109

невегетарианец

преди 13 години

Ха-ха - Корнезов - "законодател"- морализатор. Антипатичен торбаляк, с лъсната, висяща като кюмюрджийски чувал, задница на панталона, от 10 метра вони на долнокачествен тютюн, хърка като ..., на всеуслишание се цепи в НС, "айде сега, тютюнопушенето ли е най-важният въпрос ..." Този ли "културен еталон" ще каже нещо цивилизовано, той изобщо не увира, че хуманността на човека най-напред се проявява в отношението към животните. За него всичко е тлъста пържола, а животните са източник на месо. Уф!

108

С.М.

преди 13 години

Не разбрах сега на село като колнеш прасето; ще те грози ли затвор или не :-)И ако в курника ти влезе петела на комшиите, дали ще отнесеш 5 г. за организиране на бой с петли :-))))))

107

Викааам

преди 13 години

Съгласна съм с 109, болести бол и вероатноста да хванеш хепатит А или Б е по-голям, а за анонимния самотник ами излез от форумите и пробвай с по-зрели хора да общуващ, но като ти гледам правописа марш обратно в училище, хора от абсолютно всички възрасти и прослойки помагат на бездомните животни.....

106

Анонимен

преди 13 години

107 ми мислиш ли ,че като настъпиш кучешко ***,че се заразиш с тения?Я вземи да прочетеш малко как тояно става заразяването!Хората не разнасят ли болести?Ами да ти кажа,повече се страхувам например да контактувам с някой *** например(той е човек ) мисля,че доста повече болести може да ми лепне!

105

Анонимен

преди 13 години

Ave kakvo tolkova gi zashtitavate tia kucheta ne moga da razbera???? Ei pisnalo mi e ot ei takiva razni pikli da mi se praviat na emocionalni i da revat po typite mastii..

104

valentin

преди 13 години

Хората нямат работа и изнемогват-а депутатите вместо да измислят нещо и да създават работни места мислят само за глоби и данъци!!!На запад било така -незнам какво!!!А Стандарта на запад като нашия ли е!???Май вече животните тук са по-ценни от хората!!!

103

Анонимен

преди 13 години

Ако онова куче не беше нападнало депутатката от БСП сега този закон още нямаше да го има!

102

Анонимен

преди 13 години

Федерацията по бокс организира боеве между хора! Ужасно е! Бият се по главите!

101

Анонимен

преди 13 години

Боксът да се забрани! Свободната борба да се забрани!

100

Анонимен

преди 13 години

Футболистите се ритат и страдат. Футболът трябва да се забрани, мачкат и тревата...

99

пена

преди 13 години

Най после крайно време беше да се вземе това решение

98

Анонимен

преди 13 години

Който организира такива боеве, е *** и не трябва да излиза от затвора.Чиста проба садизъм.

97

ВВ

преди 13 години

ДО ИСТИНАТА ТОВА ГО КАЖИ НА ПОЛИЦИЯТА ТЕ НЕ чЕТАТ ФОРУМИ.ДА ПРИБЕРАТ МРЪСНОТО ***!

96

до 95

преди 13 години

А знаеш ли каква е разликата между нормалните приюти и българските? В нормалните животните наистина се приспиват, а в българските те се пребиват с тояги, за да се крадат парите за медикаменти, а зимата се заливат със студена вода за да умрат мъчително от студ - далавера със смъртта на живи същества. Съвременния човек не цени живота, нито човешкия, нито животинския - средното обезщетение изплащано от ЕС за човешка смърт е 1600 евро.

95

ISTINATA

преди 13 години

AZ ZNAM KOI ORGANIZIRA BOEVE ORGANIZIRAT SE V SLIVNICA SELOTO SELQNITE SA PARVA PISTA 4OVEKA KOITO PUSKA PIT BULI SE KAZVA SVETLIO JIVEE V ORLANDOVCI ULICA ODESA N-23 KOITO ISKA MOJE DA PROVERI DA VIDI IMA KAM 15 PIT BULA NEKA OTIDAT ORGANITE NA REDA ZA DA VIDAT KAK MA4I JIVOTNITE OSAKATENI SEDAT V KLETKI PROVERETE I ZA BOEVETE V SLIVNICA

94

Анонимен

преди 13 години

Тоя Любен КУРнезов е *** тъпака - хората се бият помежду си по желание, а животните по принуда. Естествено че ако човек бъде нападнат от кучета има право да се защитава и дори да убие при самозащита, но това не означава че трябва да изкарваме огорчението си на слабите и безсловесните. Нека не забравяме че отново ние сме причината този проблем да съществува. Най-голямото предимство на еволюцията и човешкия мозък е именно съчувствието и умението да се поставиш на мястото на по-слабия именно това е което ни кара да си помагаме в трудни моменти и именно това е, което ни прави ХОРА.

93

До 93

преди 13 години

Напротив точно в другите страни, ако едно куче не бъде потърсено или осиновено в даден период от време то се приспива /убива/! Това е факт които всеки може да провери, а не да бълва небивалици!

92

бай хой

преди 13 години

***, Корнезов се възмути за друго! не за боевете с животни, а за това, че сега 70% от нацията ни трябва да влезе в затвора, щото коли агнета, прасета и кокошки. даже плъх ако утрепеш, пак си за затвор по тоя закон. е за тва се възмути Корнезов. и всеки нормален човек би трябвало да се възмути. едно е да убиеш умишлено куче, друго е да претрепеш плъх в мазето - не може наказанието да е еднакво. и аз мразя ***, ама тоя път Корнезов е прав!

91

до 92

преди 13 години

Прав си, че проблемите трябва да се РЕШАВАТ,а не УБИВАТ. Какво ще кажеш за "глутниците" от хора, които нападат хора?Те по малък проблем ли са?Как в други държави, проблема с бездомните животни е решен без да се стига до крайната мярка "убийство"? И нека не забравяме, че навсякъде в цивилизования свят малтретирането на животни е наказуемо.

90

До 89

преди 13 години

Кучето не е виновно, но въпреки това то е проблем! Проблем е защото хапе, проблем е защото се събират на глудница и могат да убият някой и т.н. Тук никой не съди и не търси вина в бездомните кучета, но е простичък факт, че те са проблем, а проблемите трябва да се РЕШАВАТ!