30

HILAVOTO BABY

преди 13 години

MN TUPO ZAGLAVIE KOQ UMNA GLVA GO IZMISLI TOVA !!!

29

ohoboho

преди 13 години

o6te edna deto se misli za 4aika,stavat vse pove4e

28

Анонимен

преди 13 години

Ако е полетяла, защо е в боница? Май не е успяла да полети... :(

27

Анонимен

преди 13 години

Слага се винаги снимка на полицейска кола или линейка в 2-3 "моделчета". Омръзна ми да ги гледам, можеше местността или района поне.

26

Анонимен

преди 13 години

до Много неизвестни:1.Какво ми пука?2.Какво ми пука?3.Какво ми пука?...Ако тръгнеш да се грижиш за всеки самоубиец или слабоумник ще се побъркаш. А медиите ни трябва да започнат да обръщат внимание на наистина важните проблеми и да спрат да правят новина от всеки инцидент.

25

IVAN IVANOV

преди 13 години

Dano gospod ya opazi,da ima shans za jivot i budeshte pjelavam vsichko dobro i da izbyagva podobni sluchai.

24

Анонимен

преди 13 години

tva puk kakvo ob6to ima s GERB :) male male ujas

23

до 18

преди 13 години

Ехеее все турците,***,руснаците,американците......, ни виновни, а ние сме просто ангелчета без крилца.

22

бай Тишан

преди 13 години

Дано се оправи момичето... Стискам палци!...

21

Анонимен

преди 13 години

"Демокрацията" и ГЕРБ водят до успешно изпълнение на плана да за затриване на нацията! Сега ще се появи несподелената любов и т.н.

20

Много неизвестни:

преди 13 години

1. Случайно ли се е подхлъзнала?2. Блъсната ли е?3. Целенасочено ли е предприела това, т.е. нарочно ли се е хвърлила?4. Възможно ли е хлапетата да правят облози - дали някой ще може (или, дали ще посмее) да мине по някой много опасен ръб на скалите?5. Употребила ли е алкохол? А наркотик?6. Уравновесена ли е психически?7. Известно ли е дали е имала някакви лични проблеми?8. В района действа ли някаква идиотска секта?

19

Анонимен

преди 13 години

Новината е поднесена безобразно наистина. Все пак, хората влизат да прочетат с трепет и страх, а не жадни за кръв. Но наистина попадат на криминален филм. Има момиче, полет, има и подаден сигнал - от кого? А и момичето е в съзнание. А нима след полет от 20 метра се правят само изследвания за състоянието и? Инспектор Стрезов решава.

18

do Nomer 2

преди 13 години

Ti si ni6tojen ***.Tolkova po vaprosa..

17

анти-туркюлмазун

преди 13 години

ЕТО ДО КАКВО ВОДЯТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ !!

16

с.

преди 13 години

Резултат от тоталното оскотяване на българите!Навремето имах баба и дядо в Дивдядово и тия скали ги познавам много добре!Как нямаше наркоманско-пиянски изцепки и загинали и осакатени през 20 дни!Не искам да звуча като червен пенсионер,ама тая държава е в режим на свободно падане май!

15

Венка

преди 13 години

Да наистина там е хубаво....но независимо къде ,ако някой не внимава или реши да направи нещо подобно няма спасение....Дано момичето се оправи ,и да няма лоши последствия.

14

св.николаев

преди 13 години

на скалите над дивдядово са сложени парапети но хлапетата ходят там да се напушат и напият вече 4-5 хлапета отиват и политат.не знам какво им става на тея деца но нещо им има.преди месец едно момче загина пак там но това не пречи децата даходят там.а там е хубаво но небива да се ходи пиян и друсан.не може на всеки да се сложи полицаи или човек от гражданска защита.просто децата трябва да започнат да мислят.дано момичето да се оправи.

13

Анонимен

преди 13 години

Ц ц ц ц... Дано се възстанови бързо и да няма трайни последствия!Иначе - явно е крайно време да се направи нещо по въпроса!?? Община Шумен ?!?

12

Петьофи

преди 13 години

Не е втори инцидент, а са повече. Мястото е прекрасно и много опасно. Не е обесопасено.

11

мнение

преди 13 години

Днес казах по отношение на откриването на колектори за *** от г-н неуспелия пожарникар,каратист,опит за полицай и успешен проект на комунистите,че трябва да открива повече гробища заради хилядите самоубийци тази година и за съжаление виждам, че съм бил прав.Г-н Борисов,знам че нито на мутри,нито на комунисти им тежат мъртвите души,но се надявам на оня свят да точно те да ви закарат дето ви е мястото заедно с комунистическите сатрапи от времето на бай тошо.