29

kak go fanahte

преди 13 години

NA NASTE I IURGAN DA IM HVARLIS NE MOGAT DA GO HVANAT

28

Анонимен

преди 13 години

до кога ще идват само мошеници у нас,няма ли да дойде сериозен инвеститор

27

Анонимен

преди 13 години

Eto gi '' EVROPEICITE" kam koito se stremim .

26

Анонимен

преди 13 години

Германец германец ама не е в час. То само с гол паспорт работата не става. Ако знаеше че у нас е обичай да се бутне нещо можеше и с ксерокопие да мине

25

Сад_Съм

преди 13 години

Трябвало е да поговори с Боко и Цуцо преди да го хванат.

24

до 22

преди 13 години

а на мен ми е жал за теб

23

ми

преди 13 години

Това действие е характерно за убийците.Обикновенно ограбват този когото смятат да убият и действат винаги в комбина и от компютърни зали позававайки се на наредби господни и светцови.Светлата кожа на хората е особенно привлекателна за техните убийци.Преди това обикновенно ги елиминират професионално.Убийствата са директни и индиректни и процента заболяваемост и смъртност обяснява цинизма на бизнесменството и фирмаджийството им.Елиминирането на близките им чрез прекъсване на връзката помежду им.

22

Анонимен

преди 13 години

"Хиляди гърци регистрират фирми у нас. Евтинко им е""Крими-Германец пробва да отвори фирма у нас с фалшив паспорт"Жал ми е за ТЪПИТЕ ***!!!

21

продажници

преди 13 години

Та то само такива измамници идват в България и за това сме на туй дереже.Говорят само как ще дойдат чужди инвиститори ,а те са всички като този ,който иска за година две да спечели и после *** и го търси.Колко такива минаха вече ,колко работници не са си получили заплатите от такива измамници.В България има безплатна работна ръка и всеки мечтае да дойде да си направи бизнес тук ,защото сме най-продажния народ.Вече всичко продадохме на чужденци ,време е и нас всички да ни продадът.

20

schmutzig

преди 13 години

Някои още си мислят,че германците са много по различени от българите, но като знам колко *** има в Германия с немски паспорти, вече трябва да си отваряш очите не на 4, а на 40 като видиш германец!

19

България

преди 13 години

А дали не са били журналисти, които са опитвали да компроментират влизането в Шенген. Не, че блъскам за там ама те, на Запад, в Европата, обичат да правят такива неща.

18

Митко

преди 13 години

Това сигурно е немския гражданин Асен Асенов, защото го пишат с инициали. Те всички м***али ги пишат с инициали, а жертвите с пълните имена и адреси.

17

Анонимен

преди 13 години

OOOO GOSPODI PREDI MALKO, 3000 GARCI I NEZNAM KOLKOSI RUMANCI,SEGA NEMEC S FALSHIF PASPORT !!! OOOOOOOO SVEICARIO BALKANSKA, OOOOOO ZURNALISTI KORUMPIRANI !!!

16

Хейтър

преди 13 години

Така е, но не виждам защо ти пречи. Дори от обща култура на някой може да му е любопитно да научи. Поздрави.

15

PPP

преди 13 години

Какъв тайник в чантата бре...??? Вече е масово да се шият секретни джобчета за документи на панталони, якета, чанти... Да не забравяме, че има и немски *** колкото и да е странно! Съмнявам се немец да тръгне да лъже у нас точно с чешки паспорт при това...

14

до 13

преди 13 години

Абе подробности не искаме , знаем ,че знаеш много ! По-важно е ,че някой се е опитал да извърши измама , а това каква е процедурата да регистрираш фирма ,слабо ни вълнува !

13

Хейтър

преди 13 години

Днес.бг, в нотариална кантора няма как да регистрираш фирма. Там се е опитал да завери Заявление А4 и образец от подпис (спесимен) най-вероятно.Регистрацията на фирма става в Търговския регистър към Агенция по вписваинята.Пишете глупости.

12

Анонимен

преди 13 години

швабска *** .само мацките им ги бива донякъде

11

Анонимен

преди 13 години

сиг го е срам че е швабъ и за туй с чужд пастпорту Ех пьъ маскаръ щвабская

10

до 4

преди 13 години

"и Европейците не са стока"Що да не са - при тях от 100 лъжат 5ма, при нас 50 ...