393

Бай Сергей

преди 13 години

Пропищяха като ощипани госпожици г-да ***. Забравят, че България вече не е нито синя, нито тъмно синя, нито ГЕРБ-ава. Българинът (не продажните еврокопелета) по принцип е ляв човек. Колкото и да псувате, лаете, с пяна на уста, ще видите какво ще стане наесен. На хората им писна вече да чакат благоденствието на магистрали, спортни зали и други изпълнения на калинките (управляващите) като "стандарти" стара планина, "контрол по храните", замразени пенсии и заплати, нарастваща безработица

392

Анонимен

преди 13 години

Според галъп и предните избори бсп беше на едни 5% зад ГЕРБ, но видяхме кво стана.

391

Справедлив

преди 13 години

Глупости, другаде му диша Станишев. Ако пък Б.Б. чак толкова се мрази,че да опре до СъГейчо.

390

Антон

преди 13 години

Объркано е заглавието. Трябва да е "Станишев диша в *** на Борисов".

389

Анонимен

преди 13 години

Дни преди да се обяви доклада на ЕС за България, пред депутати от Бундестага Станишев се хвали, че в новата история на страната ни няма правителство, което да е извършило толкова реформи и най-важното, гражданите да почувстват позитивните страни от членството в ЕС. Станишев знае, че ЕС е спрял 550 млн. евро от структурните фондове за България и че негативните оценките и остри критики в докладите на ЕС показват точно обратното на това, с което той се хвали. Говорителят на Европейската комисия Кристина Наги с ирония казва: Оценяваме мерките, които България предприе, но повечето от тях бяха само обещания за бъдещи действия и не доведоха до конкретни резултати. Тук може би трябва да си зададем въпроса, когато министър-председателят Станишев така нагло лъже и то не друг, а германския Бундестаг, кой говори българинът или руснакът Станишев?.

388

Анонимен

преди 13 години

От 2006 г. до 2009 г. правителството на тройната коалиция оцелява след 7 вота на недоверие. Колкото повече расте общественото недоволство от корумпираното управление на тройната коалиция, толкова повече е тяхната сплотеност, явно предчуствайки, че ще се разделят за дълго от властта.Не само в Европа, но и в целия свят се говори за страшната финансова и икономическа криза, която е обхванала много страни. Само в България Сергей Станишев се тупа по гърдите и говори: Ние сме номер1.

387

Анонимен

преди 13 години

Следва кампанията на ДСБ Серго върви си, която събира хиляди привърженици в Интернет.ПАК ЛИ ГО ИСКАТЕ ТОЗИ *** ???

386

Анонимен

преди 13 години

Големият дял на сивата икономика е нездравословната среда, която ражда масовите корупционни практики. Те се проявяват и в отношенията ни с ЕС. Държавната администрация, много частни фирми и отделни лица, виждат в Европейските фондове възможност да се присвояват пари. Но това е разкрито от Европейската комисия, която контролира фондовете. На 23 юли 2008 г. Комисията спира междинните плащания по фонд Пътища, заради подозрения в конфликт на интерси и неспособност на българските власти за борба с корупцията. Името на България вече е станало синоним на корупция не само за администрацията на ЕС, но и на европейската общественост. Негативните настроения на ЕС спрямо България оказват сериозно въздействие и върху обстановката в страната. Недоволствата са все по-чести явления. Опозицията СДС, ДСБ и ГЕРБ организират подписка за оставка на правителството, която събира над 1 млн.подписа. Премиерът Станишев посреща вносителите в парламента с надменното Здравейте циркаджии. Следва кампанията на ДСБ Серго върви си, която събира хиляди привърженици в Интернет.

385

Анонимен

преди 13 години

Икономическият подем в България има и сериозни отрицателни последици. Увеличава се безконтролно сивият сектор, най-вече в строителството и туризма, а те стават основните фактори на българската икономика. Също така се увеличава социалното разслоение на обществото богатите стават още по-богати, а бедните по-бедни. Появяват се и нови олигарси в туризма и строителството.

384

антистанишев

преди 13 години

Правителството на Станишев въвежда т.н. плосък данък 10%, който е най-нисък в ЕС. Това води до бързо нарастване на инвестициите в България. Създават се и благоприятни условия за пране на пари предимно в бързото и безконтролно строителство, особено по Черноморието и планинските курорти. Този процес активно се стимулира от правителството чрез т.н. заменки, повечето незаконни, чрез които се предоставят на нищожни цени терени за строителство в най-красивите части на България.Стандартът на живот се подобрява, средната работната заплата от 354 лв. достига около 600 лева, покачва се и покупателната способност на населението.

383

антикомунист

преди 13 години

Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г., когато придобива българско гражданство. Следва дълъг период, в който той работи няколко години като свободен журналист, след това в низшия и среден партиен апарат. През 2000 г. е избран за член на ВС на БСП, през юни 2001 г. вече е депутат, а през декември 2001 г. става председател на ВС на БСП и на парламентарната група. Тези постове заема до избирането му за министър-председател.

382

glavatar

преди 13 години

Ами стига е дишал да вземе да го вкара вече..

381

Анонимен

преди 13 години

То и на миналите избори, същите платени "социолози" дадоха едни смешни прогнози, че чак *** изпопадаха, ама не от смях, а от властта. А същите тия бездарници пророкуваха, че БСП ще спечели, ха, ха, ха, видяхме какво спечели: от трите най-дългия и цяла година бяха като попарени кокошки. Сега пак същите измислени анкети ни ги представят като истински, даже и дебати стават, абе ей смешници, абе скрийте се някъде и не си показвайте лъжливите гьон-сурати.

380

Анонимен

преди 13 години

Вярно, че му диша, ама праха, който се вдига от краката на Борисов. Ха, ха, ха!

379

ринго

преди 13 години

пальоши от едно котило...

378

Ташунка Витко

преди 13 години

Батр Бойко, пази се! Оня ще те гости к.....енската! Слагай ламарината!

377

От един дол дренки

преди 13 години

Управлението на БСП беше крадливо, но малко по-компетентно от ГЕРБ. След като стана ясно, че ГЕРБ краде не по-малко от БСП, не останаха преимущества и рейтингът им се изравнява.

376

Червената помия

преди 13 години

Заглавието е много двусвислено,име подсети за един стар лозунг:"Когато бръкнеш в джоба си, и установиш, че топките ти са 4, а не 2, това не значи че имаш два ......, а че врага е плътно зад теб!"Мао Дзе ДунА пилците ще се броят на есен, в ноща след изборите.До тогава всяко писане и коментар тук на ная тема е просто загуба на време за едни, и начин да припечелят някой лев тук други, пишейки коментари и цъкайки минуси .Моето лично мнение е, че Борисов просто не е на ясно с какво се захвана.

375

ДядоИван

преди 13 години

....Станишев да диша пръднята на Борисов!

374

Неутрален

преди 13 години

Смях в залата. Сигурен съм, че и самият Райчев не си вярва. Сините ще минат 4% ама друг път. Искат да внушават, че майката хранилница БСП и издънката им Синята коалиция увеличават подкрепата си. Да ама не. Никой свестен няма да повярва на клепащия България в ЕС Станишев и ликвидатора на синята идея Костов.