71

anarhist

преди 13 години

сега не разбирам как може някой да твърди че в беларус е по зле от бг.имате интернет господа в youtube има филмчета може да се уверите че в беларус живеят по добре от колкото ние в българия.по добрите улици и санирани блокове са само мечта за нас .а що се отнася до заплатите едно е с три радиатора на времето да плащаш 18 лв за парно друго е сега само с 1 работеш радиатор сметката да ти е 130 лв.гледайте и покупателната способност.

70

Stalin

преди 13 години

"всички тези негодяи, извършили престъпленията, са работели в конкретни трудови колективи кой стругар, кой електричар"Много ми напомня за едно друго време с едни други другари дето всичко им беше ясно. Тези другари сега са крупни капиталисти и тн.

69

ЩЕ ПАДНЕ ....

преди 13 години

.....ЛУД МАЙТАП ОБАЧЕ, ....КАТО ГРЪМНАТ ОЩЕ НЯКОЯ БОМБА В БЕЛОРУСИЯ!ТОГАВА ЩЕ СА ВИНОВНИ.....ФАШИСТИТЕ ,"СВЕТОВНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ" И.....МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ....!ПРОРОК СЪМ----ТАКА ДА ЗНАЕТЕ!

68

ХА,ХА,ХА,......

преди 13 години

...ЩЕ ИСКАМ ДА МЕ ПРИЗНАЯТ ЗА "ПРОРОК"!!!ВАНГА УМРЯ И ....НЯМАМ ВЕЧЕ КОНКУРЕНЦИЯ!ДЖУНА И КАШПИРОВСКИ ..ДА ГО ДУХАТ!ЛУКАШЕНКО ГО КАРА .....ПО СТАЛИНСКИ:...."ПРИЗНАХА СИ!"...ХА,ХА,ХА,ААА....!!!!СЕГА ЩЕ ЗАБРАНИ И ОПОЗИЦИЯТА!!!!ГОТОВ СЪМ , ДА СЕ ОБЗАЛОЖА!

67

Анонимен

преди 13 години

РАзкритията са, благодарение на данните от видео-наблюдението в метрото и показанията на граждани свидетели на зрива. А колкото до икономиката и живота на обикновенните граждани- много по-добре са и от някой страни в ЕС. В Беларус не обичат мутрите и криминал-революционерите.

66

Елементарно, Уотсън!

преди 13 години

Още първият ми коментар преди 3 дни беше ,че ще има репресии срещу опозицията и те ще си ''признаят''. После ще има шумни процеси и ''справедливи'' присъди......това при нас се е случвало вече преди 50 годиниСтадото ще бъде държано пак в подчинение.........

65

Анонимен

преди 13 години

Е, поне вършат работа,а тука милиаците се занимаваме със защита на интересите на САЩ по форумите.

64

belqta

преди 13 години

Тия са ги разцепили. Имало е тормоз до толкова, че и да не са били виновни са по-склонни да си признаят отколкото да продължават да ги бият...

63

хм

преди 13 години

Абе "Д", ти си мноооого ***! Само това ти трябва сега, терористи в БГ!

62

вв

преди 13 години

МНОГО БОЙ СА ИЗЯЛИ КАК НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЯТ!

61

д

преди 13 години

Абе, ние що си нямаме атентатори ?

60

Анонимен

преди 13 години

Абе да ги млати бе! хората без крака ги изнасяха аз ще мисля за скапаната им опозиция! Бой по чутурите и толкова! Да не би онези в Гуантанаму да бяха осъдени! До стената ги слагай Лукашенко!

59

Анонимен

преди 13 години

"Лукашенко: Арестуваните за терористичния акт си признаха"Ехеееееее,щe си признаят и още как човече.Там е социализЪм.....тънга-мънга НЯМА.

58

Анонимен

преди 13 години

57Че ако е виновна опозицията да я смазва! Кой обича терористи! И аз бях за когато турците в БГ взривяваха влакове и убиваха майки с деца!

57

Анонимен

преди 13 години

Ще използва случая да смаже опозицията.

56

Анонимен

преди 13 години

55Ох милият демократ:)))))) Че и начетен! Само неговите вестници казват истината! Само неговото мнение отразява истината:))

55

хахаха

преди 13 години

Всички комунисти сте един дол дренки, нямате аргументи и затова обиждате по ленински.

54

Анонимен

преди 13 години

И да не са направили атентата - пак ще си признаят...

53

хахаха

преди 13 години

Любомирчо, каква работеща икономика има Беларус, бе? Какво произвежда? Не се пали толкова за глупости. Изхвърли броевете на Работническо дело, не са актуални.

52

Анонимен

преди 13 години

Беларус е на дотации от Русия, ако руснаците не им купуват продукцията са живи умрели.