9

Anonimen

преди 13 години

До 7Ти си пълен откачалник, който заслужава да е на мястото на онези хора! Как може да си толкова отвратителен и да правиш коментари върху чуждото нещастие.

8

не анонимен

преди 13 години

само в цру могат да измислят такъв сценарий няма друга служба в света която би го направила -те си осиновиха и отгледаха осама и всичките диктатори .но господ гледа

7

Анонимен

преди 13 години

Защо търсите конспирация, може просто някой да е действал според религията си. Особено ако е бил напращял за секс и нали знаете - колкото човека избие, толкова девици щели да го чакат нейде си.

6

До Леле

преди 13 години

Белорусия не е Америка да си трепят собствения народ, както го направиха ЦРУ! Вижте новините по СNN и ще ви стане ясно че на мушка е дйстващата власт. И явно външни сили са решили да донесат "демокрация" и "човешки права" на и без това нещастните хора. Тук ясно се виждат следите на американските и европейските спец служби а също и на службите с "библейски" произход. В момента Беларус води преговори с Русия за встъпването в съюз подобен на ЕС където се очаква да обединят своите икономически пространства Русия, Украина, Белорусия, Киргизия, Казахстан и др. А това е огромен пазар за "демократичните" хора и не искат да го загубят та трябва да свалят от власт Лукашенко и да си правят каквото си поискат както в Бг например. Другата причина е че мн. белоруски офицери консултират на място Кадафи за тактиката на военните действия а това е професионална помощ с която Кадафито може и да победи, а тогава еврейските демократи ще останат без нефт. Третата причина е че ако в Белорусия има про американско правителство, то като нищо американците ще поставят своя военна база там и ще се опитват да командват руснаците. Т.е. шах и мат за Русия. Така че няма никакво съмнение че този инцидент е планиран и изпълнен от западните спец. служби. Желая на белоруския народ мъжество и търпение, мн.скоро всички тея "демократични" убийци ще пълзят в собствената си кръв!

5

Разобличителя

преди 13 години

Според мен, това гнусно кърваво деяние е дело на чуждестранни сили, които искаха смяна на управлението в Беларус,но не успяха да го постигнат на проведените избори в страната.Разобличителя

4

Анонимен

преди 13 години

ЗАЩО СЕ РАЖДАТ УБИЙЦИ , НЯМАМ ОБЕСНЕНИЕ , ТОЗИ КОЙТО ГО Е ИЗВЪРШИЛ ДА ГОРИ В АДА

3

Елена

преди 13 години

Знам, че и тук всекидневно ставаме свидетели на престъпления, които не ни се побират в главите, като спирането на лекарствата на онкоболните и умиране от глад на българските пенсионери и инвалиди, ама умишленно да сложиш това адско нещо в метрото,осъзнавайки, че ще загинат старци,деца, бременни жени, които нямат нищо общо нито с политиката,нито с големите пари, заради които е цялата дандания- не знам какъв "човек" трябва да си!Дано горят в ада всичките ***, ламтящи за пари и кървава власт!

2

Дядо Мраз

преди 13 години

Всеки един атантат има политически характер - независимо това дали са чеченци, дагестанци, руси, беларуси, араби или българи - винаги се цели промяна на политическото статукво! Но това никога не става, само умират невинни хора! Лека им пръст на загиналите, бързо одравяване на ранените и сила на ума и характера на осакатените за цял живот хора, те ще имат най-голяма нужда от помощ!

1

Леле

преди 13 години

И двете версии са за политическа манипулация. Ужас! Не мога да си представя ,някой де избива собстевния си народ за да се задържи в политиката.Може би само американците на 11 септември ,но за това няма доказателства.