77

Tina

преди 13 години

Злоупотребяваш!!!Както се разбра, много дечица остават без лечение, защото са оставени извън списъците за финансиране, за да има Държавният фонд за лечение на деца излишък. И защото от парите отделени за деца са крали ЦИВИЛНИТЕ управляващи.

76

фелд-маршалът

преди 13 години

Знаете ли за милион и половина .. колкото струва плаването на онази гемия на месец ... за тези пари ще се спасят животите на 10-20 български деца в тежко състояние. Замълчете !!!

75

фелд маршал

преди 13 години

Онкоболните ни редовно нямат лекарства , родители и телевизии постоянно правят смс кампании за да съберат пари за скъпо-струващи животоспасяващи операции на дечицата си... пенсионерите мизерстват и ядат само боб и хляб ... и на този фон ние имаме издръжка за милиони, за да поддържаме тонове желязо ( танкове, самолети, хеликоптери и тъпата ни ръждясала фрегата ) за да имаме "армия" която трува 1.5 милиона на месец по време на плаване. Това е супер мега грозно и цинично и е жалко !

74

фелд маршал

преди 13 години

Стига с тези биткаджийски легенди .. в днешно време войната се води повече с дистанционно от колкото от "храбрия български войник" И какво като е храбър ? Те крилатите ракети "Томахоук" не правят разлика. Виждал съм афганистанци и иракчани как мятат каманаци по танковете на американците .... и ние ли така ще се борим ако някой ни инвазира ? Ще се целим с прашки по стелтовете ли ? *** ! Милиони левове на вятъра... за война и за смърт ... вие сте *** ! Промити военни мозъци и кукавели

73

Tina

преди 13 години

До 72: Мирът винаги е правилният избор! И България върви по този път.Но запомни добре, че не всички мислят като България.За това е добре да има кой да пази Родината и народа си!Ако не знаеш - това е ролята на армията.

72

horus

преди 13 години

Цитат "Война винаги ще има !" - Превод: Заплахи за война и войни винаги ще има за да може да има тлъсти заплатки за военните *** и търговците на оръжие ! Най - мразя подобни *** фуражки които причисляват войната към неизбежните природни катаклизми като земетресенията например ! Война фуражко кретенска, винаги ще има защото *** като теб искат да има ! Оръжията не убиват хора, хората убиват хора !

71

ввв

преди 13 години

от ЕС най вероятно повече ще изгубим приятелю!!!

70

Анонимен

преди 13 години

в турция като се роди бебе момче и веднага го записват в армията . трябва да сме благодарни на кюрдите в турция които са 15 от 73 милиона и създават напрежение и конфликти и за това че все още има време да наредим нещата в наша полза . иначе ще заприличаме на второ косово и сърбия . за една малка бедна и слаба страна като България най силното оръжие е дипломацията . да сме благодарни че го има Европейския Съюз и сме под крилото му.

69

Анонимен

преди 13 години

do:67 po golqmo predatelstvo ot tova ne bi moglo da ima. sega stava sa6toto i v bg. no pri eventualna voyna nikoy nqma da si tro6i glavata za balgarite.

68

Анонимен

преди 13 години

Защо в Турските вестници е написано, че 90 % от АЕЦ Белене е продадена на Русия? zna4i ima ne6to koeto ne go znaqt balgarite.

67

Хитър трик

преди 13 години

При такава армия все едно, че нямаме армия, която да противодейства ефективно. Исландия например няма армия и е сключила договор със САЩ срещу това янките да имат там бази, а в замяна да ги охраняват. Първо хората спестяват пари от данъкоплатеца и втора недават жертви нито в мирно време, нито пък изпращат свои войници в размирни райони.Трето осигурява се работа за местното население, четвърто американците си харчат парите там.Пето нашите каки няма да ходя да печелят в чужбина, а ще си лягат тук

66

Анонимен

преди 13 години

BALGARSKATA ARMIQ SE ZAMESTVA S AMERIKANSKA, SLED EDNO DESETILETIE I BALGARSKOTO NASELENIE 6TE SE ZAMESTI S AMERIKANSKO.

65

DO:1

преди 13 години

Някой може ли да ми обясни какво правихме в Ирак, и какво правим в Афганистан сега?И колко ни струва това, тъй като сметките в края на крайщата ги плащаме ние?AMI SLUGUVAME NA AMERIKA. TAKA 6E E KATO SI IMAME AMERIKANSKI AGENTI V UPRAVLENIETO KATO BOYKO

64

Пинк Флойд

преди 13 години

Парите за военните са пари хвърлени на вятъра. МИР баце е истината.

63

Блъско

преди 13 години

че ние имаме ли армия ,че и съкращават и разходите дори ,и се чудя за какво ние това министерство на отбраната,че и министър да храним-Винаги воените са били *** на държавна ясла

62

Планувано е

преди 13 години

Планувано е България да няма боеспособна армия, няма вече наборна служба, няма танкове, няма ракети, няма обучени хора само 1, 2 бригади, в гърция още ходят по 6 месеца на военно обучение, всички военни подления покроай кото минахме точно преди 2 дн си баха функциониращи, за разлиак от нашите, които са в тотална разруха, закрити, в процес на закриване.

61

Юберменш

преди 13 години

Цитат от изказване на Аню Ангелов от миналата година: "Възможността България да бъде въвлечена в мащабен военен конфликт е пренебрежително малка". Една година по-късно, Близкият изток се тресе от войни, а в Египет вече скандират анти-израелски лозунги. България е част от НАТО, което е организация с колективен характер и ако една членка влезе във война, другите няма как да си траят. Армия винаги ще ни трябва, защото войни ВИНАГИ ще има.

60

55

преди 13 години

то не остана армия, погрижиха се за това

59

ЕВАЛА 53

преди 13 години

ХАХАХАХА ТУКА БИЛО МАШИНА НА ВРЕМЕТО САМО 4Е САМО НАЗАД МОЖЕ ДА СЕ ДВИЖИ ХАХАХАХААХАХАХАХ ЕВАЛАТА 53

58

Tina

преди 13 години

Нека да се въведе нова техника в армията.Но старата да не се унищожава, докато не е 100 % заместена!Да оставиш армията без въоръжение и да чакаш да се превъоръжиш модерно кой знае кога е или глупост или предателство.