92

Киро

преди 13 години

Бойко е човек от народа,ама от руския народ.А определението ПАПУНЯК не му допада, той си една селска ТИКВА. Дори Боко КАРТОФА му допада добре.Затова хората са казали "пази Боже гладен да те храни, крадец да те управлява,жаден вода да ти носи!"между другото поздравления за статията,авторката добре се е справила.

91

Анонимен

преди 13 години

Mа как така това момиче си позволява да нарича нашият възпитан,високообразован,леко бръснат,тактичен и винаги усмихнат премиер-слънце ПАПУНЯК?Това е недопустимо в една ''демократична" "държава" като България!Нашето премиер е човек от народа...и майор от ДС,ама то това е било преди,сега вече е друг човек.И как си позволява да казва на журналистите да разследват около Кремиковци??Че те да не би да са...журналисти?Кой ще ни пише за Николети и футболети после?Важно е...

90

Оценка: 101

преди 13 години

за първи път да ме грабне статия!!

89

До Марк

преди 13 години

Авторката е написала прекрасна статия, а "порцията песимизъм", която споменаваш си е Бг реализма, за съжаление. Интересно как след като не четеш статиите ги коментираш...Поздравления за статията!

88

Марк

преди 13 години

Ралица пак се появи , за да ни сервира поредната порция песимизъм, придружен с псевдоинтелектуално оплюване на страната НИ!Въобще не и чета писанията ! Само като видя името и ми е ясно какво пише!Аман!

87

Анонимен

преди 13 години

А знаете ли, че Совите са това, което не са?

86

jj

преди 13 години

Интересно струпване на впечатления.Някой теми обаче не могат да просто да бъдат оставени в услуга на кратката ритмичната стъпка. 20-те % зелена енергия например и АЕЦ-а трябва да излязат от устата на адвокати, общественици и литературни специални.Иначе през 2020-та ще заковем две дъски на прозорците на малката спретната къщурка "България" и ще сложим табелка "FOR SALE".

85

Анонимен

преди 13 години

ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА АВТОРА!! БРАВО!!!!!!!!!!!!

84

до 82

преди 13 години

Нищо не си разбрал от статията. Нито като съдържание, нито като стил.

83

Инкогнито

преди 13 години

До 82: В цялата статия няма нито един въпрос, селски. ;)

82

Селянин

преди 13 години

"Совите не са това, което са" - а какво е самата статия е доста по-неясно от това което се опитва да направи.Изброяват се някакви проблеми - има ли ги нйма ли ги не е ясно, важното е за автора да се прави на велик.Е да ама както е казал Аристотел - "и магарето маже да участва в диспут само със задаване на въпроси". Изглежда това е и състоянието на автора - магарешко.

81

do 79

преди 13 години

не се бия никъде а най вече в гърдитеНо съм се нагледал!!!В северните страни не така както в Южните защото са възпитани по друг начина Контрол има навсякъде-защо тогава има разлика?

80

do Бесепар-Натовец

преди 13 години

po-zdrav ot Onanist-Mazohist, priatel

79

До 68

преди 13 години

Излишно е да навлизаме в междуличностни спорове и да се "бием в гърдите" кой колко години е живял и работил в Европа и дали е бил хамалин или се е занимавал с умствен турд, както и да търсим под "вола теле" - разбира се, че навсякъде има заобикаляне на закона, но важното е, чев по-голямата си част правилата в "Нормалните страни" се спазват, защото има Контролиращ орган. Както и да е. Статията е изключителна и не е за всеки, небходимо е и умствен потенциал за за да бъде разбрана.

78

до Майнд Туйст

преди 13 години

"Сиреш да се знае кой какви лични данни разглежда. Нима подкрепате безразборното разглеждане на лични данни?" Тва малко не е съвсем така. Има лесно бе. Пишеш си ЕГН-то и получаваш достъп до регистъра. Що следенето трябва да е чрез ел. подпис ? АМи че може да не искам да имам ел. подпис бе.

77

Анонимен

преди 13 години

Е поне обяснете какво точно са совите!

76

Поздно, батюшка!

преди 13 години

Имаше малка надежда, че все пак ЧАЛГАТА НЕ НИ Е ПРЕВЗЕЛА НАПЪЛНО, защото ако не най-коментирана, тази статия беше най-четена от публикуването и до сега! Въпреки доста големите усилия за умствено храносмилане, които изисква прочитането и Поради тази причина беше във "водещи в дясно"!След около 5 часа вече "водещите новини" започват да си стават нормално чалгарски!Което само потвърждава, че в битката между ЧАЛГАТА и нормалния разум, ЧАЛГАТА е победила не само на 100%, но и за много време напред

75

гх

преди 13 години

жалко че само понякога се усещате за какво стана на въпрос, не виждам смисъл да се гласува и да се интересува човек от тези неща, то е ясно че искат да ни притопят отдавна, ако ще се променя нещо тука ще е с цената на много кръв

74

Анонимен

преди 13 години

Още в края на соц-епохата - малко преди 1989 - и българската, както и руска комунистически партии започват да прехвърлят заграбените от нарора пари на прясно регистрирани частни компании. След това тия частни компании се превръщат в люпило на икономическата и обикновената престъпност. Висшите номенклатурни кадри на БКП и доносниците от Държавна сигурност унищожиха нашата родина. Но съвсем сами нямаше да успеят - те бяха подкрепени по изборите през 90-те от 2 милиона българи.

73

до 72

преди 13 години

Тая червена моймуна Костов най-малкото е виновен че насрa хоризонта на цяла София, като разреши онзи градеж на Копитото на Витоша. Самия той се пише голям планинар може би заради китната си градинка в Драгалевци, но факта си остава - неговите хора потрошиха пейзажа супер брутално!