101

Гад

преди 13 години

Спри си кабелната!!!

100

hm

преди 13 години

TOYA ZAKON E NAPRAVEN ZA ONYA S 16 mln., DA MOJE DA DUHNE I SLED TOVA PAK SHTE GO SMENYAT , normalno i LOGI4NO ZA NASHTA s-ma.

99

dlajnika

преди 13 години

az sam dlajnik bravo na zakona sega ste si hodq na bora bora.

98

хитрец до 105

преди 13 години

ти да нес е шегуваш? Много е мъдър тоя закон? СЕга ако някой иска да духне, просто ще избяга с парите. Да, но няма къде да стигне? Ще попадне в лапите на опитни мацки по курортите, които за норматив ще го оставят без тях. Като си помисли човек едва ли ще бягат сега? Тук поне мацките са много и нямат никакво намерение да станат съпруги. Тоя закон е насочен именно към ограничаването на бягството. Че, когато ти разрешават да бягаш, къде ще ходиш?

97

nadan

преди 13 години

Браво на ГЕРБ на затова, че гласува този закон, исках да кажа.

96

nadan

преди 13 години

Аз съм много "за" за това решение. Има много хора с лоши кредити, които не могат да ги плащат заради ниските заплати, безработица и т. н. Да работят в чужбина е едно решение за тях. Браво на ГЕРБ за това.

95

кво умувате

преди 13 години

това така и така ще трябва да се отмени при влизането в Шенген - какво има да се обсъжда..?

94

аз

преди 13 години

Отваратително заглавие!!!!!

93

до Роко

преди 13 години

даже неможе да се разбере какво си написал

92

Бягащия човек

преди 13 години

Я да видим кой ми се готви да бега?Да не е някой червен олигарх си помислих?!

91

Гад

преди 13 години

Време беше! Когато някой не иска да ти върне парите, каквото и да правиш, няма да ти ги върне. Докато на съвестния човек, останал без работа поради съкращения, тази мярка му пречеше да излезе навън, където наистина се цени труда и да си изплати борчовете. И половината тука дето коментират с Големите претенции - научете се да пишете грамотно!!!

90

роко

преди 13 години

жалкото в случая е , че в момента в който го приемат ,моментално 200-300 хиляди семейства се оказват на улицата:((( правителството също пада може би,но на тях едва ли ще им пука от това,работата ще е свършена,парите ще са взети,а ние ...не ми се мисли!!!

89

аноним

преди 13 години

До 94-то това нищо не е-щели да назначават и "надзирател"на фалиралото лице.Срам и позор-какъв живот ще е ...

88

Анонимен

преди 13 години

Благодарение на този закон си върнах парите от едно ***, което ми ги дължеше от години, в противен случай щях да го убия с чиста съвест, защо то всяко нещо си има граници на търпение.

87

Петров

преди 13 години

Този закон беше недомислен и нелеп. Давам пример: платил съм си данъка за сгради и смет за 2010 год. по банков път. Тази година получавам съобщение за данъка за тази година, плюс задължения, плюс лихви за предходната година. И аз се явявам длъжник, към днешна дата заради някакъв си *** дебелогъз чиновник! Този месец пътувах в чужбина. Ако ме бяха спрели на границата заради тези "задължения" щях моментално да съдя държавата за пропуснати ползи. А, кой щеше да плаща, се сещате.

86

роко

преди 13 години

това е една добра новина,но не бива да се радваме толкова много.Гласят закона за фалит на физическо лице и скоро ще го приемат.Тогава енерго,ВиК,Парно,банки и т.н, ще може най-накрая да обере овехтелите жилища, единствените останали на българския народ.Тогава , вече наистина ще стане страшно!!!

85

Анонимен

преди 13 години

банките по света не ограбват с такива високи лихви като наште.това у нас е банков терор и произвол.

84

м

преди 13 години

Всеки мрънка относно банките, а при първа нужда отива там. Защо? Аз имам голям кредит за 7 години, ама не мрънкам за лихвите че са високи, щото като съм взимала парите съм подписала договор и съм била наясно колко ще върна. В крайна сметка...никой не ме е карал насила, нали? Така че и тука мрънкащите нека да престанат щото е смешно.Тая банка е за това..да печели. Никъде няма безплатен обяд. Без значение каква институция е!

83

darcas

преди 13 години

Народеее, завличай който и колкото можеш и бегай през граница - това е посланието:)))

82

м

преди 13 години

Всяка страна има правото да си избира законите. Относно темата...за мен е правилно да се налага забрана за напускане на страната при определена сума. 5000 лв е малко, ама ако е повече..трябва! Защото като вземем един човек дето дължи 50000-100000 лв примерно на банка и духне от страната, какво става..? Ще плащаме ние по един или друг начин.Ама в крайна сметка аз не съм длъжна да си плащам заради тоя.