79

Анонимен

преди 13 години

Аве, шу--ууу,журналята-а. ЗнаЙти ли ,,Чи ваште писания са ка то на Емил Чолаков прогнозите . Ша вали ,ша вали, ама няма да вали - днес . Я днес ,я утре. И там прогнозата е същата

78

цар'ин

преди 13 години

КАДАФИ ВЕРОЯТНО Е МРАЗЕН И ЗА ТОВА : * Помощи за безработица - 730 $.* Заплата на мед. сестра - $ 1000.* За всяко новородено се плаща - $ 7,000.* за всяко ново семейство- $ 64 000 - да си купят апартамент.* В началото на частния бизнес - еднократна финансова помощ - 20 000 $.* Големи данъци и налози - забранени.* Образование и медицината - са безплатни.* Образование и стажове в чужбина на държавни разноски.* Вериги магазини за големите семейства - със символични цени на основните хранителни продукти.* За продажбата на продукти с изтекъл срок на годност - затвор.* Част от аптеките - с безплатно обслужване.* По отношение на фалшификациите - смъртното наказание.* Наеми - липсват.* Начин на плащане за електроенергия за населението - безплатно.* Продажба и употреба на алкохол - е забранен.* Кредити за покупка на кола и апартамент с облекчен режим .* Сделки с недвижимо имущество - забранени.* Закупуването на автомобил - до 50% се заплаща от държавата ,а за милицията - 65%.* Петролът е по-евтино от водата : 1 литър бензин = $ 0,14 . Кадафи показа на хората каква е жестоката истина за устройството на света и разпределението на неговите богатства,юдейско-масонските държави няма да му простят и ще го унищожатТой е заплаха за световният им ред,наложен на Земята силово и държащ в робство масовото население.Защото показа,че има и друг начин на живот свободен и задоволен,реално демократичен и неограничен,даващ на всички наравно Свобода и Бъдеще за децата им.А опитайте това в САЩ,Израел,,Англия,Франция и т.н....?!Фалшивият им и луксозен ред и живот е една Химера,като самите им пари Американският Долар,налoжен за световна разплащателна валута,но без реално покритие в злато.Колко много лъжи и алчност на едно място?! Хора...събудете се! На Кукловодите са им нужни роби и световно господство за собствено облагодетелстване.И всички начини са им разрешени,поради простата истина,че няма кой да ги накаже .Уви...!Играейки ролята на Световния Жандарм,Чичо Сам избирателно окупира и завзема за вечно ползване на суровините им суверени държави по целия свят,в името и единствено на алчността на световните империалистически корпорации и никакъв срам и сантименти. Светът върви уверено към своето собствено унищожение. А кой ще ни пази от Стражите ? Погледнете ставащото в Япония...?! Лицемерието и цинизма на капиталистическият морал ще ни затрие!

77

Beduin

преди 13 години

Клекнали са от Нато..Хора като Кадафи може да ги убиеш, да ги победиш...никога !..Ако решат сами да отстъпят, то е друго..

76

sas

преди 13 години

До 74През 1944 не сме клякали. Светът е бил разпределен още на срещите в Ялта и Техеран от Сталин, Рузвелт и Чърчил. Но прз 1989 не клекнахме, а се одупихме на америкатците. Тогава поне имахме право на избор. Срам.

75

другел

преди 13 години

обавен от: Анонимен преди 7 часа==Повярвай ми те и в България е нищо с това, което ви чака вас в Либия, арабски ***

74

клекна

преди 13 години

ще клекне къде ще ходи като запада вдигне самолети там разните ислямски конференции, арабски лиги африкански мюсли съюзи се свиват като пос.... куче. Кво некой алах ли очакваше да дойде и да спаси либия :Д

73

Анонимен

преди 13 години

"Ние клекнахме още 89 година. Вече 22 години клечим."Объркал си сметките. Ние клекнахме през 44-та, така че стават вече 67 години клечене.

72

Go

преди 13 години

Клекнал и се ... и..рал.

71

хорейшио

преди 13 години

Егати и лицемерите сте.Медицинските сестри били аморални и алкохолици.Ако започнем да осъждаме на смърт за това в бг няма да остане жив човек.А най-важното е че те бяха осъдени на смърт за умишлено заразяване със спин и заговор срещу държавата.Нямам думи за това помиярско поведение.

70

poaro

преди 13 години

Goliamo zaglavie,goliamo nesto ....."kleknal "...

69

Анонимен

преди 13 години

До 59: Ами ти хубаво ни пращаш в Либия, ***, ама на тебе дано *** ти изкарват журналистическата пенсия.

68

Beduin

преди 13 години

Йаба даба дууууууууу Кадафи напред хо хо:)))айдиии диби диби дуууууудайте ми развратни джуджета :))Негодници са от Нато , коварни змии , лицемери и герои на Чезаре Ломброзо

67

Ей

преди 13 години

Според достоверен источник Зума предлага интелигентен начин за спиране на войната. Събират се Саркози и Кадафи, вадят ги и ги слагат на масата - чийто е по-голям, печели войната.

66

Анонимен

преди 13 години

Клекнал, ама да се изтропа в личицето на "миролюбивите защитници на демокрацията и свободниите кражби на петрол от страните от третия свят"!Затова е клекнал!

65

Рокшилд

преди 13 години

Хаа то руснаците клекнаха преди 20г. та някакав си *** и 4 милионната му държавица ли няма да клекнат!? Да си диктатор в днешния еврейски свят е абсолютно самоубийство!

64

Анонимен

преди 13 години

Марш на работа, ***!

63

Анонимен

преди 13 години

До Иван - ами чети руските новини. Правят разни комисии - едва ли не да ревизират резултатите от Втората световна война, която беше спечелена от Русия, начело със Сталин. Гласуването им в съвета за сигурност. Започвам да си мисля, че се чувстват слаби

62

иван

преди 13 години

анонимен за всичко си прав но за русия бъркаш

61

qqq

преди 13 години

деградирали или не, алкохолици или не - когато това се случи,няма значение какъв си-просто гниеш като псе.в крайна сметка си просто ЧОВЕК и ако не си го заслужил реално....абе ти простичък ли си 57-ми че съм тръгнал да ти се обяснявам-като ти е толкова под шапката и морала-жив и здрав:) пийй една ракия и напсувай всички пак:)

60

петре

преди 13 години

Когато Кадафи е управлявал държава сегашните политици дето се опитват да го прецакат са били на мъдан на сбор .