103

Анонимен

преди 13 години

Адвокатът на този *** да го предложи веднага за масон!Да си бъдат двамката в една ложа - мъже с добро име са!...

102

КАКВА ИЗНЕНАДА!!

преди 13 години

НЕ се и съмнявам че е невинен... нали нашият съд работи на хонорар за организираната престъпност.

101

да ви кажа ...

преди 13 години

явно и тук е вината е ромите (***) или както едно време говореха за зеланата краставица!Ако някои е виновен за нещо, то това са *** ...Само те!Всички в България са невинни душички!Нали не вярвате на това?

100

Гражданин

преди 13 години

Не смятам,че Красьо Черния е причината за провала на БГ-правосъдната система. Докато топмагистрати са Б.Велчев и Л.Груев, а съставът на ВСС е определен не в него да влезат експерти, а послушковци на Тройната коалиция, хора безсъвестни и нагли, уверени,че скоро няма да има изборност на магистрати и оттам,че още дълго време ще правят каквото си искат, тази прогнила власт ще продължи своето безметежно съществуване. Защото политици, депутати, магистрати и престъпници са се преплели като свински черва и всеки опит за разбиването им изкарва като народен глас *** като Яне Янев. Тази тайна, с години отработена и ошлайфана власт не допуска и няма да допусне дори малко да се пвдигне завесата. Пример - с имотното състояние на Ц.Ц., развявано като байрак от Трактора, Янчо и Патрдачкови.

99

Анти мафия

преди 13 години

Естествено,че ''магистратите '' ни не могат да обвинят себе си..........трябва ни законодателство подобно на италианското - за борба с мафията.

98

ЗАПОЗНАТ

преди 13 години

ВИДЯХТЕ ЛИ - НА БЯЛОТО ЧЕРНО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ...И ОТ УТРЕ КРАСЬО БЕЛИЧКИЯ!

97

УСИН

преди 13 години

До 93-и.,,Съдия съдист-Ти или си *** по рождение,или си от ГЕРБ.Статията ако си забелязал започва така ..Прокуратурата е прекратила разследването и.т.н''.А прокоратурата това са от онези приятели на Цвъцко дет викат,,Като всички престъпници долу''само че за служителите на Цвъцко като Красьо черничкия прокуратурата не това което е за тези дет са против апартаментите му.

96

Анонимен

преди 13 години

Всичко това вече е толкова естествено, че обратното би било странно.

95

Анонимен

преди 13 години

Че аз не съм видял в света осъден, защото имал телефонни номера на магистрати в паметта на телефона си:))))) Е! В БГ това може да е престъпление:)))))) Ако няма доказателства прокуратурата правилно е прекратила разследването! Въпреки, че още в началото се знаеше, че е така, но....герберите все реваха Красьо, та Красьо!:) Т кой беше казал, че правната слепота е големият недостатък на ГРБ:))) Май немец беше!:)))))

94

ha-ha-haaaaaa

преди 13 години

goce i krasio komandvat sada,zatova vsi4ki prestapnici sa nevinni

93

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха-ха-ха-ха, поредното изпълнение в стил оправданието "Аз ги фащам те ги пускат!" :)))))

92

Анонимен

преди 13 години

Вече стана съвсем очевидно, че ГЕРБ, БСП и ДПС *** в едни ***

91

Анонимен

преди 13 години

Ухааа, хептен им лъснаха задниците на другарите от ГЕРБ! Щом Красьо Черничкия не успяха да докопат (дето им беше поднесен на тепсия от предното управление), смятайте що за мафиотщина се се вихри днес сред управляващите!

90

съдия съдист

преди 13 години

бе що да са зле другарите в другарският съд!??ЛАПКАТ парички от крадци и убийци и наркодилъри а и заплатка папат и 13 и 14 ако има и петнайсета ще вземат!!Осъден ЕФЕКТИВНО висш ДЪРЖАВНИК И ПРЕСТЪПНИК НЯМА!!НЯМА И ДА ИМА~!~!обичат парите като *** в тия измислени съдилища половинат завършили в БУРГАС

89

Анонимен

преди 13 години

тоя побърка държавата от една година и накрая ЧИСТ.Е не искам да живея в такава държава.

88

дфсг

преди 13 години

за ко беше цилия цирк, само за простия ни народ, за замазване на сериозните далавери които текат през това време, колко такива *** има като тоя и то се вижда по колите и имотите:)))живи и здрави и май далече от тая помия ще се бяга

87

norm

преди 13 години

Ако някой е чакал,че българската съдебна система ще започне да се саморазобличава,се е лъгал.Та нали точно известното на всички ни на лобиране ще извади на показ мръсните *** на магистратите ни,независимо прокурори или съдии.

86

Анонимен

преди 13 години

Тук пак половината псуват съда. Не можете ли да четете бре ***? ПРОКУРАТУРАТА е прекратила разследването, не СЪДА.

85

WWW

преди 13 години

не се и съмнявахме че може да е виновен !

84

ОТ 71

преди 13 години

И...грамада от камъни!!!!