33

Анонимен

преди 13 години

18млдр долара са 1/20 от военния бюджет на САЩ... С тия пари колко неща можеха да се направят за земята и космоса не е истина...

32

Анонимен

преди 13 години

Венци, ползата от космическите изследвания са огромни! Благодарение на това, че преди 50 години излезохме в космоса днес имаме спътници с които много точно правим прогноза за времето, гледаме телевизия от хиляди километри, ползваме интернет на кораби, самолети и т.н. или имаме системи за навигации като GPS. Да не говорим за ползите от спътниковите снимки при земеделието, строителството и т.н.

31

Анонимен

преди 13 години

18,485 млрд. долара от годишния бюджет за нуждите на космическата агенция.С тези пари ,колко много би могло да се направи за Земята масово залесяване ,подмяна на Стари технолигии ,които замърсяват.Нужно ли е да се прахосват за Играчка,която дори и да намири нещо,каква полза бихме имали от него ??? ------------------ Ходи се гръмни и не прави сметка на чужди пари. Ти ако нямаш сметка, аз имам.

30

бай Симо

преди 13 години

Понеже превърнахме Земята в боклучарник, сега ще търсим другаде живот...

29

do 2

преди 13 години

Ne znam koi sa tezi 7 deto sa ti slojili pliusove ama vsichkite ste za ludnicata.

28

Анчо

преди 13 години

Какви марсианци ще открие това чудо?? Те щом го видят, мигом ще се разбягат!!!

27

Анонимен

преди 13 години

Ами ползата е ,че от тези 13млрд ... нали се сещаш ,че всички няма да отидат по предназначение, а некой лоен *** ще си ги прибере...по-точно много ***.

26

do хахаха

преди 13 години

Ne zabravqi che i plastmasata se izkupuva :D

25

хахаха

преди 13 години

ако имате акъл този го направете от пласмаса!

24

хахаха

преди 13 години

*** до сега 2 лунохода бастисаха още щом кацнаха тия сега трети ще пращат.... слагаите алумин и джилезо пък после се чудете къде изчезват. Ми търсете си ги по пунктовете

23

Гад фадър

преди 13 години

Аз съм бе - говоря от отвъдното !

22

Марк до 21

преди 13 години

Ти ми приличаш на моя кръстник - Бог да го прости!Когато излетя Гагарин /кръстникът ми беще бивш собствменик на магазин, национализиран от *** и много ги мразеше/, та тогава той каза:- А бе , качил се някакъв си на едно едно дърво и вика - Аз съм в Космоса, аз съм в Космозса! Лъжат камунистите /така им викаше кАмунисти/, лъжат бе!

21

ЗОНА 51

преди 13 години

Пак ще ни пускат снимки от пустинята Невада МАЙ !

20

Анонимен

преди 13 години

Единствените извънземни които зная са тези от днес.бг и 50 процента от коментиращите... и определено не са доста интелигентни същества...даже напротив :Д:Д:Д:Д

19

извънземна тарелка

преди 13 години

Тоя ТРОШЛЯК дето му висът кабели отвсякъде ако срещне случайно извънземни ще има да му се смеят !

18

Хах

преди 13 години

За какво да ходи чак до Марс, да дойде в България!

17

venci

преди 13 години

Мартин Приоритетите според мен са на 1 място да се защити планетата от космически заплахи-метеорити и др. на второ да успеем да оцелеем тук.Атмосферата ни вече се разпада от замърсяванията.Самолити ,фосилни горива и др. И След това всичко друго...

16

Мартин

преди 13 години

Не съм съгласен с 13. По тази логика трябва да спрем всички научни проекти и да спрем да се развиваме докато решим настоящите проблеми. Само че проблеми винаги ще има. Това означава да спрем да се развиваме ли?

15

Анонимен

преди 13 години

tova ne6to me faszinira, no nr. 13 e mnogo prav.

14

бЕдНяК

преди 13 години

Ще намерят извънземни, ама някой друг път. Най-много да занесат някакъв органичен материал разработка и след време да ни кандърдисват в същото.