236

Асен

преди 8 години

До АнонименСамо Пиночет

235

анонимен

преди 8 години

Горкия жив да го оплачеш, още от Татово време завзема и предобива собственост то не беше комунист после сдс и всички който бяха и са на власт , използвайки позицията и властта се облагодетелства.........нека хората който е излъгал да го съдят!!!!

234

amthaakxck

преди 12 години

1mLs5K , [url=xzbkpapxsyek/]xzbkpapxsyek[/url], [link=foakhaihbjyl/]foakhaihbjyl[/link], hpsciyejkjlp/

233

възмутен

преди 13 години

"Браво, Недялко!" Тези от ГЕРБ много кадърни, бе - пък и случили на родители, тъстове и бизнес! Как така повечето в тази страна сме "некадърни", че сме затънали в заеми и едва свързваме двата края; как така нашите родители не изкараха по някоя и друга хилядарка за някое и друго апартаментче, бе! Е, хора, явно сме некадърни да го караме по ГЕРБЕРСКИ! На кой ли гръб са пълнили торбичките, на кой ли те самите са пълнили кесийките, за да стигнат дотук! Я ги вижте в парламента - все отбор юнаци!

232

ивана

преди 13 години

Доколкото разбирам Недялков е лапал още от бай Тошово време,с което се потвърждава тезата, че комунистите са навсякъде и командват всички партий и явно семето им няма да бъде унищожено никога.

231

Анонимен

преди 13 години

Има категория хора, които се блъскат във всяка политическа партия, за лична изгода. Този явно се е надявал, че ще бъде помилван.

230

Анонимен

преди 13 години

аз пък чакам 5 милиона дивиденти. дано се пукне от яд тоя.

229

Luce

преди 13 години

До 206: Приятелю, който и да си ти ЗАПОМНИ: Ако всички хора, които "честния бизнесмен" Недялков е прецакал го заплюят по веднъж ще го УДАВЯТ! Край на цитата. Не мразим богатите, няма защо. Те си гледат бизнеса и не се занимават с политика. В България има една порода "бизнесмени" които странно защо искат да се занимават с "политика". Е тея наистина ме вбесяват.

228

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ партията на хората с многото апартаменти

227

Дона

преди 13 години

Оказа се че нашите представители от ГЕРБ са много кадърнии най вече имотни хора.Интересно ми е какви са тези "нивички"около Стара Загора дето са обогатили този способен герберчо?Жалко е че им повярвахме..Сега за кого да се гласува като всичките май са мекерета?

226

Анонимен

преди 13 години

А защо нито един журналист не повдига въпроса за ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЯ на БАЩИЦАТА БОЙКО БОРИСОВ ??????????????????????????????????????И откъде е натрупал ТОВА ОГРОМНО БОГАТСТВО ?????????????????????Може би е работил извънредно в Пожарната ??????????????????????????????

225

Анонимен

преди 13 години

Трябва да си или абсолютен мазохист, или мутромилиционероолигарх, или чавка да ти е изпила мозъка, та след година и половина пропадане, пак да хвалиш ГЕРБ. Зная, че ще ми сложите минуси, но дори при Станишев се живееше по-добре. Говоря за народа, не за мутрите и олигарсите, приближени на ББ.Другият вариант е да си платен гербописач на щат.

224

Анонимен

преди 13 години

Жив и здрав да е , не му завиждам. Това не са честни пари и щом може да спи спокойно - негови са си. Просто в живота за всичко си плащаш и за кражбите също и ако не човешкия ,другия божия закон ще го накаже! Затова и не му завиждам!

223

Ха ха ха ха ха

преди 13 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ. - АКО ПЛАЩАШ ЩЕ СИ ДОБРЕ,АКО НЕ ..... *** ЖАЛНА.

222

Анонимен

преди 13 години

САМО АТАКА !!!КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА АТАКА Е *** !

221

До 189

преди 13 години

Да беше почнал с това , че е бил директор на най-големия в Стара Загора сервиз - това обяснява много неща !

220

iliqn

преди 13 години

toq nedqlko trebe da go onodeme u guzo pa da vidi 6to e to..........dolu bkp vsi4ki sa bkp

219

Слушател

преди 13 години

до ГЕРБ до ГРОБ та значи казваш :"Твърдо ЗА ГЕРБ на идните избори.Смърт за всички червени *** "Боко - член на БКПЦвъчко - член на БКПЦецка - членка на БКПУмре ти половината ГЕРБ, бе пич!

218

Анонимен

преди 13 години

Тези от БКП, които окрадоха България станаха демократиот -,СДС,НДСВ...ГЕРБ...

217

Анонимен

преди 13 години

Ура за бат'Боко, най-после направи нещо за държавата - ГЕРБер ще прибере доста парички! Така де, то нали според тях самите, държавата - това е ГЕРБ и ГЕРБ - това е държавата! Затова е държавнополезно дело!