433

Козлодуйски

преди 13 години

И Кунева и Надка имат основните заслуги за затваряне блоковете на Козлодуй. затова и двете получиха най -високото френско отличие. Едни от най големите национални предатели.

432

Анонимен

преди 13 години

Надежда Михайлова-Нейнски няма морал,няма поведение,няма необходимия интелект,но питам аз срам няма ли?Но не се чудя за тоя избор,ами кой е Мартинчо Димитров?Опропастиха синята идея,крадиха след 89-та и още имат наглостта да се показват пред хората!

431

Курти Дебелия

преди 13 години

Тая убавелка е само за лашкане,не знам за какъв президент са я омотали,че ще я лансират да я натикат.На нея надупена си й отива най-много,отдава й се,а и не са малко мераклиите,ако че е на годинки вече...Ама решила женката,че щом с едната *** - до тука я е докарала...що да не може и още една "врътка' да измайстори на тия тъпуци в Абсурдистан,а?!Надке,много си се овъртолила в следствие на туй,че мъжорлята те възприемат сексуално положително и те плющят яко,за сега,но това не те прави Царица,***.

430

alieno

преди 13 години

"Видните" евродеПУтатки Миглена и Надежда овършаха Европата и сега ги сърби президентки да стават. Първата била католичка и не искала да се говори за личния и живот/ами натискай си тогава на.....те ***/. Другата говори кухи фрази като комсомолка/чудя се как с толкова много приказки човек може нищо да не каже/.Да си пише там стиховете и да ги чете на поредния *** шаран.Стига вече гаври с народа!

429

Срамота

преди 13 години

Още не сме забравили за медецинските сестри в Либия много да не се кани да става каквато и да била .

428

Анонимен

преди 13 години

Костов и Надето трябваше да са в затвора!Защо си затваряме очите и си мълчиме?ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!

427

Анонимен

преди 13 години

Ха сега я втасахме.Наденце,не си мисли че като са минали толкова години от последните ти лудории и простотии сме те забравили или ще те заобичаме.Сладурано изчезни с останалите престарели муцуни!

426

Анонимен

преди 13 години

Наде ,Наде каква си ми палавница ти

425

Анонимен

преди 13 години

На времето дъщерите и ги изгониха от колежа в който учиха в Швейцария за непрезтойно поведение(***).Сега маминка иска да ни е президент,така стават тези неща по света и у нас

424

Анонимен

преди 13 години

в амстердам има една улица с червени фенери, надето може там да се предложи, лошото е , че и там няма кой да я избере

423

МОН

преди 13 години

НИТО Е ХУБАВА НИТО СТАВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ СТИГА СЕ Е СЛАГАЛА НЕЙНИЯ РЕПЕРТОАР КАТО ЗАПОЧНЕ ДА ГОВОРИ ГО ЗНАЕМ ВСЕ ЕДИН И СЪЩ С НИЩО НЕ Е ПОМОГНАЛА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ ГЛЕДАЛА СИ Е САМО НЕЙНИЯ ИНТЕРЕС

422

Опровержение

преди 13 години

Атакистите, моля да не приписвате тази на евреите. Тя няма абсолютно нищо еврейско. Чиста българка. Приемете си я, както и батко си Болен. Като не ви харесва някой българин - веднага го пишете евреин. Първо се погледнете себе си (както казва Апостол Левски) и какви политици излъчвате, а не тропосвайте на други такива като тая и Болен. Чиста българка, като поп Кръстьо, Ненко от село Балдево и много други. Да не кажете, че и последните и те са евреи??!!

421

ARMANDO

преди 13 години

1.Някой който е грамотен.2.Някой който не е гласувал за герб.3.Някой който е чел книги.4.Някой който има разбиране от политика а не футбол.5.Някой който не е комбина с мазните чалгари.6.Някой който не е мутра.7.Някой който не е бивш комунист.8.Някой който има алергия към тиквите.9. Някой който не нарича моите родители лош материал.10. Някои който ще накаже истинските престъпници

420

1

преди 13 години

Гадост ,нахалство и простотия . Манталитета е като на Николай Младенов. Простотия,тъпота ,нахалство,алчност и некадърност .Всичко събрано заедно.

419

Спри и помисли!

преди 13 години

Наде, Наде, може и да си хубавка все още, но не ще да си много умна, след като подлагаш големите си вече деца на такъв стрес! Сега ще изчетат един куп злобни и грозни думи за майка си. И за какво ти е всичко това, какви са тези амбиции? Кой ти вкара в главата подобни идеи, не помъдря ли поне малко, че да разбираш безнадеждността им?

418

Анонимен

преди 13 години

Хайде стига, бе Наде! Накъде и ти в тази бъркотия? Видяхме какво можеш, само либийският кошмар за медицинските сестри, за който не си без вина, е достатъчен за напомняне. Добре си, на топло си, стой си там!

417

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА

преди 13 години

СИНИТЕ ДЕМОКРАТИ!СК - СИНЯТА КОАЛИЦИЯ (ДСБ + СДС)

416

KOСТОВ- ПРЕЗИДЕНТ

преди 13 години

КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ !2012г.ДЕМОКРАЦИЯ! ЛУСТРАЦИЯ! НЕ НА БЕЛЕНЕ! КУЛТУРА!

415

Анонимен

преди 13 години

450Еееее пич, аз няма да се кандидатирам, да знаеш!

414

Анонимен

преди 13 години

В лафа "хубавото Наде" има една вярна дума и тя не е "хубавото"!