няма никаква финансова изгода кучетата да намалеят и някой ден те да изчезнат, а на него да му секне кранчето!

134

Animal planet

преди 13 години

...там има доста предавания за това КАК се "гледат" домашните любимци, как се "осиновяват", глоби за недобросъвестни стопани и т.н....Поне това може да "купим" от телевизията и да го приложим, а не само простотията...

133

аз

преди 13 години

За мен е проблем да отида дори до магазина, освирепели глутници има на всеки ъгъл. Общината не прави нищо, екоравновесие само говорят по телефона! Сладка служба! Ужасявам се, че децата ми карат колела, което е много опасно - кучетата налитат от всички страни

132

Анонимен

преди 13 години

Тази Бояджийска е осрала доста неща в София , ДА СИ ХОДИ !!!

131

обективен

преди 13 години

Виновна е зам.кмет Мария Бояджийска - това е нейно задължение !!!В мерцедеса тя не вижда кучета :))))))))))))))

130

ves666

преди 13 години

nisto novo v bg. kycheta i hora na edno nivo ,liceto na balgaria sofia palna kofa za boklik ,i tova e stolica a provinciata e oshte po zle prilicha na *** katyn mrasotia razryha i mizeria nechistoplatnost .

129

Ano

преди 13 години

hahaha tova snimka ot stolicata li e??? Hora aide da se stegnem 2011 godina e :D

128

Анонимен

преди 13 години

Пак бройката на бездомните *** е по-малка от бездомните човеци.