193

Слави

преди 13 години

Първанов лъже и маже. Трайков бил уведомен. Нали именно Трайков му е забранил пред свидетели да подписва точно варианта, който е подписал.

192

гост

преди 13 години

г-н първанов нее далеч от истината че на са се събрали да се обичат ,нодоколкото ебания народ си спомня това го каза един друг човек и това не беше той.а нормално е когато началник и подчинен не се понасят подчинения ако държи на достойнството си да си подаде оставка а не да търси причини и извинения да остане на работа.от коментарите става ясно че г-н Трайков мисли и работи за интересите на България.интереснотогава г-н първано за чий работи.

191

Анонимен

преди 13 години

Хайде правителството да изкара на открито този пуст договор с руснаците, да видим кога и какви неустойки им дължим, какви са разчетите по цената, какво точно е подписал този Първанов, дали го е подписал наистина, кой го е упълномощил, ако не е упълномощен, как тогава подписа му важи???!!!!!!!! Къде са журналистите да зададат тези въпроси на премиера? Май е време да излизаме на улицата.

190

НФБ

преди 13 години

питам за пореден път какви са комисионните на участниците в преговорите? видяхме какви комисионни е получавал цметанов покрай неговите апартаменти...видяхме и чухме за комисионните на Доган..Явно се става министър депутат президент единствено заради тези комисионни иначе мижава заплата от 3000лв!Това е истината за политиката и мръсните пари които се получават под масата с кодово име комисионна и които се плащат от стадото български Уфси!

189

Килъра

преди 13 години

Браво на човека,че е подписал с руснаците!

188

Анонимен

преди 13 години

След цялата тази бъркотия всички трябва да си подадат оставките. Чувстваш се много гнусно и безсилно гледайки какви хора ти решават съдбата. Само помия се плиска и нищо друго. Невежи властници, надхитрящи се един друг. Гадост.

187

Анонимен

преди 13 години

Много ми е странно защо от БЕХ мълчат. Там дали въобще някой работи или само си карат туарегите. Бат Бойко нали ревеше като змей, че ще махне БЕХ, но с такъв кадър като Красимир Първанов ще махне енергетиката май.

186

реалист

преди 13 години

ВСИЧКИ ТИЯ ТАРИКАТИ ДА ХОДЯТ ДА КОПАТ КАРТОФИ! ПИНОКИО ДА Е ПРЪВ И ДА КОПА ЗА ДВАМА !...Ей, кой ги докара тия смешници и що не си ги прибере?

185

TOM

преди 13 години

BOIKO E KRADEZ CTIGA C TOIA GENOZID NA BACTANIE

184

дидо

преди 13 години

Тоя Красимир Първанов след като испитва неприязън към началника си МИНИСТЪР ТРАЙКОВ, да си подава оставката. Навсякъде в цивилизованите страни е така. Не може хем душата в рая хем х******** в п************. Да си ходи тоя Първанов защото и той е догорчал много на народа.

183

ПРАВ Е 179.....

преди 13 години

...НЕ ДЪЛЖИМ НЕУСТОЙКИ НА РУСНАЦИТЕ!ЯДРЕНИЯ РЕАКТОР Е ПЛАТЕН ...И МОЖЕ ДА СЕ МОНТИРА В АЕЦ-КОЗЛОДУЙ!НЕУСТОЙКИТЕ СА .....ПЪЛНА ЛЪЖА!ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА---ЗА ДА СТАНЕ ДАЛАВЕРАТА С АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ДА СЕ ИЗТОЧАТ ПАРИ И ....ВЛАСОВИ РЕСУРС!СЪС "СТРОИТЕЛСТВО"......СЕ ПРАВЯТ, НАЙ-ГОРЕМИТЕ ПЕРАЧНИЦИ И ФИНАНСОВИ ДАЛАВЕРИ.....!ТОВА ГО ЗНАЯТ И ДЕЦАТА!В АЕЦ-а......БЕШЕ БКП/БСП --СЕГА Е РЕД НА Б.Б.!

182

мин.ТРАЙКОВ....

преди 13 години

ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРИН!САМО ТРАЙКОВ , ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

181

Анонимен

преди 13 години

Трайков единствен застана на български и държавнически позиции.

180

Анонимен

преди 13 години

Ако беше американски инвеститор в Белене, същият този ТрТР щеше да продъни ефира в хвалебствия. Ксенофоби и русофоби се надвикват...

179

Анонимен

преди 13 години

Трайчов докладва само на Уорлик.Той и жена му са всеко парти на амерканското посолство, а през уикенда в Диплом клуб с Уорлик.Факт е, че Уорлик влиза и излиза при Трайчо без да пита.

178

kitaec__

преди 13 години

Министър Трайков показа,че е лоялен спрямо българския народ и Европейския съюз.Същото не може да се каже,за руското *** бойко борисов,който застана до първанов,в редицата на националните предатели

177

7

преди 13 години

Тук гледам твърдят че Трайков бил пряк шеф на Първанов, защо никой не си направи труда да отиде на страницата на НЕК и да види за какво става дума. За ТЗ те сте ли чували :) НЕК е ЕАД като собственик на капитала е БЕХ, и всяко търговско дружество си е самостоятелно ЮЛ.

176

170 продължение

преди 13 години

Ако Борисов бе взел това решение суверенно и убедено, тогава можеше да поеме и отговорността за него. Фактът, че гледа да се изхлузи от отговорност, обаче е още едно свидетелство, че това решение му е наложено "отгоре" от руския енергиен губернатор на България Валентин Златев. Известна е дългосрочната зависимост на двамата най-висшестоящи български политици сиамските близнаци Георги Първанов и Бойко Борисов от пълномощника на руската енергийна олигархия Златев.Тази зависимост днес излиза наяве посредством диктата, който Златев упражнява върху ключовите политически решения в България, включително по АЕЦ "Белене".

175

Г.МИнчев в Дневник

преди 13 години

"Зад скандала с разменените маски на премиера Борисов и чиновника Първанов по проблема "Белене" стои твърдото решение на руското енергийно и ядрено лоби в България АЕЦ "Белене" да се строи на всяка цена въпреки "Фукушима", въпреки заробването на страната ни за десетилетия, въпреки очаквания енергиен монопол на Русия върху България, ограничаващ за столетие нейните стопански и политически решения.Това са двете измерения на скандала:

174

Тъпанари

преди 13 години

Никакви неустойки не дължим на Руснаците. Тези нещастници единственото което умеят е да шантажират и руските *** запяват в общ глас НЕУСТОЙКИ ТА НЕУСТОЙКИНищо не дължим на Руснаците има съд да си търсят неустойките в Женева - ще получан оная работа.Само, че "българи" *** работят за тях като този руски възпитаник Първанов.Изглежда и други от правителството очакват да се смърсят от договора и работят за руснаците. Сега ще се хванат за ръчичка с Р.Овч. и Гоце и ще запеят заедно