27

1

преди 13 години

Кое точно не е вярно от мнението ми бе шушумиги?Много добре знел,как да оцени хубавите неща,шматка,ако бяха само те ,щеше да ми оцениш да не казвам кое:)Казвам това,на базата на моя опит,случвали са ми се много лоши и много хубави неща,не може само от едното ,такива хора не съществуват,само при едни е по-ярко изразено при други не толкова,и някой изживяват нещата по-емоционално,други са по-големи темерути...шарен свят,но принципа си е един:)

26

мен

преди 13 години

Искам такива очила!

25

Parcuc

преди 13 години

Всяка вечер на покер масата звездите ми го говорят ама програмиста където раздава картите е много подъл

24

Анонимен

преди 13 години

Повечето основни и важни неща в живота ни, не зависят от нас, така, че настройката според мен е без значение за това какво ще ни се случи...

23

аноним

преди 13 години

До 10-много добре си го написал.Поне половината ден ще се чувствам по-добре от обикновенно.

22

Гери

преди 13 години

Когато ни се случи нещо лошо и неочаквано се сещаме за простичките неща в живота само тогава може би ги оценяваме ,нищо случайно няма в живота,когато се роди човек на челото му е писана съдбата , само че ние не можем да я прочетем .Късметлийси ДЕН на всички.

21

Анонимен

преди 13 години

Ако престанем да се страхуваме от бъдещето само ,защото е неизвестно,ще се превърнем в смели и решителни хора.Всеки следващ ден е по- добър от предишния.Действайте ,както го чувствате и не позволявайте на никой да ви влияе.

20

КОКО дo rij

преди 13 години

Благодаря!

19

Kuzmich

преди 13 години

Екипа от Днес.бг !!! Моля Ви да спрете с такива измислени теми и се захванете с нещо по-сериозно.Толкова новини има в другите сайтове ,а Вие още спите .

18

Ван

преди 13 години

Много *** статия. Жалко за интересното заглавие.

17

нел

преди 13 години

...ПСИХИАТРИЙТЕ СА ПЪЛНИ С ОПТИМИСТИ.....

16

ффф

преди 13 години

Спирам да влизам в днес.бг.С тези *** реклами смао късат нервите на хората.Разбирам ,че трябва да печелят ,но е адски досадно.!!! Половин час не мога да си заредя страницата и някакви тъпизми!!!

15

Анонимен

преди 13 години

1Браво за разбирането на това което ни заобикаля.И в същото време жалко че народеца(личи от безумните коментари по твой адрес) е толкова ***.Но тези докараха Тиква да ни управлява.А именно неуки и арогантни селяни.

14

13

преди 13 години

Пазаруването удължава живота е доста по-безмислена. ХАХА

13

Анонимен

преди 13 години

Статията е доста безмислена и изпразнена от съдържание.Изобщо бълвоч с който да се запълни страницата.

12

ас

преди 13 години

ООО и аз слагам такива очила като испия 5-6 гинеса с детелинки в пяната :Д

11

галактика

преди 13 години

Не разчитам на късмет. В особени ситуации просто се настройвам на вълна, че нещата трябва да се развият по справедливия начин и понякога това става така. Дано не Ви изглежда налудничаво, може би ми е самовнушение.

10

Зайо

преди 13 години

Късметът е много относителен - англичаните вярват, че черната котка носи хубав късмет, ние - точно обратното. Късмет не е само да си намериш 10лв. на пътя или да си купиш последния билет за очакван концерт. Късмет е да си здрав, да имаш любими хора, работа, дом и причина да започнеш всеки нов ден с усмивка. Но ние сме склонни да недооценяваме това, което имаме.

9

две

преди 13 години

ЕДНО, - г л у п о с т и на дървен философ. Селски мъдрости и номера. Манипулант, прикарващ хората към примирение с лошото. Аз, пък и повечето хора, много добре си оценяваме хубавото и без наличието на злото. Защото имаме ум да преценяваме хубавото и честност да признаваме доброто.

8

Танатос

преди 13 години

Защото у нас след 1990 година само хора с много, ама много голям, изключителен късмет, могат да оцелеят сред огромната хищна *** от "политици", "държавници", престъпни богаташи - най-често химически смесени с двата предишни вида, и г(ъ)зоолизваща, проституираща и неграмотна журналистика. И то ще да е едно оцеляване-е-е-е = умираме бавно (Ех, Богдана, и ти беше, и ти пееше сред и за тия, които ни умират бавно сега, хайде пак ни попей! По реститутски. С пълна уста.)