66

:)

преди 13 години

Ще се открива 6-то управление на БЛСха-ха!

65

:)

преди 13 години

Ще се открива 6-то управление на БЛСха-ха!

64

crus

преди 13 години

квото и да е гарван гарваново око не вади ....

63

мед сестра

преди 13 години

Браво те и така не се търпят един друг сега официално ще се клеветят .Браво Бойко и компания окончателно се връщаме 40 години назад и 50 в страни ЕВАЛА.Така ще се решат всички проблеми в червивото ни здравеопазване.

62

До Защото

преди 13 години

Защото цълвул като отидеш на лекар никой не ти свята кръвното на интеграли.***!

61

Анонимен

преди 13 години

Вече официално сме тоталитарен режим. Браво Бойко. Малоумно стадо най- лесно се ръководи. Тамън се надигне някое съсловие и веднага простолюдието (башибозука) се настройва срещу него. А башибозука един лев не е дал през живота си за образование ама веднага скача как може другия да взима повече от него- е тва е комунизъма в чист вид.

60

защо

преди 13 години

Пардон, грешка! Взимат се оценките по химия и биология, а не физика.

59

защо

преди 13 години

Имам въпрос. Защо, за да станеш лекар никой не ти взима оценките от основното образование? Взимат се само оценките по химия и физика. За да станеш мед. сестра се взима балът от средното образование. По каква логика може да си двойкаджия по останалите предмети - да не знаеш български, физика, математика и да станеш лекар? Защо не се взима под внимание и математиката, защото много лабораторни резултати след това се изчислявата по специални формули?

58

Zemevladelec

преди 13 години

А защо не се казва как се взимат лекарски дипломи в България и че изпитите са на най-ниско ниво ? Лекарите ни се учат в практиката !

57

д-р Ох Боли

преди 13 години

Те лекарите и без това където седнат и станат се плюят,сега поне процеса ще се узакони и урегулира.Остава само да се създаде картотека,като при ДС.

56

wood

преди 13 години

Както всички закони в България...ще тръгне и след това ще спре. Едва ли някое правителство ще си сложи таралеж в гащите в такава крехка сфера като здравеопазването. Където всеки ден има по някоя издънка.

55

Бацко

преди 13 години

На медицински форум един американски лекар се жалва на свой колега от България: - Ние лекуваме пациента за едно, а той вземе, че си отиде от друго заболяване. Много неприятна история.Българският доктор му отговаря: - При нас такова нещо не може да се случи. От каквото ги лекуваме, от това си умират...

54

дядо

преди 13 години

пак създаваме "тайни агенти"

53

глупост

преди 13 години

Що за глупост е това?! Нормалното е да се прави база с добрите практики, за да служи за пример на подражание.

52

АБСУРД

преди 13 години

Много ми е интересно как един лекар ще дава оценка за работата на всички лекари в дадена болница-той не може в детайли да знае състоянието на всеки болен ,нито има знания за всяка една специалност.Как напр.един дерматолог ще съди за работата на хирург или педиатър за невролог-единият гледа деца , а другият възрастни хора с инсулти.НЯМА ВСЕЗНАЕЩ ЛЕКАР.ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!!!

51

Чичо Ви доктор

преди 13 години

,,Не прегледал-не сгрешил."Чиста работа!Големия проблем на лекарите в БЪЛГАРИЯ Е ,ЧЕ НА ВСЯКА ЦЕНА ИСКАТ ДА ПРЕГЛЕЖДАТ И ЛЕКУВАТ ПАЦИЕНТИТЕ СИ!Което е доста глупаво,защото нито са ги съветвали да вземат трудни кредити,нито им е ясно какво им ражда всеки момент болния мозък.Сега за повечето от тях търсенето на работа извън България става приоритет.

50

ззз

преди 13 години

Ще се научат търгашите да носат отговорност !

49

хит

преди 13 години

хахахаххахаа .....абе това е практика в системата на МВР бе.ААААА да верно ,че лекарите поедно време искаха да ги прибира оня брокер.Сега им пуснете по едни докладни в края на смяната и отчитане на проходите при по висшестоящ.А на полицейско лекарския банкет пийте бавно,оглеждайте се ,а на следващия ден изчукайте жената на този с когото сте пили и после беж при началника да го наклепате рогача.На който му е позната схемата да гласува с +

48

Лекар

преди 13 години

Убийците с бяли престилки са мафия.....

47

Анонимен

преди 13 години

Добро утро Чочо 30,Мона 31,Русенец 32,*** 34,Севда 35,Дани 36.Как мина дежурството,заработихте ли по някой сребърник?