185

шменти-капели

преди 13 години

данъчните погват... Шменти капели, господа и дами, има ли някой нормален да вярва, че управляващите не знаят кой стои зад 26-годишния пикльо? Ама да не би да се окаже, че са самите те?

184

К.

преди 13 години

Защо ревете бе, другарчета? Най-после се намери някой да даде пари за нещо, което се прехвърляше от ръка на ръка и мнозина червени намазани пехливани станаха милионери, като го източиха. Този човек дава пари, ама при какви условия, ама как ще си изплаща задълженията, ама какво ще стане с онази старотия - кой го интересува. Важното е, че 6000 ще си получат заплатите, а в НОИ ще влязат 80 милиона и сума ти фирми ще си разплатят вересиите. Пари, братче, другото са глупости и приказки на вятъра.

183

до Елица

преди 13 години

Права си, ама няма контрол върху банките или поне банките си плащат, за да не им изнасят крилвите ризи навън....... Лошото е, че накрая ние ще си изпатим....

182

Аре

преди 13 години

Важното е, че грозният комунистически гигант няма да цапа повече. Добре опечена работа! Както беше казал някой, край на *** залези!Време беше да се стигне до тук, някой прояви смелост. Сега остава да видим как ще потръгнат нещата.

181

elica1204

преди 13 години

до 173Контрола върху банките се упражнява от БНБ, даже си има закон за това.И след като шефа на БНБ /помниш ли как бързо го преназначиха при смяната на властта, преди да му изтече мандата/ е в *играта*, НЯМА ДА ИМА сериозен контрол и ще ни замазват очите със статии, че банките не били зле, че лошите кредити са в управляема граница и прочее неистини !НАП единствено може да хване неизрядни платци към бюджета и да поиска от БНБ проверка на ликвидността на банката, чрез финансовото министерство.

180

ДО 15

преди 13 години

КАКВОТО ДО 34, СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ТЕБ. СПАМЕРИ ЛАМЕРСКИ.

179

до 34

преди 13 години

СТИГА СПАМИХТЕ С ТАЯ ИЗМИСЛЕНА КАНЮЛА, БЕ ДИРЕЦИ! И ФЕЙСБУК ВЕЧЕ Е ПЛАМНАЛ ОТ НЕЯ. ОТДАВНА НЕ Е АКТУАЛНА КАТО "ЗОВ ЗА ПОМОЩ".

178

до 175

преди 13 години

Време му е май да бъде нарязан?ка мислиш?

177

5ko

преди 13 години

проблемът е,че това е и удар против ГЕРБ направен от самите ГЕРБ.ГЕРБ изперкаха напълно!Но хората така са устроени когато им се вдигне самочувствието те започват да забравят основната им цел каква е , а за държавните институции е да вдигат благосъстоянието на хората, а това се прави с инвестиции, с нови инвеститори и със спокойна работа на гражданите и фирмите. Ето това последното го няма у нас!

176

ххх

преди 13 години

Що ревете бе, нали искахте капитализъм и либерална демокрация. Е всички искахте да сте капиталисти ама такова животно нема.. и не само тук а и в т.нар. "бели държави". Просто там масите са като плебеите в древния Рим - имат достатъчно хляб и зрелища. Е сигурно се надявахте да станете и част от империята ама замята е малка, няма ресурси за толкова императорчета. А за провинциите се назначават лъчовци заделящи по някоя троха поддържайки пирамидата и обезпечавайки благоденствието на империят

175

emigrant

преди 13 години

do 168 predpriem4ivite xora ot bg otdavna napusnaxa stranata v bg ostanaxa nai bezkrupulnite

174

Анонимен

преди 13 години

Проверяват не провряват Кремиковци ще бъде нарязан.

173

zapoznatite

преди 13 години

Moje li i az da kaja ne6to..... sega NADIN 4rez '"Kremikovci "" 6te si uzakoni mednata jica kupena bez dokumenti ot firmi koito rabotiat v sivia sektor :) ... i kvo ot tova ....A NAP da si proveriava firmi4kata na edin mesec , mnogo elementarni !!!!!!!Bez dumi

172

xa xa xa

преди 13 години

трябва да проверите банката не лъчо.лъчко е бущон4е.кремиковци ще баде наризан по наи долният на4ин и разтопен в турция и стомана според цената и ще остане задалжение от милиард и пловина които няма да има кои да плати.от къде първа инвестиционна банка шзема пари да дава лоши кредити???ами от бнб от нас и от вас....надин заем 180 милиона....ковашки 100 милиона.....еди кои си 140 милиона и тук спирам....активи на банката 300 милиона .....и дадоха на лъчо още 316 милиона....*** заспалият НАП...

171

lanski

преди 13 години

а бе,тия от НАП нас за какви ни вземат,щели да го погнат,хората поставили това момче сигурно не знаят какво ще последва и няма да си опечат работата.нещата драги съфорумци изобщо не се променят относно кой ни управлява,поредно доказателтво за измяна спрямо народа,ама този път май.....?

170

разруха

преди 13 години

ИМА ЛИ В ТАЯ ДЪРЖАВА БАНКОВ НАДЗОР И КОГА НАЙ СЕТНЕ ЩЕ ПОЧНЕ ДА РАБОТИ -ДА СЕ ВИДЯТ ТИЯ КРЕДИТИ ОТКЪДЕ ИДВАТ И КЪДЕ ПОТЪВАТ ПАРИТЕ...НЕ ИМ Е ЧИСТА РАБОТАТА АМА ТРЯБВА НИ ПРОВЕРКА ОТВЪН ЧЕ ДА СЕ НАПРАВИ КАТО ХОРАТА !!!ДАЙТЕ ДА ВИДИМ ЧЕ ИМА И БАНКОВ НАДЗОР В ТАЯ ДЪРЖАВА ДЕ!

169

mmm

преди 13 години

е те така правят герб (по кофти комунисти и от комунистите) ейй ви полиция,пожарна и т.н. :) нямало престъпност...дааа няма защото тя се извършва от самото правителство !!!

168

mahalaudi

преди 13 години

То бива бива простотия ама това е върха 26 год. пикльо, на трудов договор създава фирма, купува Кремиковци за 316 млн. изцяло дадени от *** и Трайков и синдиците щастливи от инвеститора. питам аз след 3 месеца в държавата колко пари ще влязат от осигуровки платени от фирмата шушон. Тази наглост отсъстваше от тройната коалиция, извинете ГЕРБ наистина ги бихте по кражби и далавери. Признах ви! То не беха бири, златевци, год. пикльовци, магистрални министърки, бременни болни недипломирани калинки

167

Анонимен

преди 13 години

Абе тия от НАП,нямат ли си друга работа,че са започнали проверки по фирмите? ***,не виждат ли че ще стресират и прогонят всички предприемчиви бизнесмени.

166

Анонимен

преди 13 години

Пи ар на шефа на НАП е това нищо друго.