9

мед.сестра

преди 13 години

Честит празник скъпи колежки,да сме живи и здрави и тъй като никой не ни има тук за хора на 20.04. заминавам за франция.Там 8 меаеца ще уча език и започвам работа като сестра.Който може да се спасява, в чужбина ни ценят.ВЕСЕЛ ПРАЗНИ КОЛЕЖКИ!!!

8

до DA

преди 13 години

Защо не станеш и ти свещеник,че да видиш дали е много лесно та си взел да коментираш.Не всички свещеници са под ТВОЯ знаменател,мисли преди да пишеш!

7

Анонимен

преди 13 години

мадсестри и попове.все от бранша

6

да

преди 13 години

БПЦ е тъпкана с пари,тя е държава в държавата и живее на гърба на вснички данакопладци.....до кога тези .......няма да плащат данаци.....взимат от всякъде-апартаменти,ниви ,пари в брой-мафия в расо

5

Анонимен

преди 13 години

Това така наречено,,правителство,, си оаква всичко както си поиска.Явно някой сънува нещо и после го експериментира.Е,поднесохте баницата, пък сега се реве само....Щуротии нашенски..

4

Анонимен

преди 13 години

Честит празник! И дано най-сетне някой умник у нас се сети за тези нещастници ,че и те са хора на този свят.А колкото до връзката им с поповете,то е ясно и едните и другите ,,четат,, за здраве!

3

Анонимен

преди 13 години

То па кое ли е направено за повече от 10 дена в това правителство... Верно май никой не знае кво прави, пълна трагедия...

2

7 април

преди 13 години

Първо - честит празник *** здравните работници - в случая медицинските сестри !Но защо винаги ги слагате с поповете ?

1

истината

преди 13 години

Заплащанията са кръгла НУЛА!, за оплакване сме!