248

рени

преди 13 години

Време е Боко да слезе от политическата сцена. Стига ряза ленти, стига показва мускули. Нагледахме се вече на екшън герои! Трябва ни истински политик, за сега това е само Волен!

247

Минов

преди 13 години

Герб са история, народа вижда! Време е родолюбците от Атака да получат властта, защото само те я заслужават!

246

откровено

преди 13 години

ГЕРБ за солидна партия и май всички страхувайки се от безспорния им успех се надпреварват да ги занижават.Но и Лошата реклама е РЕКЛАМА - ДОБЪР ПИАР ,когато идва от провалили се "държавници"

245

Анонимен

преди 13 години

само в едно съм сигорен колкото и каквото да напишат марионетките в този форум и това което знам е че разсипияата не е от вчера а тези които изказват критики по сегащните на власт само тъгуват че не са на тяхно място не че са по хубави и кадърни и е време със закон да се забрани на осраните партии които са имали над 2 мандата и не са дигнали стандарта на народа да им се забранява да участват в такива дела както и на тяхното котило

244

Анонимен

преди 13 години

На червените им сраха в шапките :)

243

Анонимен

преди 13 години

забелязвам,че тези които пишат срещу ГЕРБ,ще се задавят от злоба !

242

Анонимен

преди 13 години

230 - с теб сме !

241

Етиен Леви

преди 13 години

До 230,че си *** си личи,но поне не го показвай.Какво ти хареса в управлението на кратуните ББ и Цицко или и ти си с бръсната глава, пилешки мозък ,напомпан със стероиди и надрусан?

240

Българин

преди 13 години

Апропо - и ако сте по-здрав и куражлия и видите *** да се промъква към избирателната секция, съборете го на земята и го смажете с ритници.

239

Българин

преди 13 години

233 е прав. Съвсем естествено е промангалската ГРОБ да потърси подкрепа от протурската ДПС - разбира се на гърбът на Българският народ.Съветвам хората по места да гласуват за ВМРО или за БНС - това са Българските партии, последната ни надежда. Ако те нямат кандидати във Вашият район, гласувайте за ОДС... бе ако трябва не за БСП, ами за БКП гласувайте - но гласувайте СРЕЩУ ГРОБ и ДПС - партиите целящи окончателното унищожаване на Българската държава и Българският народ !!!

238

Българин

преди 13 години

Спонги - разликата е, че при Живков имаше здрав ред, законност, работа за всички... да не забравяме и ген. Чочоолу - Пантерата. Знаеш ли какво е заради едно *** убийство, цялото гнусно гето Столипиново да бъде прегазено от танкове?

237

Vas

преди 13 години

:))) На тези шестимата няма как да се разчита, защаото рядко се вясват в парламента.

236

От къде?

преди 13 години

искам да знам от къде Капка има пари да се нагласи с чанта Chanel за 2500 евро?

235

Анонимен

преди 13 години

Вижда се, че съвести се купуват, та камо ли едни избори ГЕРБ да не се купи!!О..... каква съвест може да има Тагарински с трите хотела, с пари от низ предателства-от една партия в друга.То и да си подържа килограмите требе по пет пържоли на ден!!??????

234

до 225

преди 13 години

Върбанов колега ,само в Герб не е бил ,и ще отиде в ГЕРБ ,защото много е КРАЛ/лапал/,за да си осигури гръб!

233

да бе

преди 13 години

Важното е ,че ....нещо се случва !

232

Спонги

преди 13 години

230,Какво по-точно се случва, щото нещо ми бяга. Случва се това и това кажи. Според мен единственото което се случва е реставрация на Тодор Живковия комунизъм, но в още по-лош вариант. Нищо друго.

231

Анонимен

преди 13 години

Волене,поведи ни - чакаме твоят зов,ВОЖДЕ!-miiiaaauUUU...

230

6 POL.K-VI

преди 13 години

HAIDE O6TE 6 LAPA4A NA GURBA NA KONTRAQBANDATA DETO MU4I NARODA. O6TE 6EST POLITI4ESKI PROSTITUTKI NA KOITO 6TE SE PLATI, BUDETE SIGURNI. 6TE SE RAZBERE PO KOLKO SA VZELI GOVORI SE PO 200 000 LEVA NA 4OVEK. TAKA GERB SI OSIGURQVA O6TE VREME ZA DA DORAZBIE RAZNEBITENATA VE4E STRANNA. A TEZI PREDATELI, TAKA LESNO KUPENI 6TE GI SUDI ISTORIQTA, 4E VLIZAT V PARTIQTA NA RAZRUHATA.GERB-GRAJDANSKO EDINSTVO ZA RAZRUHA NA BULGARIA. A VIE GERBERISTI SE RADVAITE, OVBEDNQVANETO E VA6ATA SUDBA. I NA6A.

229

БГ работник

преди 13 години

Тия шестимата говорят така,защото знаят че Атака наистина подкрепя парламента.Ако Атака оттегли подкрепата си,ще видите как с кеф ще съборят Бойко.