65

и аз на вас

преди 13 години

Фалшив морал.Кухи закони.И от двете следва съпътстващата престъпност.Така или иначе, 'забранено' или НЕ, това е ФАКТ.Подобни забрани пораждат само по-тежка престъпност, корумпирани ченгета, гнусна сутеньорска мафия.Нито Америка през 30те е спряла да пие алкохол, нито БГ ще се справи със сутеньорите..Останалото е цирк.

64

men

преди 13 години

Кви 20-30 бре? Само в един сайт за Пловдив има около 1500 обяви!!!

63

кроко

преди 13 години

Сега разбирам защо Тиквата строи магистрали. Ами за да има повече работни места за проститутките.

62

Анонимен

преди 13 години

корумпираните ченгета удариха конкуренцията е правилното заглавие

61

Анонимен

преди 13 години

интересно как така удрят само тия дето не се отчитат на полицаи и политици и не са свързани с организираната престъпност а десетки клубове за *** си работят напълно легално

60

хх

преди 13 години

това е светлото ни бъдеще жените *** мъжете престъпници който не му изнася вън герб разширяват терена с магистралите да има работа за всяка

59

Анонимен

преди 13 години

Щом и повестниците пускат обяви... Нещо не мога да се сетч, кога легализираха проситтуцията, както и не мога да се сетя за наказани за такова престъпление.

58

Анонимен

преди 13 години

Явно тези са ударили по конкуренцията в Бургас. Имам предвид по публичните домове, които си плащат редовно на полицията

57

Анонимен

преди 13 години

В София също няма нужда от много разследване - за 10 мин може да си напишеш в тефтерчето поне 10 места.

56

Атака

преди 13 години

Абе в Пловдив ако влезнете в интернет ще намерите на 20-30 обяви за ***. А кажете ми къде е полицията, като всеки знае кои са и къде са?Сигурно някой си взима парички за да си трайка!Къде е Цветан Цветанов да коментира този факт! А то не е само в Пловдив!Аман от такива полицаи (ченгета, милиционери) които само лапат!

55

Анонимен

преди 13 години

Значи ако видиш някоя мацка в бара, почерпиш е, заведеш я на вечеря и после правиш секс с нея е законно.А ако вместо да даваш парите в бара и ресторанта и ги дадеш на нея е престъпление.Много странни двойни стандарти ... само да уточня аз не правя нито едно от изброените :)

54

Анонимен

преди 13 години

Какво означава "омайвали момичетата" и "след тяхното съгласие..."? Значи нито са принуждавани със сила, нито "сутеньорите" имат вина. Истината е, че на са заделяли за когото трябва!

53

кроко

преди 13 години

Според едно изследване към 200.000 жени в България са признали, че са правили поне веднъж секс срещу заплащане. Предлагам да развием порно индустрията и секс туризма и така да се превърнем в една икономически мощна държава....

52

м

преди 13 години

А сега трябва тези тримката да отидат да търкат наровете в затвора за някоя-друга година. Защо не се предлагат те ами склоняват момичета към проституция. Чудно ми е за тези момичета...как могат да се продават?!

51

Анонимен

преди 13 години

айде сега да ги пратят в затвора тия да ги консумират безплатно.

50

Анонимен

преди 13 години

И аз съм жена и аз съм млада но парите не ме съблазняват. Никога няма да позволя да се гаврят с тялото ми. Тия момичета или са наркоманки или не са у ред 100 лева на час и като ги разделят на 4 се падат по 20 лева чисто натурални магистралки. Голяма грешка в обществото.УЖАС!!!!!

49

Хм

преди 13 години

а бе... *** работа...верно - сводниците трябва да се преследват, ама па и не са карали *** насила...

48

Килъра

преди 13 години

Новия морал! После викате, че СССР е империя на злото май сте се объркали нещо.

47

наблюдението

преди 13 години

Проституцията е начин на живот, а всяка избрала го си определя цената-дали ще заработва за себе си или за сводника.Истината е,че малко са такива, които си позволяват да работят сами-обикновенно това е последвано от множество мотивационни мероприятия..и в крайна сметка пад има работодател-мазен тип, облечен безвкусно но с изключително скъпи дрехи и потдържащ завиден стандарт на живот.Въпрос на избор-по-често и принуда-в по-редките случаи.Когато обаче се опре до разследване - жертви

46

яя

преди 13 години

Какво да правят момичетата, на ли трябва да си платят семестъра. Жалки ***....вета.