66

kostoviva

преди 13 години

ДО 63!Ало, 63-ти! Що не отидеш в Турция и да ти защитават там интересите и ***, за който пишеш че си даваме ние на руснаците в България. Ама обвини и тяхното правителство, че дават собственост на Русия за 30 години върхуатомните централи, които ще им построят и тогава едни такива интереси ще ти зашият отзад, че ще има да търсиш Родината-България и сънародниците-българи, които неизвестно защо хулиш .

65

Омерзен до дъно!

преди 13 години

Не знам кой какво изчислил, кой консултирал, кой подписал, кой какво казал, но ЗНАМ, че всички други държави ще се оправят и интересите на населението им ще бъдат защитени, а нас, за кой ли път, отново ще ни излъжат, ще ни използват, ще ни доизцедят, че на всичко отгоре и ще се подиграват жестоко! Омръзна ми! Да бях по-млад, веднага бих напуснал тази прекрасна, любима и толкова нещаства земя!

64

elica1204

преди 13 години

Гербаджии наистина се оказаха ***!Ще дозаробят всички българи и децата и внуците им да плащат за ток, който не ни трябва ... ако останем живи, де - защото като тръсне малко земята край Белене и като гръмне централата, няма да останат живи Българи да я доплащат !!!ЕГА ТИ БЪДЕЩЕТО !!!

63

до 60

преди 13 години

Турция ще си защити интересите за разлика от червената пасмина, към която ти принадлежиш! Вие не само си дваате ***, но и дообирате от изтормозеният българин, защото винаги сте си били шумкари и ******ли и за вас България не е родина!!!

62

Лилияна Андреева

преди 13 години

Строителството на АЕЦ "Белене" ще изсмуче парите на българите за инфраструктурни проекти в ХХ век: Магистрали, ПХречиствателни станции, Водоснабдяване и Канализация.Така ще си останем Ориенталски клозет, в който има само ток, но ако никой не е откраднал крушките!

61

silance

преди 13 години

И кои "независими" и "експерти" ще каканижат /неслучайно избрана дума/ т. нар. доклад от наша страна?

60

kostoviva

преди 13 години

Ало, до всички специалисти - многознайковци и русофоби :Като построят в Турция три атомни-кой ще ги построи, бе? Нали паклошите руснаци и Атомстройекспорт ще ги строят и ще ги експлоатираттридесет години като руски. На Турция тока ще бъде с преференциалницени, а на нас на каква цена ще ни го продават и как ще сме с рускатазависимост при това положение след десетина години, а ? Е няма страшно -по идеята на "зелените" ще фотосинтезираме нали ?!

59

BIG AL ::)))))

преди 13 години

ОБЕЩАНИЕНие, фирмите износителки на ток , от Позитано и герб, под мъдрото ръководство на Р.Овч. и другаря златев ,ОБЕЩАВАМЕ,Вие , българските граждани ИЗОБЩО да НЕ разбете, КОЛКО струва АЕЦ-а, на какви цени изнасяме, КОЛКО поколения българи ще го СТРОИТЕ и плащате ,има ли опастност и радиация , на загуба за България ли ще изнасяме, КОЛКО златни рубли сме "усвоили" , колко е нашето лапане и колко за съветските другари .......затова гласувайте за НАС -бсп или герб - няма значение и ..рупайте марули и пресен чесън, както и по времето на 'строежа" на ..комунизЪма ...Традиции трябва да има и НИЕ ще ги спазим ...)))))

58

гомес

преди 13 години

Борисов, Трайков и Дянков изпълниха заветната мечта на Гоцето и БСП!!!! РАЗБРАХТЕ ЛИ КУХ ***? Партията майка и нейните вождове, мечтаеха за пълна енерийна зависимост на България - е ще я получат, а ВИЕ ЩЕ ПАПАТЕ ДРЪВЦЕТО!

57

Обезпокоен

преди 13 години

Тез *** наистина ли смятат са реализират глупостта Белене ??!?!

56

ДО 47 ОТ НЕРВЕН

преди 13 години

Ние ЩЕ строим и Турция! Номера е, че ще сме напълно зависими енергийно от Русия - тя ще определя цената, тя ще взима парите! Това, което България ще трябва да плати, няма да го извадят от дръжавата а ще платиш ТИ И МНОГО ДРУГИ ХОРИЦА! Много прости хора има в тая държава! Май сте пропуснали часовете по география за сеизмичните области в България, което също говори за неграмотност!

55

ES

преди 13 години

Нормално,ES ne iskat турски депутати и са шамаросали боко.Във цяла европа народа се надигна срещу мюсюлманите и нас не може да ни подмине

54

Анонимен

преди 13 години

Белене тръгва,плачете БСП = ДПС =туркиш.

53

Распутин

преди 13 години

Прогнозна себестойност на ЕлЕнергията от АЕЦ-Белене:150лв./МВч=0,150лв./kWh!!!Сравни с по-долу(за който е в състояние да направи сравнение!!!)!

52

BIG AL ::)))))

преди 13 години

РУСКИТЕ ЗЛАТНИ рубли са , преносими ..)Пътуват и до Лондон, и из целия свят , та до ЕДНИ ГЕРБАДЖИИ няма да стигнат )))ТЕ, рублите , ще решат , при ТЕЗИ български управляващи, дали да има белене-стара руска бомба)

51

Безпристрастен

преди 13 години

До 39От къде се "пръкна"бе неграмотен русофоб? Не ми е ясно кой ти плаща да "редиш бисери " по теми ,от които нищо не разбираш,но ти казвам ,че си пълен ***.Скрии се за известно време и участвай в дискусии ,от които нещо разбираш.

50

Распутин

преди 13 години

В помощ на КОНСУЛТАНТА:Данни от: НАЦИОНАЛНА ДЪЛГОСРОЧНА ПРОГРАМА ЗА НАСЪРЧАВАНЕ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪЗОБНОВЯЕМИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ 2005-2015 г. Прогнозна себестойност на електроенергията към 2015г.:Малки ВЕЦ-0,030лв/кWh;Биомаса(средно)-0,050лв/кWh;(Биогаз-0,024лв/кWh; Биоотпадъци-0,060лв/кWh); Геотермална енергия-0,030лв/кWh; Ветрова -0,043лв/кWh; Слънчева -0,120лв/кWh.

49

до: ВЕЧЕ НЕРВЕН

преди 13 години

Каква разломна област, бе? Кой (освен Японците) строи в земетръсни зони???

48

Анонимен

преди 13 години

Марш на работа, ***!

47

ВЕЧЕ НЕРВЕН

преди 13 години

Да Ви е честито драги ДАНЪКОПЛАТЦИ! Дайте да съберем по левче, от всеки, ме да помогнем, за построяването на руска атомна бомба, на разломна облат! Дайте да дадем!МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ - БОЙКО БОРИСОВ, ДЯНКОВ И ТРАЙКОВ!