46

далновиден

преди 13 години

теглете си парите от ***....

45

АНОНИМЕН

преди 13 години

А доста ми е странно защо само са *** няма рейтингови данни??? Дали не плащат на някого за това? Освен това как при лихва за 3 месечен депозит 6% и за 12 месечен депозит - 12 %, са извадили толкова ликвидни средства, за да платят. Дали вложителите са все още обезпечени????? Или ако тръгнат да си теглят депозитите няма да се случи "дежа вю" от близкото минало - т.е. опашки и няма пари....

44

draznitel

преди 13 години

A *** са дали тоя фиктивен кредит щото ако си го купят директно и го напъхат в активите си тоя боклучарник , рейтинговите агенции ще ги пратят в 9та глуха.

43

draznitel

преди 13 години

Аре честито на вложилите си парите в ***. Са който иска да си изтегли депозита от там, ще му се плаща в кремиковска червена сгур (ако ветъра не я разнесъл преди това над Елин Пелин и Мусачево)

42

мда

преди 13 години

Ми какво друго да го правят това петно в софийското поле?

41

Анонимен

преди 13 години

*** *** сега ще го нарежат и тва есамо това могат

40

Анонимен

преди 13 години

Тъкмо бях загубил надежда да го махнат това ръждясало чудо. Най-накрая някой да събере смелост и да я свърши тази задача.

39

Анонимен

преди 13 години

Шефът на Надин и неговият бивш ( възможно е и настоящ ) шеф са овързани с *** като свински черва! Работата е много, много дебела! Смятайте все едно *** е купила Кремиковци - хората са все едни и същи!

38

Анонимен

преди 13 години

Това лошо ли е..да тегля ли парите:(((

37

Скрапмастер

преди 13 години

10% скрапа е радиоактивн!10%=около 100 хил.т.Ще се реже 80% от Кремиковци - това са 800-100=700 хил.т.Цена за нарязване - 50 лв/т.-35 мил.лв.Цена на скрап-около 480 лв/след приспадане за нарзване/ - 480х700 хил.т.=336 мил.лв. - 6 мил.лева/охрана за 5 години/=330 мил.лв-6 мил.лв/заплати/=324 мил.лв - транспорт,техника,кредит...около 18 мил.лв.Чисти пари след 5 год.около 300 мил.лв.И земята да продадът - на минус са отвсякъде!Надин ще фалира - *** също!

36

знаещ

преди 13 години

Аре - теглете си мангизите от всички банки че мам си джеиси . щъ останите без мангизи нали виждате накъде върви работата - колко много невъзвръщаеми кредити на свои хора дават банките не ви е работата и ако не попълват от бюджета банковите сметки майка си трака - ПА ТАЗИ НАДИН ЧИЯ Е БАНКА?

35

LoL

преди 13 години

Ако ***, така инвестират, по хубаво да си изтеглим парите на секундата...

34

КНК до №25

преди 13 години

По принцип си прав.Има здрава връзка между НАДИН и ***,но тя е точно обратно. Банката е собственик на НАДИН от преди повече от 3 години.

33

EA

преди 13 години

До ***....И аз съм на 26 години, и аз съм инженер, и аз имам ЕООД, и аз искам 300 млн лв. кредит....ще ми дадете ли?

32

ДО БИЗНЕСМЕН

преди 13 години

Явно толкова си" бизнесмен" .Ти би ли дал на някого пари в сегашната икономическа ситуация само срещу добра идея и бизнес план ,без да си гарантираш заема с реални активи?

31

Бизнесмен

преди 13 години

В случая сделката, че мирише никой не го оспорва... Но нека не говорим за всички. Защо за кредит или дялово финасиране задължително трябва да стоят реални активи..??? Една добра идея или бизнес план може да струва много повече от един реален актив и да заслужава огромно финансиране. Именно тук се реабизират големи печалби за инвеститорите, а не дребни спекулки тип кой кого ще излъже... Но българската черта на зависта и глупостта и толкова дълбока, че направо ми се плаче...

30

Alo Alo

преди 13 години

Ето как може да се прави такава сделка?Някой който няма активи и да докаже такива как може му се продава толкова голямо предприятие!?ДАНС защо спи,защо правителството и комисийки прочие не правят проверка,да не споменавам Уважаваното ни правосъдие,след като се изказа, че сделакта е законна и всичко е ок по нея!Че това е направо смешно!Значи в България безработциата е невероятна,хората няма какво да се хранят в провинцията,а милиардите на някокото стотин души стоят и хващат прах!Защо?

29

до 28

преди 13 години

И какво общо има Ковачки с цулата работа ми е интересно да разбера... :D

28

Анонимен

преди 13 години

Ковачки пак спечели! присмя се на държава и на съд!

27

B.B.

преди 13 години

Аз като ВИ разправям да ги затворим тия пунктове за черни и цветни метали! ! !Хем *** няма да ни крадът всичко що е от желязо - хем НАДИН сега нямаше да купи кремиковци за да го нареже!