359

но комент

преди 13 години

Помня комунизма, НО ВИДЯХ И "ДЕМОКРАЦИЯТА "КАКВО ДОНЕСЕ.Разруха, мизерия ,престъпност, корупция.така че стига с "комунизма" Ако тогава беше зле, сега е 100 пъти по-зле.

358

но комент

преди 13 години

БСп си е нормална лява социалдемократическа партия, каквито има навсякъде по света-дали ви харесва или не си е ваш проблем.Изборът е ***-който иска повишаване на доходите -ще гласува за БСп, който иска да си кара същата мизерия-за ГЕРБ.Аз ще гласувам с чиста съвест за БСП,защото по времето когато управляваха доходите ми, и пенсиите на родителите ми се увеличаваха.сега намаляват.нищо друго не ме интересува- нито какво било преди 100 години, комунизми-момунизми и други простотии.

357

Анонимен

преди 13 години

България ще има единствен шанс само когато се отърве от остатъците от комунизма - партиите които са изградени от техни хора независимо в какъв цвят се оцветяват; системата на власт на "нашите" хора; корупцията на властта, източването на държавата чрез фирми на "наши" хора. Просто всичко свързано с БКП, ДС, партийните секретари, техните деца и внуци, кръгове, приятели, фирми - всичко това трябва да се изчисти като рак! Тогава може и да станем социална държава.

356

До 375

преди 13 години

Ако сте в състава на съдебно жури, гласувайте за ИКостов- "Виновен". -Кремиковци продаден за 1 долар, "Нефтохим" продаден на Лукойл, ТЕЦ Марица изток подарена на американците, БГА БАлкан подарена, Азотно-торовите заводи, ....унищожена икономика и селско стопанство, Финансовата система на България продадена на чужденци, изчезнали/откраднати $ 42 милиярда от приватизацията........ истински терминатор.

355

Анонимен

преди 13 години

Емоциите настрана БСП беще единствената управляваща, която повиши 2-3 пъти доходите на хората, спомнете си и, че ръста на потребление беше задоволителен. Докато ГЕРБ ни будалка с" намазани с мас филии" и "малка постна пица"

354

само Костов

преди 13 години

Гласувайте за Костов той ще ви направи 200 точки за пенсия да ходим с ковчезите на работа

353

ГЛАСУВАМ ЗА СИНИТЕ

преди 13 години

СИНИТЕ В АТАКА!САМО ИВАН КОСТОВ , МОЖЕ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ!САМО ИВАН КОСТОВ, МОЖЕ ДА ПРАВИ РЕФОРМИ!САМО ИВАН КОСТОВ , МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ С ИНФЛАЦИЯТА!САМО СЪС СИНИТЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ БОГАТИ И ДА СИ РАЗДЕЛИМ ПОСТРОЕНОТО ОТ НАС, ЗА 50-ГОДИНИ!НОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ---СЪС СДС И ДСБ!!!!!!!!

352

САМО СК

преди 13 години

СК - за тях ще гласувам...

351

Българин

преди 13 години

И ГРОБ и БСП са една и съща ***, само гледат как да ограбват работещите и да се мазнят на циганорите !!!Здравни центрове в НЕЗАКОННИТЕ *** катуни, а кога ще накарате *** да плащат осигуровки ?!?ВМРО и БНС - други алтернативи не виждам !!!

350

ДС

преди 13 години

БСП(БКП)ДС, е партията-кърмилница на всички ченгета и най-старата блудница на българския политически хоризонт ...А ББ е БИВШ КОМУНИСТ и още си пази партийната книжка...НИКОГА повече НЕ гласувайте за "бивш" комунист(ДС) - Н И К О Г А !Все са си същите(ДС) и надежда да станат поне малко по-други няма и не може да има...

