20

Кико

преди 13 години

И на нас ни трябва един такъв трус та да изравни със земята всичко построено с кражби ,гръбеж и мръсотии.Тогава всички тези които ни се надуват и обиждат защото фамилно и партийно са ни ограбили ще се свият като охлюви защото и един пирон не могат да забият сами. Некадърници!

19

Анонимен

преди 13 години

Вие с конспирациите сте психично болни. Идея си нямате от физика, за това си мислите, че HAARP ви е виновен дори, че сте прости. Поинтересувайте се малко и ще разберете, че явленията, които му приписвате са физически невъзможни за постигане. Ама като казвам да се поинтересувате нямам предвид клипчета на разногледи "журналисти" в ютюб, а в учебника по физика. ;)

18

Дончо

преди 13 години

Японците прави ще умрат ама при такива живи мъртъвци като българите няма да дойдат да дойде ли да ви оправят трябва ви един по брутален от Кадафи да коли и беси за щяло и нещяло да ви оправи едно хубаво запека

17

ххх

преди 13 години

Много *** по форумите, ей!

16

До 3

преди 13 години

прав си и аз мисля,че тук на преден план се мъгляви хаарп.

15

123

преди 13 години

Разменям милион *** (да чистят радиоактивните отломки в Япония) за милион японци, да ни научат на работа! Пък в Япония *** ще се цивилизоват поне малко (ако оживеят), после може да си ги приберем.

14

Бай Танас

преди 13 години

Дам правилно ШаркАбе,сега като се замислихме ние имаме уникалният шанс да се оправим!!!То това е и единствения възможен де:(Идват всички от засегнатите райони,няма начин да не е имало политици,общинари,кметове,администрация!!Даже почват да ни преподават и Японски да изкяриме още повече-един език гратисЗаемат всички държавни и отговорни постове от- до и се оправяме за 5 годиниМоже като бонус даже да им опратим Бразилците да разчистят района на разрушенията!!!

13

Shark

преди 13 години

До 12. Абсолътно съм ЗА, ама защо под наем? че да пълнят джобовете на Бойковите мутри? няма никакъв наем, не стига че ще ни научат на ред и дисциплина ами ще плащат за това. Направо за заменят правителството и всички клучови постове

12

alef

преди 13 години

ДА ИМ ДАДЕМ БЪЛГАРИЯ ПОД НАЕМ ЗА ТОВА ВРЕМЕ1 .ЩЕ НИ НАУЧАТ ЩО Е НАРОД А НЕ МЪРША2 .ЩЕ НИ ОПРАВЯТ ИКОНОМИКАТА3 .ЩЕ НАПЪЛНЯТ БЮДЖЕТА - ДА ИМА ОТ КЪДЕ ДА ЦОЦКАТ ГОСПОДА ДРУГАРИТЕ4. И ДЕЦА ЩЕ НИ НАПРАВЯТ!

11

До 7

преди 13 години

Та тука са 70 години заметресения всеки ден!!!Хората ще ни изпреварят и задминат......пук ние ще си чакаме детските от 30 лева(евентуално) за "насърчаване" на раждаемоста за да има повече патриоти-алелуя :)

10

До7

преди 13 години

И друго се сетих,пак съм азНе съм чул японците да си рапродават собствеността,петролната индустрия,енергетиката....и ВСИЧКО на РуснацитеДаже напротив-ако си дръпнат инверстицийте от 700 МИЛИАРДА в USA ще сринат Американската икономика и затова не могат да си го позволят!!!Ра е така си разсъждавам на глас....и ми е толкова тъжно за...Левски,Ботев,Раковски....че ми се плаче!Но Няма какДа се *** у патриота уакан

9

ха ха

преди 13 години

Има решение на японските проблеми и то се казва внос на свежа кръв (***).Можем да им помогнем в това богу угодно дело,- разчистване на останки (особено метални)- мълниеносно разглобяване на АЕЦ с опция продажба- пласиране на земеделска продукция от районаи всичко това напълно безплатно.

8

До 7

преди 13 години

Прав си батка,ама Аз все пак ще емигрирам,че 1000 лева почнаха да не ми стигат а пък като си представя че ще взимам(май) 200 лева пенсия и ще ми остава само за кисело млЕко след като си платя тока от "новата и хубава" комисйонна централка,некси така си викам сам на Себе Си- ДА СЕ *** У ПАТРИОТА

7

Анонимен

преди 13 години

Японците да не са ви балканските народи дето ходят като *** по другите държави за пари? За японците рода и родината са най-важно.

6

Гошо Тъпото

преди 13 години

Жалко за ...японците,защо точно този трудолюбив народ е на...пангара.Нас 20-сет години ни тресат мащабни парто-природни катаклизми и се виждат....опустошенията.Какво ли би станало,ако ни се струпат и техните...неволи.Добре,че Господ дава само толкова....изпитания,колкото всекиможе да...понесе.

5

Анонимен

преди 13 години

Дано да се оправят ама не ми се вярва.Там май наистина става нещо различно от всичко до сега.

4

666

преди 13 години

Да приберем японците, а да пратим *** там! :-)

3

фръц

преди 13 години

А ХААРП?

2

Анонимен

преди 13 години

MOLIA VI IZLEZTE OT CENTRUFUGATA ELATE V BALGARIA

1

az

преди 13 години

да идват да живеят на Балканите, че да вдигнат икономиката!