30

Gen

преди 13 години

Звучи като типичен следоперативен сепсис. Дали ще удари мозъка или белите дробове или бъбреците е въпрос на 'късмет'.

29

хахх

преди 13 години

да да заличете търговския регистър за дето толкова пари се дадоха да се направи ,а сега милиционерите пускат данните ни в интернет...те и милиционерите уж следяха за педофили,а се оказа че педофилите са те... и управляващите не правят нищо...и тяхната не е чиста...

28

СГ

преди 13 години

Засегнатите спокойно могат да съдят виновните служители на МВР като нарушители на Закона за Защита на Личните Данни. Няма мърдане

27

Анонимен

преди 13 години

Като е техническа грешка - санкция за допусналия грешката. то и лекарите така могат да се оправдават и банкери и адвокати и съдии и т.н. Техническа нетехническа грешката си е грешка - тук не става въпрос за отворено писмо с правописни грешки по него. Толкова много данни егати техническият гаф.

26

кире либерало

преди 13 години

Като кажат "техническа грешка", все едно нищо не е станало за тях..... И аз като сгафя нещо ще викам "техническа грешка" вече....

25

valentino46

преди 13 години

А ушев п.едераст , алееее алееееееееее ! Духайте го кукиииииииииииииии !

24

Ники

преди 13 години

Как ви звучи име на Сливенски Милиционер .."Адриян" ..бивш военен с чин .....в последствие станал милиционер сержант и след упорит труд сега е милиционер с чин ....който при констатирано нарушение "без колан" ...звъни по телефона ...за да пита по кой Член беше .....пишейки акта ...Мен ми е неудобно Ако може помогнете да го квалифизирам ...с думи :)))

23

до 11

преди 13 години

Закъснях с няколко дни да върна задграничния си паспорт - не е изгубен, не е повреден. Пък и да е повреден, какво от това. Веднага 50 лв. глоба за закъснението. Толкова може да бъде и за изгубен паспорт. Сега при тях техническа грешка. А сега да видим какви бяха санкциите по Закона за защита на личните данни и ще се приложи ли законът, или той е само за тези, които няма къде да вървят и ще плащат

22

А , не така !

преди 13 години

Стига с тези `технически грешки` !!! Технически, като забравя да се опаша с колан за 150 метра, тлъстото ченге ще си счупи краката да тича, че да изпроси 50 кинта !Хайде сега - виновните с наказание. Парично !!! И солидно !!!

21

Анонимен

преди 13 години

еее, голямата новина! то англичаните си публикуваха строго сектретни данни за атомните подводници в интернет, а ние се хвалим с 20-30 ЕГН-та. като висяха данните на хиляди хора по страниците на агенцията по вписванията, що чак сега се сетиха да ги махнат.

20

miselm

преди 13 години

РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ

19

А.С.А.В.

преди 13 години

Какъв съд бре стадо, неразбрахтели че мвр е най-голямата мафиотска организация в България!!!

18

ами да

преди 13 години

В държавният сектор ,....какви останаха на РАБОТА ?

17

Анонимен

преди 13 години

Lele boje. I sega pak li nqma da ima nakazani. Koj ***-POLICAJ go e naprawil towa? Syd!!! SYD! GLOBI I UWOLNENIE!! Taka se u4i administraciqta na otgowornost. Pisna mi we4e ot komunisti4eki mozyci we4e. Wseki si otgowarq za dejstwiqta

16

Анонимен

преди 13 години

Съд до дупка! Мамицата им нефелна! Само знаят да се оправдават, а като сгазят лука, все други са им виновни! Шефа на РПУ-то трябва да бъде натикан в *** ***.

15

da be

преди 13 години

Какво ли още може да се случи в БГ ?

14

Анонимен

преди 13 години

От кога техническата грешка не се наказва?!

13

egn

преди 13 години

най - добре да се ликвидира регистрацията на личните данни на българите по сегашния начин и се одобри нова регистрация , защитена на нов принцип. Колкото и да струва това си заслужава .

12

sanata

преди 13 години

Прах в очите на хората Личните ни данни са навсякъде по институции и разни оператори и къде ли не Забрани огграничения акции ДУМИ,ДУМИ,приказки,чесане на езици,раздвижване на пръсти по разни форуми и в краина сметка БЛАТО КОЕТО СЕ ПРЕВРЪЩА В ТРЕСАВИЩЕ има напредък нали???

11

Анонимен

преди 13 години

Когата МВР наруши закона е техническа грешка, а когато граждани, фирми, кооперации, сдружения нарушат закона, това и престъпление:))))))