21

.).

преди 13 години

Гледах трейлър на тази поредна българска простотия , представят София като лъскав европейски град и в същото време обществото ни като съвкупност от малолетни *** , запалени по идеята да си продадат дественоста за 10 000 евро щото румънките така правели, разни чукащи се наляво и надясно лелки и изневеряващи чичковци, и трамваи пълни с голи хора, евтин чалгаспектакъл,насочен към западняците , нещо като източноевропейско фрикшоу. Скоро кино няма да имаме българи. Едната от "актрисите" разказва как се е стигнало до ролята и във филма: "Ами аз съм в една модна агенция и те като има филми ни викат и мене ме харесаха" , аз реших да не я гледам тая пошлотия , още по-малко да я подкрепя с пари, а вие решавате за себе си.

20

123

преди 13 години

Чалганизираните българи са тръгнали под строй да гледат поредната пошла простотия, изпълнена със секс и вулгарности...Гледайте някой цивилизован филм от Западна Европа и вижте колко сме далече от истината...Имам чувството, че всички настоящи режисьори са заклети онанисти, които не са виждали жена и затова филмите са им като soft порно. Срам и позор!!!

19

Анонимен

преди 13 години

При толкова много голота и секс..нищо чудно- масата това гледа

18

lll

преди 13 години

love.net е супер интересен и силен филм, със сигурност единственият хубав филм правен в България от мноооооооооооооооого години!

17

Анонимен

преди 13 години

Зверски *** филм. Хора събудете се! Нацията ни се чалгализира тотално.........

16

2345

преди 13 години

най-интересния и смислен български филм, правен на скоро е "Стъпки в пясъка". Жалко, че не го рекламираха толкова, колкото другите. Тази п*рнография, "Мисия Лондон", че дори и TILT ряпа да ядат!!!!

15

prostetnic

преди 13 години

аз ще ида да го изгледам за пет лева, малко ку***лък да видя:)

14

..

преди 13 години

top blow job може би имат предвид другарите..поредната *екия на хора, които могат да продължат да правят реклами на мтел, вместо да се мъчат в киното.

13

Анонимен

преди 13 години

"Jоп 10" - това някаква нова класация на днес.бг ли е?

12

Див Петел

преди 13 години

ОГИТО ще ви почерпи всичките- яжте и пийте.

11

хаха.!.

преди 13 години

бях написал коментар за по стара статия за тоя филм ,но ще се повторя МНОГО *** ФИЛМ С МНОГО *** СЦЕНАРИЙ ДОБРЕ ЧЕ ИМА СЕКС И ГОЛОТИЯ ТО В БГ САМО ТАКА ГИ ПРАВЯТ НЕЩАТА...и са да ми искат по 7-10 лв хахах ..АКО ГО ПУСНАТ ПО КАНАЛ 1 ПАК НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ А ТОЙ Е НАЙ МНОГО ЗА КАНАЛ 1

10

_0

преди 13 години

Мисля, че с празни хвалби единственото, което се постига е напомпване кухо самочувствие у т.нар кинаджии. Първо спечелете международна награда, после се перчете на Околовръстното с червен килим и лимузини.

9

да

преди 13 години

Аз пък не се излъгах да го гледам.

8

ххх

преди 13 години

Боза!!! Много лош опит, опитаха се да взаимстват от "социалната мрежа", лансирайки глупави манекенки, които не могат да играят! Не мога да приема, че това е българското кино!

7

дд

преди 13 години

бояне този филм би се харесал само на жена. ти жена ли си момче? филма е ***, ***, *** - гледах го и съжалявам.

6

stan

преди 13 години

"българския топ 10" ? че ние имаме 3 филма за последната година

5

Боян

преди 13 години

Филмът е чудесен!Препоръчвам го!!!А преднишните коментери са явно на хора,които не са го гледали!!!Жалки сте!!!

4

гледал

преди 13 години

Поредната българска помия, примамваща хората с изрази "български" , "нашенски" и т.н. Не си правете труда да го гледате, филма е жалка имитация на други подобни и не струва.

3

:)

преди 13 години

Поредният нашенски идиотизъм лишен от всякакъв смисъл...

2

дд

преди 13 години

доста хора са се подлъгали покрай мащабната реклама. моля тези които прочетат този коментар и не са го гледали още - НЯМА СМИСЪЛ.