408

Станислава

преди 13 години

До [419]: 899, не си прав. Любимите ти руснаци искат да ни пробутат договор от типа "вие подпишете, пък после ще ви кажем колко струва". Трайчо поне има доблест и достойнство да защити интересите на страната.

407

Пешо

преди 13 години

Трайков ще удържи, той е стабилен и сериозен. Няма да си хвърли оставката при първата по-сериозна трудност, която му се изпречи.

406

рокер

преди 13 години

Здравейте червени **далчета!

405

Стамат

преди 13 години

Как може да гласувате доверие на калоянска *** като Бойко ! КОМУНИСТ,СЪБИРАЩ РЕКЕТИ ГНУСТ, ЦАРИСТ ,ЧЕНГЕ ,С ДВЕ ДУМИ ПЪЛЕН ФЕКАЛИЙ!!!!!! И стига сме гракали трябват деиствия и то крайни ! До дъно да се оринат всички искуствено сложени демократи !!!

404

MESSIAH

преди 13 години

Като цяло хората не са *** и в конкретния случай предатели са СДС и БСП които политизират толкова важен и мащабен проект и правят жалки и неуместни опити да измъкнат предизборни дивиденти,което естествено ще им донесе по скоро негативи. Ако не могат да бъдат полезни не трябва и да спекулират с бъдещето на идните поколения.Може всякакви да са ГЕРБ,но поне доказаха чест и добронамереност каквито липсват в управлението от 22г и не дължат обяснения на толкова пошло-скалъпени обвинения.

403

Анонимен

преди 13 години

dolu gerb borisov i ti mente kato vsi4ki mahai se

402

ss

преди 13 години

Какво значи , че е питал някаква си коалиция. Това да не са някакви тайни - това са договори. Написани! Подписани! За колко ? *** ли сме ? Или ни мислят за ***? Съвземи се бе Бойко, свърши се . Докога ще приказваш простотии? Ами министрите ти? Това да не ти е игра ? Това е държава. България! Стига сте си играли на държавници! Вървете си , или направете нещо накрая! Историята не помни предателите!

401

899

преди 13 години

ТРАЙЧО ДА ХОДИ НА МАЙНАТА СИ. АМЕРИКАНСКА ***. САМО СССР

400

африкански

преди 13 години

положението ще се оправи ако г-н борисов назначи на мястото на трайчо по подходящ-например слави трифонов,който има стабилни връзки с редица обществени и държавни дейци от цял свят,които са били участници в неговото шоу.иначе още дълго ще бъдем свидетели на разигравания правителствен цирк.

399

Край

преди 13 години

Герб това герб онова - айде стига. Такъв субект - Герб не съществува. Това е една пасмина от кариеристи обиколили по десетина партии през тия години само и само да са около свластта и благинките. Има идеалисти комунисти, идеалисти социалисти, седесари и пр. Обаче а ми опишете идеалист - гербаджия. Освен некоя фризьорка от надежда влюбена в кандидат диктатора.

398

тиквеници

преди 13 години

тия ако се задържат до края на мандата това значи национална катастрофа!!!

397

Владо

преди 13 години

И Трайков и Плевнелиев са хора министри поканени лично от Симеон Дянков.Ако Бойко застане срещу най-можещите си хора от кабинета с какво ще се запомни това правителство ?

396

Даола

преди 13 години

Самият факт, че министър Трайков не се уплаши и не се отказа от позицията си ,вече е нещо достойно за уважение.Може след 2 месеца той да се окаже прав.Не сме специалисти и не запознати с текста на договора.

395

Анонимен

преди 13 години

Тоя от злоба, чак си е изял горната устна!

394

Анонимен

преди 13 години

Работата е ясна Трай бабо за хубостДа бе мирно стояло не би чудо видяло

393

Анонимен

преди 13 години

Трайков е един от малкото успешни министри в това правителство и високо интелигентен човек,аз вярвам в казаното от него.

392

Благо

преди 13 години

Еееей! Неграмотни сте, бе! Какво е това заглавие? "Борисов: Остава Трайков да си трае" или "Борисов оставЯ Трайков да си трае"?

391

Hahaha

преди 13 години

Трайков бил защитавал "националните" интереси. Такова нещо у Бугариа нема. Има наши и ваши интереси. Нема национални. Затова сте на това дередже.Важното е на Вуте да е злеВетъра духа силно у Германиа и Холандия, там е добре за ветърни генератори. Слънцето грее силно в Испания, там слънчеви батерии. И в Гърция, и в Турция силно слънце, ама слънчевите батерии са доста скъпи.А вие у Бугария? Хамериканците и евреите ще ви построят АЕЦ на куково лето! Бунаци!

390

Анонимен

преди 13 години

Герб да си ходят повече никога няма да гласувам за Герб

389

До Бойко Борисов

преди 13 години

Бойко, ако искаш народът да ти повярва и да имаш доверието и подкрепата на Евроатлантическите ни партньори, дръж се за младите, ерудирани и непокварени хора като Трайков, Плевнелиев и Дянков ! България има вопиюща нужда от министри като Трайков ! Доблестен защитник на българския национален интерес, високо ерудиран, аналитичен, пестеливо точен в оценките си, принципно последователен в действията си ! И въпреки обструкциите, които му правят, показва корав мъжки характер !