420

желание

преди 13 години

Затваряйте капаците на контейнерите за ***! Не са излишни!

419

леле мале

преди 13 години

Събрахме ***! *** минаха събраха железата и картоните и *** си стои около кофите.Българска организация.Щяхме за един ден да изчистим днес е вторник и *** си стои не прибран.И това ако не е българска работа.

418

Jordan

преди 13 години

Не се *** с нас, щото който ни закачапосле не успява да се върне във мача.Скапана държава, некадърни политици,На сериозно са се взели и не понасят бъзици.Отпуснали са *** в тежки кресла,въобще не подозират, че ги чака тесла.Кой каква кола си купил, кой коя решил да ***...Време е някой да изхвърли ***!цитат от No Mercy

417

kleopatra

преди 13 години

НЕКА ДА ИЗЧИСТИМ *** - OK neka purwo da zapochnem ot parlamenta

416

столичанка

преди 13 години

И защо беше това??? Елате на Денкоглу и Асен да видите - целия събран *** в найлони още вчера следобяда старателно се провери от множество *** с колички и в момента (10.04.2011 г, 21, 30 часа) все още стои несъбран, пликовете са изсипани и всичко се търкаля по улицата. Нощес и днес учудващо имаше свободни места за паркиране, така че спокойно можеше да спре камион и да го прибере.Звънях по обяд по телефона - имали затруднения с прибирането. Ми като имат затруднения що карат хората да чист

415

чистач

преди 13 години

Нека да изчистим ***! Звучи страхотно.......първо из парламента, президентството и после в съда ли ще чистим или в обратен ред? Аз взимам мотика, да разчовъркам по-добре, метлата ми идва много лекичко някак си.

414

Кучето от Обеля

преди 13 години

А, не, няма да чистя, кметице! Не мърся, не храча по улиците, не плюя дъвки, не хвърлям аристократично фасове, не си чистя на светофара пепелника от колата, не люпя семки (не съм селяндерталец нито ***), не освинвам квартала като фирма за "саниране", не се реша от балкона, не си хвърлям презервативите от прозореца, не тръскам метлата навън, не дращя *** графити, не рева с мотор... ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ И НЯМА ДА ЧИСТЯ НА ПРОСТАЦИ, КОИТО НИКОЙ НЕ ГЛОБЯВА! Няма време от виенски балове! Но търси балъци

413

ns

преди 13 години

Тази статия е мног *** начин да се прави реклама на политическа партия - БСП. Още малко да бяхте написали, че те го организират.

412

Анонимен

преди 13 години

Точно тези,които чистят те пазят чисто.Лошото е,че като изчистим след седмица-две пак ще е мръсно.Защото ще има пак хора,които няма да им направи впечатлението,че няколко човека са си направили труда да е чисто.

411

Анонимен

преди 13 години

Така си е.На нас дори ни се смяха с цяло гърло съседите от блока като ни видяха с метлите и чувалите.Как ни се смяха просто не е истина!"Загубенячки" и "смотанячки" ни викаха точно тези които си изхвърлят шишетата и дамските превръзки от прозорците.Даже имаха наглостта да ни посъветват другия месец пак да слезнем да направим оборка,пак щяло да се напълни.Няма оправия!

410

щирлиц

преди 13 години

За политиците ли става дума?

409

готин

преди 13 години

Много по-добре е да пазим България чиста 365 дни, а не да я чистим първата събота на април. Още повече - сигурен съм, че днес да чистят са излезнали хора, които по принцип пазят повече, а тези които замърсяват, са си чешали м****е и ваг***е.

408

Лазаринка Колева

преди 13 години

Днес почистихме цялата градинка около блока.Събрахме два чувала ***.Сега е много чистичко и приятно и обмисляме да си построим беседка.Няма да мога да мигна тази нощ,толкова съм щастлива!

407

bg

преди 13 години

Да изчистим *** от парламента,да го махнем по далече

406

Анонимен

преди 13 години

Трябва не да чистим, а да си хвърляме *** където трябва!

405

Анонимен

преди 13 години

Днес аз пък се наспах!Отпочинах си добре.За съжаление не успях да се включа в мероприятието,но около нас по принцип си е чистичко,защото си поддържаме хигиена.Не цапайте братя и сестри и няма да ви се налага да чистите.

404

до 406

преди 13 години

Ето заради такова мислене този народ много е страдал, страда и ще продължава да страда!

403

-----

преди 13 години

Този ленински съботник е за парлама."Айде хора,дайте да почистим".Селяни ли сме?Наивници с метли и лопати.Когато е да се организираме за протест и да си търсим правата не можем да съберем и сто човека,а за да ни покажат по "телевизора" и да се съберем на купона почваме да се тупаме в гърдите с "***,***"...Айде моля ви се!Който си е нямал никаква работа и се е разтъпкал в парка-браво!Браво и на тези,които са си оползотворили деня с нещо по-смислено.

402

до 404

преди 13 години

Типичен български мързел! Хора, сменете си чипа, не закъснявайте, работете и чистете! Не чакайте месии да ви оправят!!! Ако продължите да сте такива каиши ще напусна тази държава, аман от простащина!

401

-

преди 13 години

Що да чистя?Не стига,че плащам такъв здрав данък смет,ами ще се нагърба и да чистя и то в съботния пролетен ден,вместо да си гледам кефа!Нека тези,които се правят на големи чистници и еколози да си губят нервите,аз пък ще си почивам.Фандъкова да не се прави на интересна,това е работа на общината.Между другото аз и не цапам,хвърлям си *** където трябва.Защо да чистя на ***,Пульо и Атанас?