29

аз до негова чест

преди 13 години

Ваша чест , а случайно да получите инфаркт или мозъчен инсулт , може нали

28

Анонимен

преди 13 години

Така е, също като при управляващите - когато са нови във властта, са гладни и крадат повече!

27

Анонимен

преди 13 години

До негова чест, много си смел, но не и в съда....там повечето от вас изглеждат като жалки мижитурки, и от далече ви личи колко струвате.

26

Анонимен

преди 13 години

Тогава трябва със закон да подлагаме всички български съдии на глад, дни преди делата, които се водят срещу всеизвестните престъпници, дано тогава намерят годни доказателства и осъдят ефективно поне един от всеизвестните престъпници.

25

do 20

преди 13 години

hubava prikazka,,,,NO VIJ STATISTIKATA EU NI KRITIKUVA ZA KORUP7IYA I NYMA OSUDENI PRESTUPNI7I,, tova 4e gi durjite za 72 4asa I IMA HORA S PO 18 PRISUDI NA SVOBODA , PRAVI LI TI SUNYAT PO- SPOKOEN?

24

Dimiter USA

преди 13 години

Zhachi spored statiata izliza che nashite sadii sa vechno siti, a?:):):)

23

до 14

преди 13 години

а за убийство на бивши от тия чиновници колко години се стои в затвор???

22

Анонимен

преди 13 години

Значи затова нашите "съдии" дават такива леки присъдички - оядени са като ***.

21

ANA

преди 13 години

IMA LI TAKIVA,VSI4KI POVRA6TAT OT PREIAGDANE.

20

Негова чест

преди 13 години

Аз се ръководя единствено и само от закона, който е гласуван от вашите народни представители, тези за които вие сте глсували, закона е вашата воля. Получавам заплата по-малка от тази на сервитьорка в HAPPY, и не ми обяснявай за ояли се и за гладни и най-вече за народен съд. Ако всички си вдигнем парцалите и станем адвокати, кой ще остане в тази система. Еееех неблагодарни сте, ама трябва всеки от вас да стане жертва на някакво престъпление ли, че да се осъзнаете. ***.

19

До 18

преди 13 години

18 ти от гладните ли си или от оялите се? Много професионални успехи и внимавай все пак, да не те застигне и теб един друг съд някой ден - така наречения "народен съд"... че там вече наистина няма милост за ***!

18

До 16 & 17

преди 13 години

Ето такива смелчаци като вас, обикновено най-бързо сдават багажа и то още като си чуят окончателната присъда. Смели смели, а после плачат и молят за снизходителност и намалена присъда. Никаква милост за вас маймуни. Жалко само, че затворите са ни пълни и държавата няма пари иначе всички такива ненормалници и отворковци като вас бих ви пратил за по някой и друг месец ей така с възпитателна цел да ви направят мими в дранголника....:):):):)

17

от 10 до 15 :)

преди 13 години

Хич, ама хич не ми дреме за твоите параграфчета!!! Аз да смелям един-двама, пък нека ме гонят после. "Ако спечеля, печеля за цял народ. Ако загубя - губя само себе си!"

16

до 14

преди 13 години

Сериа от десет шамара в секунда с възпитателна цел каква телесна повреда се води?

15

Негова чест до 10

преди 13 години

Избери си сам каква телесна повреда да нанесеш и си избери съд. Обаче ти гарантирам, че колегите хич няма да са снизходителни и ще се постараят да полежиш доста годинки и то в страхотната компаниян на опасно рецидивирали хомосексуалисти изнасилвачи. МММММ ще запомниш всеки ден прекаран на топло. Само си избери т.1, т.2, т.3.

14

Негова чест

преди 13 години

(2) Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. и доп., бр. 103 от 2004 г., доп., бр. 43 от 2005 г., изм., бр. 27 от 2009 г.) За причиняване на телесна повреда на съдия, прокурор, следовател, полицейски орган, разследващ полицай, държавен съдебен изпълнител, частен съдебен изпълнител и помощник-частен съдебен изпълнител, както и на митнически служител, на служител от данъчната администрация, на служител от Изпълнителната агенция по горите или на служител на Министерството на околната среда и водите, осъществяващ контролна дейност при или по повод изпълнение на службата или функцията му, наказанието е лишаване от свобода:1. от пет до петнадесет години при тежка телесна повреда;2. от три до десет години при средна телесна повреда;3. от една до пет години при лека телесна повреда

13

онбашията

преди 13 години

значи забрана за ядене 8 часа преди дело

12

Анонимен

преди 13 години

А загорелите?

11

Razz

преди 13 години

АДИ БЕ ?

10

Анонимен

преди 13 години

А уплашени съдии - още по-тежки! Ако стъпкаме един-двама пред съдебната палата за назидание на останалите, ефекта ще е много по-голям от при гладните!