349

crus

преди 13 години

малеееее като чета изказванията им на тия звездите на БСП и ми се повръща....особено масларова.....лелелел ...всичкото милионер говори колко му пука за бедния народ лелеле...то бива наглост и безочие *** .....и тоя хамстера отпред ...кои от вас пумияри знае какъв е живота с 500 лева бе .... алчни гадове

348

Анонимен

преди 13 години

БСП(ДС) е партия от богати мутри,преди при времето на социализма номенклатурна каста,а сега същите са богати като олигарси,чийто интерес е винаги в България да има голяма прослойка бедни българи,които винаги да гласуват за тях,защото знаят,че едно заможно население никога няма да се подаде на социалнитеобещания на БСП и да гласува за тях. БСП докато съществува ще прави всичко въжможно българите да остават бедни,и пред избори да им обещава и да им дава,както и преди да се казва,че партията дава.ДПС води същата политика,богати олигарси и беден електорат,така винаги ще бъдат зависими от тях. При управленията на Луканов,Беров,Виденов и със Станишев БСП(ДС) доказват,че са некъдърни управляващи,нo безпорно имат умението добре да крадът. Факт е сега,че сме най-бедната страна в ЕС,и ще бъде и в бъдеще така докато има хора като вас,които са сляпи за истината,и се подават лесно на манипулациите на една престъпна мафия,която сега управляваБългария!

347

смотаняци

преди 13 години

Не работни места - на всяка крачка - сергия - стига с този *** бизнес - внасят се *** от къде ли не - Първо трябва ДЪРЖАВАТА ДА СИ ВЪРНЕ ДЪРЖАВНОСТТА - Т-Е- стратегическите отрасли за да има за соц.дейности пари- ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИЕ МОДЕРНА ИКОНОМИКА С ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ А СЪЩО И С ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ ДА СЕ МОДЕРННИЗИРА И РАЗВИЕ ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ЖИВОТНОВЪДСТВОТО - ЯВНО НЯМА ТОЛКОВА МОЗЪК В КРАДЛИВИТЕ ИЗРОДЕНИ СЪЩЕСТВА - ПОДЛОЖИЛИ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД НА УНИЩОЖЕНИЕ

346

аяь

преди 13 години

Абе плюете го Станешката ама всяка година вдигаше пенсиите и 13 пенсия даваше.Всички болници си бачкаха и здравно неусегорените се лекуваха по пътя се караше спокойно.Сега кво стана замразени пенсии,болниците изобщо ги няма и да здравно осигурен все тая.Ченгета на всяка крачка глобяват кат за световно.В парламента само глоби и данъци се гласуват.И от голямата теква по ТВ-то само слушам магистрали и толкова.А къде са му магистралите бе.Като беше кмет на софия кво напрай,зарина я с ***

345

Анонимен

преди 13 години

*** винаги дават обещания за светло бъдеще,но не за народа,а за себе си...Като дойдат на власт - се скъсват да крадат.Лъжци и измамници!

344

Иван

преди 13 години

Комунист ли е, наглец е.И този Станишко пак натвори глупости.Само ако открие най-голямата фабрика в света за червени прашки, може да намали безработицата в България, че то през последните 21 г. броя на *** расте в геометрична прогресия.

343

Анонимен

преди 13 години

Защо не си спомням по времето на Костов нещо да е построено?!?

342

КРЕМИКОВЦИ НА СКРАП

преди 13 години

..ЕГАТИ КЕФА!ПРЕТОПЯВАТ...ТИТАНА НА "БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА", ПРОДАДЕН ОТ КОСТОВ ЗА ЕДИН ЛЕВ!АЗ ,БИХ ГО ПОДАРИЛ НА *** .....ОЩЕ ТОГАВА!ДНЕС ДА Е ...."ЕКОПЪТЕКА" ИЛИ ЗЕЛЕНА ГОРИЧКА ЗА ДЕЦАТА!

341

Анонимен

преди 13 години

До 360: Това е следващата ви логична стъпка - да забраните на хората да казват това, което мислят! Болни мозъци. Навсякъде ви се привиждат сенки. Защо не искате да приемете, че има хора, на които не им харесва това, което се случва в живота, понеже им се натрапва по възможно най-вулгарния начин?

340

Анонимен

преди 13 години

Агентите на БСП в интернет форумите няма да бъдат платени. Хората, които ще защитават идеите на социалистическата партия в световната мрежа, ще бъдат от младежката структура и ще работят на доброволни начала.Това обяви пред Dnes.bg депутатът от Коалиция За България Антон Кутев.Стратегията на БСП е чрез онлайн кампанията да се гарантира силно участие на партията в социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър".Другата задача на агитаторите ще бъде да защитават от нападки червени активисти във форумите на новинарските онлайн издания.