17

Agatha

преди 12 години

You know what, I'm very much inclneid to agree.

16

не

преди 13 години

Да си го кажем простичко :Отивам в командировка,трябва да подпиша някакъв договор но трябва да го съгласувам с някого.Обаждам се на прекия си началник ,не вдига телефона,обаждам се на вицепрезидента на фирмата които ми казва да подпиша. Накрая ме уволняват.Какво си мислят хората в подобен случай: нещо гнило става в тази фирма!

15

Георги Петров

преди 13 години

И в предишен мой коментар по темата казах,че когато атовете се ритат го отнасят магаретата.Страшно е за изпълнителите да имат повече от един началник,а още по-страшно е когато се подписват такива важни документи.

14

Korias до 9

преди 13 години

Братле от къде черпиш тази инфирмация.Виждам че си експерт.Кой бил лъжец,кой бил прав,а фактите къде са.Обосновисе

13

borokaro

преди 13 години

за пръв път в живота си съм съгласен с ББ,още повече поздравявам го за тези думи - казани днес в парламентаУважаема госпожо председател, уважаеми минимален брой народни представители, обърна се Борисов към депутатите в началото на отговора си. Обидно е сигурно една пета от депутатите са в залата, да дебатираме тези въпроси.

12

НФБ

преди 13 години

никой не коментира комисионните дето се получават притакива сделки! иначе заплата на министър 3000! Я вижте как излезнаха министрите от тройната коалиция а и всички досегашни депутати1 то натискането за депутатското място е именно за тези комисионни , коено си е законен подкуп както и от парите за лобиране също форма на законен подкуп! За туй иде реч бе УФСИ!За много мангизи!

11

Анонимен

преди 13 години

Айде СТИГА С ТОЯ КОРИ-ПЕЙСТ БЕ !!!ЕДНИ И СЪЩИ КОМЕНТАРИ С ЕДИН И СЪЩИ ШРИФТ ГИ ЧЕТА ВЪВ ВСИЧКИ ТЕМИ !АМАН !! ДАЙТЕ МАЛКО ТВОРЧЕСТВО БЕ ! ТО Е ЯСНО ЧЕ ВИ ПЛАЩАТ ДА БУХАТЕ ТУКА ВСЯКАКВИ ПРОСТОТИИ АМА ДОСАЖДАТЕ С ЕДНООБРАЗИЕ И ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРЕН ИНТЕЛЕКТ ! ТО НЯМА КАК ДА НЕ СТЕ ТАКИВА *** ! СВЕСТЕН ЧОВЕК ЩЕ СЕ ХВАНЕ ЛИ НА ТАКАВА "РАБОТА" . . .

10

ОВЦА

преди 13 години

БееелееееНЕ.....беееелееееНЕ.........и после стриганйе, йебане и бой до синьо !

9

Анонимен

преди 13 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ Е НАПЪЛНО НЕНУЖНА КАЗАХА ЕКСПЕРТИ.ИНВЕСТИРАНИТЕ В ОСНОВИ 1.5 МИЛЯРДА НЕ СЕ ГУБЯТ.ПРОЕКТА НЕ Е ДО 1 ЮЛИ И МОЖЕ ДОСТА ДА СЕ ОТЛОЖИ.СЛЕД ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ.ВМЕСТО ДА УВОЛНИ ЛЪЖЕЦА ТРАЙКОВ УВОЛНИХА ПЪРВАНОВ ДЕТО ИМ ИЗВАДИ ЛЪЖИТЕ НА БЯЛ СВЯТ.ГОЛЯМО ЗЛО СТОРИХ НА НАРОДА СИ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА БОРИСОВ.

8

boko, ceco & co.

преди 13 години

Овце, готови ли сте за стригане и доене. фуражния хляб дето ручате и екарисажа за изнемогналите не са безплатни.

7

КОМИСЬОНЧО

преди 13 години

ДА ДОЙДАТ В КАБИНЕТА МИ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ЦЕНАТА КАЗА БОРИСОВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.ЯСЕН СИ НИ БОРИСОВ ЯСЕН СИ НИ.БОРИСОВ ЩЕ НИ НАБУТА С ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕИЗГОДНИЯ ДОГОВОР ЗА БЕЛЕНЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ТОВА НИ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ.

6

Анонимен

преди 13 години

Парафирането на двумесечен период, в който да се изчистят всички въпроси по "Белене", не обвързва страната ни с конкретна дата на подписване на договор.ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА КАКВИ ЛЪЖЦИ СА ТРАЙКОВ И АТОМСТРОЙ.СЛЕЗ 3 МЕСЕЦА ВЛИЗАТ В СИЛА НОВИ ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСТНОСТ ОТ ЕС И СЕ БЪРЗА ДА ПОДПИШАТ НЕЩО ПРЕДИ ТЯХ, ЧЕ ГИ Е СТРАХ ДА НЕ ИМ ПРОПАДНЕ ПРОЕКТЧЕТО.ОТ РУСИЯ СА ГО НАТИСНАЛИ БОРИСОВ И ПЪРВО НАТОПИХА ШЕФА НА НЕК КАТО НЕ СТАНА БОРИСОВ СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ С ТРАЙКОВ.

5

Червената помия

преди 13 години

Къде да си подам документите?Партийното членство в коя партия и познаването на кои хора би ми осигурило предимство при равни други условия?

4

TRAICHOOO

преди 13 години

AKO E S CHERVENO DUPE E MAIMUN NE GO VZIMAI

3

borokaro

преди 13 години

до 2човек ти май не си добре - стига глупости и простотии - герб превърна хората в параноици, моля ви стегнете се , мислете и вървете напред ...

2

Анонимен

преди 13 години

--------------------Тъй като днес. бг е червено издание,ДС и ДПС са измислили хитър начин тъпанарите от измиращия им електорат да гласуват "уж", че са много, а всъщност са 2-3 и си дигат рейтинга...... Заставате върху страницата натискате десния клавиш и дублирате страницата колкото си искате може и 50-100 пъти след което цъкате "+" или "-" на удобните коментари за мафиозите от бсп! Дават някой и друг лев на 2-3 пенсионера, дето са им ампутирали съвестта и по цял ден чукат минуси на неудобните кометари!Важното е пак да са на власт тройните крадци от бсп-дпс-ндсв! Колко са елеметарни комунистите, а най-интересното е че им позволяваме на тия крадци, лъжци и дезинформатори да ни манипулират вече 20 години с такива прости начини! И анкетите им са манипулирани по този начин!-------------------------Днес.бг е червения официоз. Повече им отива наименованието Дума.бг или БСП.бг. От статиите до коментарите всичко е режисирано и платено от Позитано. Самия сайт случайно е обагрен в тъмно-червено. Хубавото е, че 3-мата платени драскача, които достигат до цифри от 1000 коментара постигат единсвено това, че се самонадъхват и отвращават нормалните хора. Както стана ясно от публикации в интернет, бригадир на червените интернет-десантчици е самия Антон Кутев. В Англия за подобни манипулации са затваряли сайтове, а собствениците им са осъдени. Не за друго, ами защото генерират изкуствен трафик и заблуждават рекламодателите за "огромната си посещаемост и потребителска активност".

1

Шуши

преди 13 години

Трайков - Президент!