295

zapoznat

преди 13 години

Bateto kazva istinata , ama niama koi da go 4ue ....

294

ХА,ХА,ХА,.....

преди 13 години

ЩЕ РЕЖАТ ГИГАНТА НА "БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА"....НА СКРАП!ТАКАВА Е СЪДБАТА НА ЦЯЛАТА ..."ЕЛИТНА СЪВЕТСКА ТЕХНИКА"...ВНЕСЕНА ОТ "БРАТУШКИТЕ" В БЪЛГАРИЯ!ТАКА СИ ОТИДЕ ..."МЕДЕТ", "ЧЕРВЕНА МОГИЛА",КУП-"ЗММ"-та И РЕД ДРУГИ ГИГАНТИ НА........ "СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ГЛУПОСТ"!СЕГА ВНАСЯМЕ ХРАНИ.......ЩОТО СМЕ "УМНИ И ПРОГРЕСИВНИ" ......С ПРОГРЕСИРАЩА УМСТВЕНА ТЪПОТА-НАСЛЕДЕНА ОТ БКП И КПСС!ДА СЕРЕШ ГЛАДЕН----- ТОВА Е ..."БОГАТИЯ, СЪВЕТСКИ ОПИТ"....!БКП/БСП , ПАК ПРАВИ ОПИТИ ДА ГО ВНЕДРИ......

293

Смехурко

преди 13 години

Докато има телета, ще има и касапи!

292

petq

преди 13 години

"Доволен съм от продажбата на "Кремиковци", вече не е тайна за никого коя финансова и индустриална група придоби активите на комбината, заяви икономическият министър Трайчо Трайков, предаде репортер на БГНЕС."

291

Bateto

преди 13 години

Първа инвестиционна банка (***) е финансирала цялата сума за придобиването на "Кремиковци".Тя е предоставила "мостово финансиране до пълният размер на сделката на стратегическите партньори на "Елтрейд къмпани" ЕООД" - "Надин металс трейд" ЕООД и "Велпет консулт" ЕООД".Няколко дни по-рано банката обяви, че е отпуснала 59 млн. евро заем на купувача на "Кремиковци" - "Елтрейд къмпани", без да пояснява, че е осигурила и останалото финансиране до 316 млн. лв. по сделката.

290

Bateto

преди 13 години

До Ангел: Надин не финансират.Те самите теглят кредит от ***.Участват в сделката с материална база,техника и договори за продажбата на скрапа.В момента Надин имат около 2 мил.лв.задължения към клиентите си.Надин в момента правят договори с фирми,който да режат скрапа.Те самите нямат резачи!

289

Към Батето

преди 13 години

Бате абсолютно си прав и да те допълня. Фирмата Надин имаше неизплатен дълг от 160 милиона към ***. Собсвениците на фирмата отдавна са изритани. Не знам какво споразумение имат те с ***. Но явно фирмата Надин е вече собственост на ***. Услади им се на *** този заграбен бизнес и сега стават по-смели. За тези 160 млн. дълг на Надин и други лоши кредити *** получи кредитиране от БНБ, интересно срещу какво. Срещу собственост, срещу рушвет или срещу нищо.

288

crus

преди 13 години

Ангел ...ние Небогоизбраните сме сравнително нормални и с някакъв останал морал ....*** тия горе са самозабравили се ,считащи се за богове *** управляващи ни все едно че са царе...а ние сме им послушните роби....

287

каката

преди 13 години

Въпрос - Защо са избрали 26 годишен младеж? Можеха да изберат някой 46годишен чичко и нещата да не изглеждат като съшити с бели конци. Обидно е, че дори не се стараят да продуцират по-реалистично постановките си.

286

Ангел до 303

преди 13 години

В България няма банка която да ти отпусне такива пари защото БНБ ги контролира в Америка може банката да отпусне повече от възможностите си и затова фалираха доста банки.Останалите пари са осигурени от скрабаджийската фирма "Надин" в случая те са частния инвеститор и със сигурност имат добър дял от метала в кремиковци.

285

До Ангел

преди 13 години

Я само обясни къде става с акъл, защото като си направим сметката *** са му дали кредит 60млн. евро - приблизително 120 милиона лева. Кои са другите инвеститори с 200 милиона лева ? И изобщо кой паралия ще даде пари на тоя дрисък, дето до вчера е пиел в общежитията в студентски град, вместо сам да направи далаверата ? Тук е очевидно, че тоя си е жив бушон, а зад него са играчи с неясно минало. Макар че ако се заговорим за *** мога да ти разкажа някои неща за миналото им.

284

Анонимен

преди 13 години

Оставете момчето на мира бе.Оня ден му намерих фейс бука а днес вече го е изтрил

283

до 285-analogia

преди 13 години

Преди години в Италиа едно дете попита Берлускони-"защо моят баща е беден -нали и тои работи"-отговорът беше-НЕ СЕ Е ТРУДИЛ ДОСТАТЪЧНО.....! Ан алогично --ЦИНИЧНО !!!!!!!!!!!!!

282

Батето

преди 13 години

Излезе още един скрит играч в схемата - Румен Пашата!Приятелчето на бате Бойко!Бойко усеща че ще изпусне изборите и се обгражда икономически.По същата схема се продаде и Русенската корабостроителница.Това е икономически геноцид!Има и още...но ще ви информирам своевременно!:)

281

Ангел

преди 13 години

Прав съм ама погледни колко отрицателни точки имам.Никога няма да се оправим

280

crus

преди 13 години

295 Ангел принципно си много прав,но все пак тук е Чалгария и принципите от белите държави не важат ...примери колкото искаш.....

279

до Ангел

преди 13 години

С УВАЖЕНИЕ за коментара ти.Прав си,знаехме го и пак ще го запомни ме.На мен не ми е ясно-как така ЕДИН-ЕДИНСТВЕН кандидат, строителен инжинер,а купува металургичен гигант.Много АКЪЛ е това браво на момчето.

278

Хей

преди 13 години

А БЕ ТО НЕ БЕШЕ ЛИ ЧАСТНО ,КОЙ ВЗИМА МИЛИОНИТЕ СЕГА.И КАКВО ВЛЕЗЕ В ДЪРЖАВАТА ПРИ ПРОДАЖБАТА ОТ 300 мил.ПЪРВИЯТ ПЪТ .???????????????КОСТОВ ВЗЕ 1 долар САМО А .????????????????????

277

Ангел

преди 13 години

Да обясня на мнозинството в този форум как се намират 300 млн.1-имаш добра идея,разработваш бизнес план за осъществяването.2-намираш стабилна банка или частни инвеститори да инвестират в идеята ти.3-ако банката и частните инвеститори одобрят идеята ти ,срещу справедлив дял те ще инвестират,никой не бяга от бързи пари.Не е нужно да имаш и 2 лева спестени всичко става с акъл.ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!!!!!

276

браво 286 Елица

преди 13 години

браво 286 Елица ще те направим министър веднага щом взема властта