66

Dropkick

преди 12 години

Ххахахаха, какви *** грешни, не е истина! Мене лично не ме притеснява дали ще е 8км или 8м, стига да умра, без да ме боли твърде много. Така или иначе планетата се нуждае от глътка свеж въздух и пренареждане, а човечеството отдавна си търси тоя край.. Но мисля, че експериментите на извънземни, военни и учени още не са приключили - споко, ще живеем.. за сега :D

65

Анонимен

преди 13 години

Хаха току виж заедно с бат Бойко режете лентата на откриването за посетители на астероида.:)

64

phoenix

преди 13 години

8 км, са далеч НАД това коети ни трябва за масово измиране... 10км в океанът, им е трябвало на динозаврите все пак.

63

Анонимен

преди 13 години

ЕВАЛА ПОТЕНЦИАЛИ !!!! НА МЕСЕЦ МИНАВАТ МИНИМУМ ПО 20 ТАКИВА ОБЕКТА АМА ВИЕ ЯВНО ТОГА ПИШЕТЕ ДРУГИ ГЛУПОСТИ С КОИТО ДА ПРЕДИЗВИКАТЕ ПАНИКА И СЕГА РЕШИХТЕ ТОВА ДА ВИ Е НОВАТА ГЛУПОСТ!!!!! ПЛЮЯ НА ТАКИВА ЖЪЛТУРИ КАТО ВАС!!!

62

Старик

преди 13 години

Кой е карал астероида , или с какви двигатели е бил ??? Надявам се да не е Американски ! :))

61

Маги

преди 13 години

Изобщо не съм запозната с тази част от науката, но ако е 8м няма ли да изгори в атмосферата докато пада?!

60

Анонимен

преди 13 години

ДНЕС.БГ СТЕ АБСОЛЮТНИ ***!! ОСОБЕНО ЧОВЕКА КОЙТО ВОДИ ВСИЧКИ КОСМИЧЕСКИ СТАТИИ ТИП АПОКАЛИПСИС (МАЙ ЦЯЛ ОТДЕЛ СИ ИМАТЕ ОТ ***)не защото дори не правят разлика м/д 8м и 8км а просто защото умишлено и постоянно вкарват някакви такива статии които нямат нищо общо с апокалипсиса но те се опитват през ден да докарват такъв със написаното !! а и аз отдавна се съмнявам какъв процент от нещата са истина които пишете защото вече съм засичал такива измислици че не е реално

59

ехх

преди 13 години

няма по-големи *** от тези в днес.бг абсолютни катили

58

Go

преди 13 години

Днес-а, четете ли си глупостите, които публикувате? GP28 - 8 км., после размер 8 м.

57

HCC

преди 13 години

Ади де, редакторите! Поправете очевадната грешка - в първи абзац 8км, а в трети абзац 8м.То това журналята много скарани с числа, дименсии, проценти, промили...Ама така ще е, като работодателя иска да му работят за без пари разни младежи дошли да превземат София за 350лв, на всяка цена ще я превземат...Ще превземат Дедовия!

56

реалист

преди 13 години

Вярно, че не е задължително астероида да е много голям за да унищожи тотално земята, но мисля че 8км не са много и ще се отървем, даже и да падне тук.

55

Мирчо Циганина

преди 13 години

ако е от джилязу да пада,че го върнем на пункта

54

Анонимен

преди 13 години

4 : 1 000 000 .. Хората пускат тото на доста по невероятни шансове.Вие ми кажете, не трябваше ли вече да си летим до Марс за почивка, вместо да си пишем по форумите и да издребняваме. Само, че такива са хората МАЛКИ и дребнави.

53

галактика

преди 13 години

Някои статии не ги чета - отивам директно на коментарите. Често пъти са ми много забавни /без ирония/.

52

До редакцията!!

преди 13 години

1.<<...довечера се очаква още един 2011 GP28, чийто размер е около 8 км !!...>>2.<<Другият астероид 2011 GP28...... ще прелети по-близо до нашата планета от сутрешния "гост" на около 94 700 км. Неговият диаметър е между 3,6 и 8 метра.>>Алооо - РЕДАКЦИЯТА НА ДНЕС!! Правите ли разлика между 8км и 8м!? И знаете ли РАЗЛИКАТА в последствията, ако случайно вземе да ни удари!!!?

51

Да

преди 13 години

"довечера се очаква още един 2011 GP28, чийто размер е около 8 км, свидетелстват данни, публикувани на сайта на НАСА."Да заповяда. Добре ни е дошъл.

50

:)))

преди 13 години

#43 ;))) Бе ти публикувал ли си нек'во Хайку?Тук си приказват за нек'ви 5 евро - ти милионер ше станеш!

49

манго

преди 13 години

ААъъъ ша пада ако има алумин да пада. От кога го чакам

48

inka

преди 13 години

До 47И аз се надявам да е в метри а не в километри. Просто разликата в двата абзаца е направо разтърсваща. Побелях за части от секундата.Dnes.bg, ако обичате, внимавайте моля!

47

Гошо Тъпото

преди 13 години

Истина е за астероида,защото и аз го...видях,като мина карайй Кривунделово.Запомних го,защото беше много...крив;ако беше по...гладък,щях да му се...качаи да пообиколя малко...свят.