37

ТОНИ

преди 13 години

Нищо не е предадено! Има търговски правила и споразумения които стесняват безкрайните уговорки.Строежа е стартиран в края на 80 г. и условностите и шикалкавенето е към своя край.Предател е тоз антидържавник който подписа съгласие за закриване на реактори за 5 милярда.Трайчо е една минжатурка където шикалкави, имитира дейност и нищо конкретно не е договорил, ничий интересе не нарушава и не защитава. Щом като има варианти от продлжили -5 дни преговори и пак съществува неяснота, само по себе си говори за липса на държавност и бягане от отговорност от министър на енергетиката и т.нн. Щом като я докарахме да уточняваме в конферентна връзка парафа, нормативно, калиграфски какви тежести носи на това ниво- трябва светкавично да си обират партакешите!Трайчо е гола вода!

36

!

преди 13 години

Тези критики от страна на ЕС са подли инсинуации, още малко и ще кажат, че приятелите (които са и спонсори) на президента са крали пари!

35

анонимен

преди 13 години

Тъпите комунисти пак най-много краднали през управлението си 2009-та. *** как ще ги интегрираме като тъпите комунисти от БСП и ДПС им дават лош пример. Кажи бееее педи Станишев що така твойте партийци така яко крадят от европейските пари бееее *** скапано, комунистическо , в устата е-бано?!

34

da

преди 13 години

si xokat pei li si penke le koi li te sluha samo prikazkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiProvetrqvat si dyxa

33

A.

преди 13 години

Да, така е -кандидатствах с проект по мярка 112 и абсолютно не обосновано го отхвърлиха. Още в подготвителната фаза -до като набавях документите служителите в разплащателна агенция се опитаха неколкократно да ме откажат да кандидатствам с ирони подмятания- "вярваш ли че ще стане?!". Проекти които бяха одобрени -не са издържани по никакъв начин и документално и фактически, знам три такива със сигурност.

32

IVAN IVANOV

преди 13 години

Pak vie ste si pravi a te lujat kak ne vie sram i ne vie obidno ami ot tova vie oshte poveche imate usta mejdu drugoto vsichki znayat che bulgarite sa podli i kradlivi.

31

Анонимен

преди 13 години

Безбожието и липсата на страх от Бога ще затрият българия!RIP

30

Анонимен

преди 13 години

Никакъв контрол,некомпетентни ,*** и неграмотни чиновници,дебело връзкарство на местно и държавно ниво и здрава мафия във всички сектори, свързани с големите мангизи,например възобновяемите енергийни източници.Направо да идват тук евро чиновници, защото иначе нямат край кражбите.

29

gotin

преди 13 години

Za6to da pravqt vsi4ko kakto si my e reda pri polojenie 4e im e po lesno da mamqt,maloumnici !!!

28

Знайко

преди 13 години

Важното е, че Друмев е оправдан,а основният свидетел по делото беше Владимир Карамишев,негов заместник и всъщност основен директор на САПАРД от създаването и до 2009 година.В момента същия не е търсен и закачан от нито една служба.

27

ФАКТ

преди 13 години

ЧЕРРРРРРРРРРРВЕНИ ККККККРАДДЛИВИ БООООООООООКЛУЦИ!

26

Анонимен

преди 13 години

Окалинчване...

25

ДО: GOSHO

преди 13 години

Въпреки че ми е ясно колко *** хора има във България, тези които гласуват на изборите за БСП, ДПС, Първанов, които си хвърлят *** по улиците и от балконите и после се оплакват, че навсякъде е ***. Не мога да разбера как не можете дори да прочетете че става дума за 2009та ГОДИНА. Не за ГЕРБ, не за Бойко (не че съм им фен), но просто, ЧЕТЕТЕ ПЪЛНАТА СТАТИЯ, ВИЖТЕ ПЪЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ, преди да храните и плюете като GOSHO (*** N.12)

24

Това е положението

преди 13 години

Няма как, това е положението, при условието, че в Министреството продължават да назначавт вскяква кадри на експертно ниво с специалсности далеч, далеч от проблемите на българското земеделие! Хора които са завършили математика или пък минногеоложкия университет се подвизават като основни кадри, и то в най-различни направелния. тези "експерти" вземат доста добри заплати, ходят най-редовно в чужбина под предлог, че са най-вещите в областта на земеделието! Хората с земеделско образование са доста ***

23

ES

преди 13 години

В ES sa vsi4ките корумпирани,наскоро журналистите ги изловиха така че тишина господа европейски крадци

22

Анонимен

преди 13 години

Имам един познат, човек на БСП, известно време преди изборите той кандидатства за 18 проекта, в материя от която бъкел не разбира, и печели 16 от тях. Чакаха над двадесет и пет милиона, (говорим за малка, неизвестна фирмичка) но успяха да докопат само около осем милиона. Ето така се храни БСП докато не е на власт.

21

norm

преди 13 години

Червенотиквеничковчетата четат критиките на европейските депутати като дявола евангелието,така им е по-угодно,как иначе да обвинят други в кражби,за да оневинят своите.Да припомня само:ЕК 2008 год.спира програмата поради кражби/хванати са включително и президентски приятели/и я възстановява септември 2009 год.при друго правителство.Това са фактите,давайте сега с минусите,безмозъчни.

20

мда

преди 13 години

16, и така да е, герб я дозадълба прекалено урбулешката

19

Анонимен

преди 13 години

С този съд с двоен стандарт -така ще е - България не върви към добро и кадърните хора се реализират в чужбина няма да се учудя ако в близко бъдеще тука стане като Косово и БГ се стопи от 7 на 5 милиона - от тея 5 милиона - 3 милиона роми тогана магистратите и политиците ще работят да садят картофи за да плащат на ромите помощите а аз ще продавам пици в чужбина и ще взимам 3000$месечно и ще

18

здравко

преди 13 години

За къв *** ни трябваше ЕС.Малко ли крадат наще че довлякохме и чужди.