104

pomo

преди 13 години

samo za info: PIB durji BANSKO , taka 4e ne se u4udvayte

103

Мила

преди 13 години

Може ли някой да каже какви обезпечения и какви доходи са нужни за такъв кредит.....На мои близки не им дадоха 10000лева за къща и то защото....жената е по майчинство...Каква е тази система ....бе хора...Браво Лъчезаре....добре си поработил...Който го ....да го направи...Това е България....тук може...явно..

102

Прах в очите

преди 13 години

Хора, това е твърде очевадно. Мислите ли, че ако "тяхната" цел е Кремиковци, ще се вдига толкова много шум? И то при такива съмнителни обстоятелства? И то толкова (повтарям) ОЧЕВАДНО, сякаш го прави някой новак в схемите? Аз се питам какво наистина се случва, за което не трябва да разбираме и ни хвърлят прах в очите...

101

Mirko

преди 13 години

На 18 Април организираме 29-ти протест Срещу безобразното поведение на държавата и банките в условие на криза. От 12 часа в София, пред БНБ ще декларираме искания за законодателни промени, с цел защита на гражданите и фирмите от финансови институции. От 14 часа в съда ще се гледа обжалването ни на решението на българска комисията, че липсва картел м/у банките. ДА СИ ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО !

100

Анонимен

преди 13 години

Добре, че нямам влог в ***! Няма и да имам!! :)))

99

Никога повече ГЕРБ!

преди 13 години

Забелязвам че олигарсите и мутрите по времето на краткото управление на ГЕРБ са станали меко казано безочливи и дори не се стараят да си прикриват следите си при съмнителните сделки които правят... аз си обяснявам това само с едно нещо Държавата се бори с престъпността и конфликтите на интереси само на приказки и правителството действа меко казано избирателно когато тръгне да прави нещо... Браво ГЕРБЕРИ същите сте ако не и по лоши от предишните! Никога повече няма да гласувам за вас ***!

98

ВЪЛЧО

преди 13 години

2+2 = 5 ,АМА 59 МИЛ. ЕВРО 1.95483 ЛВ=115 МИЛ. ЛЕВА А ДО 316 МИЛ. ЛЕВА КАКВО СТАВА - МНОГО СТЕ ЗЛЕ СЪС МАТЕМАТИКАТА БЕ НАРОДЕ.

97

Анонимен

преди 13 години

прокуратурата разбира се не вижда нищо нередно иначе се бори с сивата икономика и голямата престъпност....

96

хех

преди 13 години

59 млн. добре.... но това са само 1/6 или 1/7 от парите :) другите пари то къде идват :) тоя на 26 години може да има най-много 100 000 лв. събирани от заплати и от роднини :) а нас ни интересуват милионите от къде ги има да вземем и ние дееа :)

95

Анонимен

преди 13 години

През 90-те години с капитал от няколко милиона можеше да се вземе лиценз да десетки банки, като всяка банка събира уставния капитал, лицензира се и после отпуска голям кредит на следващото дружество което прави същото и т.н. Всички знаеха тази порочна верига и избягваха да мислят за крайния резултат, важното е да върви делаверката. Днес отново всички знаят какво ще стане след тази покупка с поставено лице, и куха фирма без никаква дейност.

94

Анонимен

преди 13 години

Най-големия капитал на една банка е доверието - когато доверието се изгуби като се дават кредити за тъмни сделки следва ФАЛИТ.

93

ВЕСИ

преди 13 години

Че малкия от Кремиковци , вече, на 106 да беше пак плаче за разследване...

92

факт

преди 13 години

ей,много крадлив народ...и мързелив...не визирам ***...щеше да е смешно,ако не беше трагично...

91

Blake

преди 13 години

ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОЩ!!!Ще умра от смях, не се ли усещат, че се излагат с подобни явно съчинени историйки???

90

Анонимен

преди 13 години

Ами отпуснали са му кредит понеже вече са имали наблюдение на Кремиковци преди години и знаят нейната рентабилност. Само дето не ми се вярва, че това момче само е пристъпило към това. Как знае и има куража че ще успее?

89

Случаен

преди 13 години

Как става така? Регистрираш преди месец фирма и хот *** ти бута милионен кредит. Знаем банките как отпускат кредити за фирми. Месец няма да ти стигне част от документите да представиш. А и искат финансови отчети години назад. Какво е представил Лъчко? Толкова смърди всичко, че чак ми се повръща.

88

inatut

преди 13 години

Ей тия не се научиха да пишат.Поне в заглавието да не ми "твърдат" така..

87

Анонимен

преди 13 години

chie sinche, vnuche ili pra-vnuche e tova momchenze????

86

citizen

преди 13 години

мисля да си купя АЕЦ-а, са само трябва да намеря 2 лева да регистирам фирмата :D :D :D

85

men

преди 13 години

Фирма с 20 000 лева капитал изведнъж вади 316 000 000 лева. А реално е кредитирана от банка за 56 000 000 евро. Интересно.