73

Васко

преди 13 години

Тва е работа на някви мангалоезични фесове!

72

joro

преди 13 години

do koga durjava shte turpi takiva slu4ki,s mesnite tuzemci,,***'' ima izsedvane 4e do 2030 shte sa kolkoto bulgarite,koito sega rabotqt i xranqt dva-puti po malko a togava shte trqva pove4e,nqkoi da e 4ul *** bulgarin da xrani,trqbva da se motivirat *** da rabotqt ,a ne da kradat i prosqt,ili vtoriq variqnt e da se unishtojat,progonqt,nqmam namerenie da plashtam danaci koito otivat za pomoshti,nito puk decata mi,za xora koito 4akat na gotovo

71

Илиян

преди 13 години

Няма нужда от смъртна присъда! Нали имахме уранова мина? Е, защо разни такива *** не допринесат нещо на обществото като поработят там? Няма нужда от доживотни и смъртни присъди, там е мястото на такава ***!

70

ima i balgari mejdy

преди 13 години

v seloto jiveiat mnogo mladi hora

69

bulgaro

преди 13 години

KOGATO *** OBIVAT TO PI6E MNOGO JASNO 4E SA *** NO TE KIVA OBISTVA PRAVIAT SAMO GANI BULGARI .

68

емигрант

преди 13 години

сега по бързата процедура.Тия *** нямат спирка.То щото сме много,че да намалеем още.Де са сега разните му там хелзингски комитети.Б.Б. трябва да строи коцлагери и резервати.Там да си спазват традициите,не магистрали.Щото както е тръгнало само каруци ще се движат по тях.

67

Анонимен

преди 13 години

67Ти май си мислиш ,че само 12 мисли така?Предстои да четем повече такива мнения и действия за съжаление.

66

Spas

преди 13 години

До 12Марш веднага в психиатрията, че ако се забавиш последиците от теб може да са и по-страшни от това за което четем. Нямаш ли някой край теб да те следи изкъсо или подивяваш от малоумие и самозадоволяване?!

65

ТОНИ

преди 13 години

""четирима мъже, всички от с. Лозен на 31, 34, 26 и 28 години."В с.Лозен - българите започват от 40-годишни нагоре!?Надали тези четиримата са българи. Най-вероятно са озверели пияни ***.

64

Жалко е !

преди 13 години

*** и чалга - това е България извън големите градове. Не че и в тях няма да стане същото, но все още държим фронта. Лошото е, че все повече млади хора се махат от България и процента *** *** вече е доста висок.С този темп на "развитие" България е на път да се превърне в първата страна в Европа населена от генно увредени чалга зомбита и техните приятели по интелект - *** !

63

Amenhotep

преди 13 години

Бъдете толерантни към пияните ***, и да ви дължат 700 лева вие пак сте ДЛЪЖНИ да ги хрантутите!

62

Анонимен

преди 13 години

поредната пиянска простотия... жалко за човека, наистина! Нека виновните да си получат наказанието, но това че са били пили не ги оправдава! Ами ако жертвата беше дете ? Ужас...

61

Jericho

преди 13 години

окей, благодарско. Биологията никога не ми е била силен предмет.. Айде със здраве ;)

60

Петко

преди 13 години

хей , доста си неосведомен или малко седни и почети , един човески организъм има 12 двоики ребра а това е равно на 24 ребра от които 19 са чупени... дано си ме разбрал :)

59

Jericho

преди 13 години

Абе хора, извинявайте за неусведомеността.. обаче каде са тия 19 ребра при човека?

58

v selo....

преди 13 години

tova e!

57

Анонимен

преди 13 години

Доживотен затвор за тези ***!

56

Анонимен

преди 13 години

Румъния излезе от комунизма без 1 долар външен дълг. Да не би да са прокопсали повече от нас? Никога дългът не е бил проблем стига да не се взема заем само за да си напълниш корема а на другия ден пак да си гладен ама без пари и с висящ кредит.

55

Анонимен

преди 13 години

Дниеле в момента без да са имали 1 ден комунизъм САЩ имат външен дълг за който няма да ми стигнат символите да го изпиша. И зле ли живеят? Едвам свързват двата края да го изплащат нали? По времето на комунизма заеми се взимаха за покриване на разходи за валутен внос и то преимуществено на машини и съоръжения за индустрията. За 20 години демокрадция натрупахме двойно по-голям дълг и то във формата на коли 2-ра употреба, дрешки, банани и т.н глупости.

54

Боб

преди 13 години

Декриминализиране на леките наркотици!!!!Надали последствията ще са по лоши от обийство след пиянска свада, а алкохола е позволен!!!